tsifoutis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Στην παραπανω απαντηση μου θα οφειλα να συμπληρωσω οτι πριν την HOL ειχα ως ISP την ΟΤΕΝΕΤ για δυο μηνες και ποτε δε χρειαστηκε οποιαδηποτε επανεκκινηση, επανασυνδεση ή οτιδηποτε αλλο.. (δυο μηνες ξερω οτι δεν ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα παραλληλα ειναι αποριας αξιο πως σε δυο μηνες στην ΟΤΕΝΕΤ δε χρειαστηκε να κανω ποτε αυτο το οποιο με την HOL σε δυο μηνες το εκανα ισως και 10 φορες) - το modem ειναι το ιδιο και με τους δυο ISP - intracom jetspeed 520i. Για να μη θεωρηθω προκατειλημενος, με την HOL δεν εχω κανενα απολυτως αλλο προβλημα και θα πρεπει να επισημανω οτι η 256 συνδεση μου δουλευει σταθερα στο 31,5 ΚΒ/sec (ενω η Forthnet με 384 επιανε δεν επιανε 34 ΚΒ/sec - Κ. Τουμπα 23/12 , 24/12 και 25/12). Το περιεργο παντως ειναι οτι ενω δεν αλλαξα τιποτα απο τη στιγμη που εστειλα το mail στην HOL, εδω και 10 μερες δεν χρειαστηκε ποτε να κανω επανεκκινηση modem ουτε αποσυνδεθηκα "αυτοματα" συμφωνα με το MY ACCOUNT. Το τι συμβαινει ειναι κατι που δε νομιζω να μπορεσω ποτε να μαθω.....
sotris99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Στην δουλειά μου πάντως που έχουμε 512 γραμμή 384 σύνδεση με το 520i σπάνια συμβαίνει αυτό που λέτε... όμως συμβαίνει...
Sta Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Άλλαξαν τα πράγματα στο τηλ. κέντρο της Hol, τώρα το σηκώνουν κατευθείαν σε πρωτη φάση, αλλά μετά αντίο ζωή και πάλι. Στις μεταπωλήσεις, διότι στις πωλήσεις κατευθείαν επίσης.
Enedra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Epiteloys Simera Exw Adsl!!!!! Apostoli Aitisis Stis 14/12 Energopoihsh Syndromis Apo Hol Stis 20/12 Energopoihsh Adsl Apo Ote Stis 2/1 Exw Syndesh 512 Kai Pianw Kata Meso Oro 50kb/s Ligh Kathysterhsh Exw Se P2p Alla Einai Logiko Nomizw Arketa Kala!!!!
Sta Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Με γεια σου! Άντε να δούμε και εμείς οι έρημοι πότε θα ενεργοποιηθούμε.
nautilus7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Εγώ ακόμα τίποτα... Έστειλα την αίτηση στις 17/12 και ακόμα περιμένω. Δεν μου έχουν ενεργοποιήσει ούτε τον λογιαριασμό ακόμα. Τους έκανα μερικά τλεφωνήματα, αλλά πέρα βρέχει... Τελευταία φορά μίλησα σήμερα και μου είπαν να ξαναπάρω από βδομάδα γιατί, λέει, έχουν πολλές αιτήσεις και τις ενεργοποιούν με σειρά προτεραιότητας. Τώρα πως γίνεται στο παλικάρι παραπάνω να την ενεργοποιήσανε μέσα σε 6 εργάσιμες (14-20/12) και εμένα να μην έχουν κάνει τίποτα ακόμα, δεν ξέρω! Υ.Γ: Η προσφορά της Hol πήρε παράταση για ένα μήνα ακόμα (μέχρι 31/1/2006). Θα το κάνανε μάλλον γιατί δεν πρέπει να είχανε αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες, οπότε σου λέει ας λάβουμε μερικές αιτήσεις ακόμα...
Enedra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Epiteloys Simera Exw Adsl!!!!! Apostoli Aitisis Stis 14/12 Energopoihsh Syndromis Apo Hol Stis 20/12 Energopoihsh Adsl Apo Ote Stis 2/1 Exw Syndesh 512 Kai Pianw Kata Meso Oro 55kb/s Ligh Kathysterhsh Exw Se P2p Alla Einai Logiko Nomizw Arketa Kala!!!! Na shmeiwsw episis oti antiliphtika oti energopoeithike to ADSL pairnvntas kai rwtwntas sto 134 toy OTE... Akoma h HOL den me exei eidopoieisei oyte sto mail moy alla oyte kai stis plirofories tis syndesis sto "my account" sto site tis..... Ta zwa moy arga h HOL!!!!
Power21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Paidia mhn pernete thl. sto 134, armodio tmima gia thn anabatmish ths grammhs sas einai to 1242 tou POTE. A kai kati allo. h HOL sta 15 lepta kai 47 deutera rixnei thn grammh kai ante xana apo thn arxh.... ( milao gia to 801 xxxxxxxxx ), giauto kai tosos kosmos paraponiete oti kleinei h grammh meta ta prota 10 lepta anamonhs.
michsof Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Παιδια μια ερωτηση . Τελικα μου ηρθε email απο HOL οτι " Ολοκληρωθηκε αιτηση παροχης " . Αυτο σημαινει οτι ενεργοποιηθηκε η γραμμη ADSL ? Γιατι προσπαθησα να συνδεθω αλλα τιποτα
polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Άλλαξαν τα πράγματα στο τηλ. κέντρο της Hol, τώρα το σηκώνουν κατευθείαν σε πρωτη φάση, αλλά μετά αντίο ζωή και πάλι. Στις μεταπωλήσεις, διότι στις πωλήσεις κατευθείαν επίσης. Αυτο το είδες σήμερα? Ας περιμένουμε γιατί σημερα όλα τα μαγαζιά ηταν κλειστά και ετσι ειχαν πολυ λιγότερο φόρτο.. Θα δείξει απο αύριο! Παντως εγω αυριο 8-2 περιμενω τον ΟΤΕτζή.. Θα ειμαι στη δουλειά αλλα ο αδερφός μου εδώ, ελπίζω όλα να πάνε καλα... Θα σας πώ λεπτομέριες!
polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Παιδια μια ερωτηση . Τελικα μου ηρθε email απο HOL οτι " Ολοκληρωθηκε αιτηση παροχης " . Αυτο σημαινει οτι ενεργοποιηθηκε η γραμμη ADSL ? Γιατι προσπαθησα να συνδεθω αλλα τιποτα Ναι. Κατάρχας δοκίμασε να βαλεις το μοντεμακι να δεις αν με το που ανάβει το μοντεμ αναβει και το φωτακι του DSL (η WAN). Αν ναι, τότε έχεις DSL, τουλάχιστον απτον οτε. Στην περίπτωση αυτή, παρε forthnet και ζήτα username & password για DEMO, και παίξε μ'αυτα μεχρι να μιλήσεις με HOL!
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ΣΤΑΘΕΡΑ πανω απο 112kb/sec!!!!!! Επιτέλους!!! Τελικά ηταν μια μαλακία στο DSLAM της Βούλας, δεν με ειχαν αλλάξει απτο κυκλωμα της 384 που είχα εδω και 2 χρόνια... Αν ειναι δυνατόν... ΟΤΕ....!
Deniz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Εγώ ακόμα τίποτα... Έστειλα την αίτηση στις 17/12 και ακόμα περιμένω. Δεν μου έχουν ενεργοποιήσει ούτε τον λογιαριασμό ακόμα. Τους έκανα μερικά τλεφωνήματα' date=' αλλά πέρα βρέχει... Τελευταία φορά μίλησα σήμερα και μου είπαν να ξαναπάρω από βδομάδα γιατί, λέει, έχουν πολλές αιτήσεις και τις ενεργοποιούν με σειρά προτεραιότητας. Τώρα πως γίνεται στο παλικάρι παραπάνω να την ενεργοποιήσανε μέσα σε 6 εργάσιμες (14-20/12) και εμένα να μην έχουν κάνει τίποτα ακόμα, δεν ξέρω! [/quote'] Φίλε μου και εγώ 17/12 αγόρασα το πακέτο και στείλαν από το κατάστημα την αίτηση στην HOL εκείνη την μέρα (απ όσο γνωρίζω)..σήμερα που πήρα τηλ στην HOL μου είπαν ότι έχουν ενεργοποιήσει την συνδρομή μου και έχουν στείλει αίτηση για αναβάθμιση γραμμής σε adsl στον ΟΤΕ (δεν με πήραν κάποιο τηλ ούτε μου στείλαν mail για να με ενημερώσουν)..στον ΟΤΕ πάλι μου λένε ότι δεν βλέπουν να τους έχει έρθει ακόμα τίποτα και ότι "αυτό γίνεται επειδή οι αιτήσεις που τους στέλνουν δεν μπαίνουν αυτόματα στο σύστημα τους αλλά μετά από καμιά βδομάδα και μετά από αυτό χρειάζονται περίπου 12 εργάσιμες μέρες για να γίνει η αναβάθμιση της γραμμής"..12+7=19 εργάσιμες μέρες ακόμα..με δουλεύουν ρε γαμώτο??Βαρέθηκα να περιμένω..:evil:
polaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Koιτα και μενα καπως ετσι, παρασκευη 23 που πηρα ΟΤΕ (ειδα φωτακι αναμένο) μου λεει βλεπει οτι η αιτηση ειχε γίνει στις 22 Πέμπτη, οποτε λεει θα αργισουμε.. Εγω ειχα ΗΔΗ internet εντομεταξυ... Ενω η HOL μου είχε πει στις 15. Αλλα μη μασάς, γιατί εχουν ενα συστημα και καλά που δεν εχει προσβαση ο απλός υπάλληλος αλλά ενα αλλο τμημα που διαχειρίζεται τις αιτησεις απο τρίτους (Forthnet, HOL etc). Εμένα παντως την ίδια μέρα, στις 23 δηλαδή μου είχαν ενεργοποιήσει την DSL. Που σημαίνει ότι είτε κάνανε μια μερα να την ενεργοποιήσουν (αν οντως ο οτε περασε στο συστημα του οτι η αιτηση έγινε στις 22) ή οτι οντως εγινε στις 15 και απλα ο ΟΤΕ το εμφανισε στο συστημα του αφου ειχε γίνει η ενεργοποίηση..
Stormwatch Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Εγω σημερα παρελαβα το Fritz ενω η γραμμη μου ειχε ενεργοποιηθει χθες.Παλι καλα αν σκεφτεις οτι ειχα κανει αιτηση στις 20/12. Ομως να συνδεθω δεν καταφερα.Το λαμπακι του router αναβοσβηνει συνεχεια.Μηπως εχω κανει καμια μαμακια στη συνδεσμολογια (PSTN); Πριζα Τηλεφωνου <--Splitter <--RJ45-RJ11 adapter <--καλωδιο DSL--> DSL port στο Fritz. Δοκιμασα και ακριβως το ιδιο χωρις να χρησιμοποιησω splitter αλλα ματαια. Πηρα στον ΟΤΕ να κοιταξουν μηπως υπαρχει προβλημα στη γραμμη και μου ειπαν οτι θα το εχουν δει μεσα σε 2 μερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.