greekparot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 polaki sto router poy exeis, perases toys DNS tis HOL 'h to exeis sto aytomato?
polaki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 τους έχω στο αυτόματο, όπως και παλιότερα. Σημερα όλη μέρα είμαι κολλημένος στο 42kb/sec οπότε μάλλον ήταν τίποτα περίεργα του σαββατοκύριακου. Ελπίζω από αύριο να είμαι με 1024 και να σας πω εντυπώσεις..
andromahos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Pos briskete katapliktiki tin timi tis hol dento katalabeno. ayti ti einai? Forthnet : 512 3 mines + 3 = 99 Euro agorazis dio paketta kai zitas to deftero 3 + 3 na energiopiithi stis 1.7.2006 ke etsi me 99 + 99 = 198 diladi me 198 euro apoktas grammi 512 gia 12 mines den einai pio simferon?
Enedra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Pos briskete katapliktiki tin timi tis hol dento katalabeno.ayti ti einai? Forthnet : 512 3 mines + 3 = 99 Euro agorazis dio paketta kai zitas to deftero 3 + 3 na energiopiithi stis 1.7.2006 ke etsi me 99 + 99 = 198 diladi me 198 euro apoktas grammi 512 gia 12 mines den einai pio simferon? e tote pare Forthnet...kai an piaseis panw apo 35kb/s stin 512 na moy grapseis.....
getty Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 e tote pare Forthnet...kai an piaseis panw apo 35kb/s stin 512 na moy grapseis..... Enedra δε νομίζω να έχει πρόβλημα η forthnet σαν isp, γιατί το λές αυτό?? Συνήθως στο dslam είναι το πρόβλημα παρά στον isp.
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δεν έχει πρόβλημα η Forthnet, νομίζω DSLAM σαν το δικό μου που είναι άδεια δείχνουν ποιός provider έχει πρόβλημα και ποιός όχι, και μέχρι στιγμής κανένας ISP δεν είχε πρόβλημα για μένα. Απο κει και πέρα, το θέμα είναι ότι εμείς κάναμε την αίτηση πριν βγει το πακέτο της Forthnet, συνεπώς απ'τη στιγμή που έχουμε ήδη προπληρώσει είναι άσκοπο και να κοιτάζουμε τις τιμές. Εγω τουλάχιστον θα ξαναασχοληθώ με το θέμα τον επόμενο Δεκέμβριο. Με την ίδια λογική που είχα κάνει αίτηση για 384 όταν ακόμα έκανε 145? ο μήνας το φθινόπωρο του 2003!! Σημασία έχει πότε χρειάζεσαι κάτι. Αυτό με τη Forthnet παντως γίνεται να πάρεις πακέτο τώρα και να το ενεργοποιήσεις σε 6 μήνες? Γιατι με την HOL ας πούμε είναι προσφορά, αν περάσει το έτος δεν ισχύει.. Για κοίτα το, αν ισχύει τότε συμφέρει περισσότερο!!! Πάντως σαν ISP είναι άψογη, και ειδικά το support ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο από αυτό της HOL που τις καθημερινές το πρωι ΠΕΦΤΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ πριν απαντησει ένας τεχνικός..
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Pos briskete katapliktiki tin timi tis hol dento katalabeno.ayti ti einai? Forthnet : 512 3 mines + 3 = 99 Euro agorazis dio paketta kai zitas to deftero 3 + 3 na energiopiithi stis 1.7.2006 ke etsi me 99 + 99 = 198 diladi me 198 euro apoktas grammi 512 gia 12 mines den einai pio simferon? Δεν την βρήκα την προσφορά αυτή.. Το μόνο που βρήκα είναι μια άλλη, σαφώς χειρότερη.. Λέει όμως το εξής.. * Σημείωση: 1. Η προσφορά των επιπλέον μηνών δώρο ισχύει για ενεργοποιήσεις από 19/12/2005 έως και 31/01/2006 και αφορά συνδρομή Internet και πάγιο γραμμής ADSL. Οπότε, μάλλον δεν θα ισχύει μετά. Αυτό που βρηκα εγω ειναι εδω http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007868 αλλά ειναι για 256.. Για 512 που λές που ειναι?
sa1901 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Pos briskete katapliktiki tin timi tis hol dento katalabeno.ayti ti einai? Forthnet : 512 3 mines + 3 = 99 Euro agorazis dio paketta kai zitas to deftero 3 + 3 na energiopiithi stis 1.7.2006 ke etsi me 99 + 99 = 198 diladi me 198 euro apoktas grammi 512 gia 12 mines den einai pio simferon? Tα 99? που λες' date=' αφορούν μόνο πρόσβαση στο ίντερνετ και όχι και το πάγιο της γραμμής. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885 Αν κάποιος θέλει κάποιο "πακέτο" στα 512 από Forthnet, πρέπει να πάρει το [b']FORTHnet ADSL 1Bill[/b] το οποίο δίνει δώρο το ADSL modem/router & το τέλος ενεργοποίησης γραμμής ADSL! Βγαίνει στα 272? με την τελευταία προσφορά 3+3. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007878
andromahos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ne pedia afora mono tin prosbasi sorry
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Άρα η διαφορά με την HOL είναι μικρή. Δεν με χαλάνε φυσικά τα 28? λιγότερα, αλλά και πάλι ισχύει το εξής.. *Η προσφορά 3μήνη + 3μήνες Δώρο ισχύει από 21/12/05 έως 31/01/06. Φαντάζομαι όλο και κάποια καινούρια προσφορά θα υπάρχει τότε! Σημερα θα πάρω τη HOL να δω τί παίζει με τη γραμμή μου, θελω 1024!!!!... :D:D Πάντως το βράδυ ήταν και πάλι καρφωμένη στα 42kb/sec συμφωνα με το DU Meter. Κανένα παράπονο λοιπόν!
greekparot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα ηρθε κι'αλλο email: ue Dec 27 16:38:33 EET 2005 Προς :XXXXXXXXXX Σχετικά με το αίτημά σας για τη γραμμή ADSL 384 που έχει γίνει στον φορέα OTE για τον αριθμό ADSL με ιδιοκτήτη XXXXXXXXX. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κατάσταση του αιτήματος είναι η εξής : Ολοκληρώθηκε αίτηση παροχής Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Hellas On Line
malanos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;93 sta 512 kali prosfora einai
Enedra Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia ti kanoyn stin HOL? Ton paizoyn oloi ekei mesa?? Esteila tin aitisi stis 14/12. Energpoiisan tin sindromi stis 20/12. Simera 27/12 pira sto 134 kai rwtisa an exei ginei aitisi gia na na ginei i grammi moy ADSL kai moy eipan OXI !!!!! Diladi pote perimenei h HOL na kanei tin aitisi ston OTE????? Plirwsa ADSL gia 12 mines kai mallon tha exw ADSL gia 11 mines...kai mporei kai gia ligotero etsi opws pame...Osi doyleia kai na exoyn nomizw oti tha eprepe na eixan kanei tin aitisi ston OTE. Episis opote pairnw tilefwno tin HOL o enas me dinei ston allon na milisw kai afoy perimenw kana 20lepto sto telos peftei h grammi..ELEOS!!! Ta exw parei mazi toys!!!! Ginetai na kanw monos moy tin aitisi ston OTE apo to 134 na moy kanoyn tin grammi ADSL ???? (ama perimenw apo tin HOL na kanei tin aitisi tha perasei kana dimino!!!). Ginetai ayto? Gnwrizei kaneis? Eyxaristw....
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Οπως εχω πει τοσες φορές, πρωτον να τους πέρνετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τηλέφωνο και να μιλάτε με ΕΝΑΝ και συγκεκριμένο πωλητη. Ζητα το ονομα του και παιρνε ΜΟΝΟ αυτον. Εμενα μου λεγανε εχει γινει η αιτηση στις 15/12... (γιατι οχι πιο πριν, αφου εγω στις 8 τους την εστειλα???) και ο ΟΤΕ την παρασκευη μου ειπε οτι εγινε η αιτηση την προηγουμενη μερα, δηλαδή στις 22!!! Ε πως γινεται τοτε στις 23 να ειχα DSL? Μια μέρα κάνανε? Οχι απλα στον ΟΤΕ ενημερωνουν τα συστηματα τους του ΑΓΙΟΥ ανημερα...Και μου λεει "εδω βλεπω ακομα δεν εχεις DSL...αποκλειεται να εισαι online.." Τι να του πεις του ΟΤΕτζη? Επισης αντι για 1024 εχω 384.. Σημερα παιρνω ΟΤΕ και μου λέει η γραμμή ΕΙΝΑΙ 1024... Και τοτε γιατι εχω ΑΚΟΜΑ 384???? WHAT THE F? Τελοσπάντων, μην ανησυχείς, 12 μηνες θα εχεις απτη στιγμη που ενεργοποιηθεί η συνδεση σου... Ακομα και Μαρτι που λεει ο λογος να γινει αυτο, εσυ θα εισαι απο Μαρτιο σε Μαρτιο! Re paidia ti kanoyn stin HOL? Ton paizoyn oloi ekei mesa??Esteila tin aitisi stis 14/12. Energpoiisan tin sindromi stis 20/12. Simera 27/12 pira sto 134 kai rwtisa an exei ginei aitisi gia na na ginei i grammi moy ADSL kai moy eipan OXI !!!!! Diladi pote perimenei h HOL na kanei tin aitisi ston OTE????? Plirwsa ADSL gia 12 mines kai mallon tha exw ADSL gia 11 mines...kai mporei kai gia ligotero etsi opws pame...Osi doyleia kai na exoyn nomizw oti tha eprepe na eixan kanei tin aitisi ston OTE. Episis opote pairnw tilefwno tin HOL o enas me dinei ston allon na milisw kai afoy perimenw kana 20lepto sto telos peftei h grammi..ELEOS!!! Ta exw parei mazi toys!!!! Ginetai na kanw monos moy tin aitisi ston OTE apo to 134 na moy kanoyn tin grammi ADSL ???? (ama perimenw apo tin HOL na kanei tin aitisi tha perasei kana dimino!!!). Ginetai ayto? Gnwrizei kaneis? Eyxaristw....
Enedra Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Οπως εχω πει τοσες φορές' date=' πρωτον να τους πέρνετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τηλέφωνο και να μιλάτε με ΕΝΑΝ και συγκεκριμένο πωλητη. Ζητα το ονομα του και παιρνε ΜΟΝΟ αυτον. Εμενα μου λεγανε εχει γινει η αιτηση στις 15/12... (γιατι οχι πιο πριν, αφου εγω στις 8 τους την εστειλα???) και ο ΟΤΕ την παρασκευη μου ειπε οτι εγινε η αιτηση την προηγουμενη μερα, δηλαδή στις 22!!! Ε πως γινεται τοτε στις 23 να ειχα DSL? Μια μέρα κάνανε? Οχι απλα στον ΟΤΕ ενημερωνουν τα συστηματα τους του ΑΓΙΟΥ ανημερα...Και μου λεει "εδω βλεπω ακομα δεν εχεις DSL...αποκλειεται να εισαι online.." Τι να του πεις του ΟΤΕτζη? Επισης αντι για 1024 εχω 384.. Σημερα παιρνω ΟΤΕ και μου λέει η γραμμή ΕΙΝΑΙ 1024... Και τοτε γιατι εχω ΑΚΟΜΑ 384???? WHAT THE F? Τελοσπάντων, μην ανησυχείς, 12 μηνες θα εχεις απτη στιγμη που ενεργοποιηθεί η συνδεση σου... Ακομα και Μαρτι που λεει ο λογος να γινει αυτο, εσυ θα εισαι απο Μαρτιο σε Μαρτιο![/quote'] Ta katefera kai evgala grammi sti HOL.... H kopela poy milisa moy eipe oti exei stalei to aitima ston OTE gia to ADSL apo tis 20/12 diladi tin imera poy moy energopoise tin syndesh h HOL.. Plaka moy kanei?? Afoy sto 134 den kseroyn tipota!!!! Episis moy eipe na min rwtaw sto 134 gia to ADSL giati aytoi den einai armodioi...Kai afoy den einai armodioi gia to ADSL giati mou apantane??? Opote eite me koroideyei h HOL oti exei steilei tin aitisi eite "στον ΟΤΕ ενημερωνουν τα συστηματα τους του ΑΓΙΟΥ ανημερα" opws eipe to polaki.... Elpizw na einai to deytero..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.