panraf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα, Έχω φτιάξει αυτή την σελίδα προ 6 μηνών. Έχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτήν και έχω δώσει σχεδόν τα πάντα. Μερικές φορές όμως δεν αρκεί η προσπάθεια. Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Η Σελίδα δεν έχει το αναμενώμενο ενδιαφέρον ούτε και την κίνηση που θα ήθελα. Επειδή εγώ πλέον δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο όποιος έχει το μεράκι, έχει κάποιες βασικές γνώσεις στο vBulletin και θέλει να βοηθήσει μπορεί να αναλάβει το Site και να το φέρει εκείνος στα μέτρα που επιθυμεί επιλέγοντας φυσικά την δική του ομάδα συντονιστών κ.λ.π. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα ήθελα αυτό να θεωρηθεί ως εκμετάλευση ή ότι θα κάνει την δουλειά άλλος κι εγώ θα κάθομαι. Αυτός που θα αναλάβει την σελίδα θα δώσει την προσωπική του πινελιά και το στίγμα, και φυσικά θα είναι και ο νέος διαχειριστής. Σε όποιον λοιπόν αρέσει η σελίδα, και έχει την όρεξη και την θέληση να βοηθήσει ας απαντήσει εδώ ή ας μου στείλει pm. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον.
lalexoulhs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 File mou dustixos den mporw na se bohthisw. Parola auta einai para polu kai kalh douleia douleia kai fainetai amesos... Kalh sunexeia
panraf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου. Δυστηχώς όμως η σελίδα δεν πέτυχε, το παραδέχομαι. Σκέφτηκα να την κλείσω, αλλά επειδή δεν μου κάνει η καρδιά να την "κατεβάσω" ύστερα από τόσο κόπο που έκανα να την φτιάξω γιαυτό και ζητάω άτομα να βοηθήσουν και να αναλάβουν το site.
~Michelle~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Mακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά έχω όπως ξέρεις αρκετή δουλειά με το δικό μου site... Καλή επιτυχία και σου ευχομαι να βρεις κάποιον που το πονάει όσο εσύ (ή σχεδόν) το site...
androu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Οταν λές διαχείριση τι εννοείς? Υποτίθεται ότι τον server θα τον πληρώνει ο νέος/νεοι διαχειριστές ετσι?
panraf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Όχι, ο Server και γενικά για τεχνικά θέματα θα εξακολουθώ να έχω εγώ την ευθύνη.
polidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Diladi apo oti katalava aftos pou tha analavei to site sou tha mporei na to kanei oti theli na alaxei oti thelei xoris na se rotisei. Diladi san na dineis to site sou se kapion alon tzampe na to kanei oti theli eno esy tha to plironeis kai tha trexeis se periptosi pou yparxoun provlimata. Etsi to katalaveno ego. Gia kanto pio liana ligo.
giannis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 ego an thes mporo na se voitheiso se themata coding. den einai oti exo olo to xrono na asxolitho me ayto alla olo kai se kati tha mporousa na se help. kati allo to vbull einai licensed?
panraf Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Εννοώ συνεργασία, να αναλάβει να διαχειρίζετε την σελίδα, να φέρει την δικιά του ομάδα συντονιστών, και να προσπαθήσει να την αξιοποιήσει. Εντάξει, δεν είπαμε και να αλλάξει εντελώς κατεύθυνση στο site. Αν έχει τον χρόνο να ανεβάζει καμμιά είδηση, κανά Άρθρο, και γενικά να βοηθήσει στην ανάπτυξη και να δώσει την δική του πινελιά. Αν φυσικά έχει διάθεση χρόνο και του αρέσει η σελίδα και θέλει να ασχοληθεί. Το vBulletin είναι Owned Licensed.
panraf Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Τελικά βρέθηκε άνθρωπος που θα βοηθήσει, οπότε το θέμα μπορεί να κλειδωθεί. Οποιοσδήποτε βέβαια θέλει να προσφέρει βοήθεια είναι καλοδεχούμενος. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.