marios1957 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 ..και ΔΕΝ έχω φάει ban,γιατί από το γραφείο μπορώ να μπω. Μήπως banαραν ip; Τι κόλπα είναι αυτά; Υ.Γ.Η σελίδα είναι η (γνωστή) dvdstuff.gr
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μήπως να στείλεις ένα e-mail στον admin ή σε mod της σελίδας; :?
marios1957 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μπα,δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο,απλά μου κινεί την περιέργεια,πως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο... Έχω τρία computers στο δίκτυο και κανένα δεν μπαίνει απ' το σπίτι...
deathlok Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μπα' date='δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο,απλά μου κινεί την περιέργεια,πως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο... Έχω τρία computers στο δίκτυο και κανένα δεν μπαίνει απ' το σπίτι...[/quote'] tria pc se topiko diktio me ena adsl router=idia ip kai ta tria opote...
greekparot Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δοκιμασε το cwshredder τρεξτο σ'ολα τα pc και μετα δοκιμασε να μπεις στην σελιδα που θελεις. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Επικοινωνησα με ΟΤΕΝΕΤ και μου ειπαν οχι μπαινει κανονικα. Μπηκα μετα με φορθνετ και εμπαινε! Ετρεξα το προγραμμα αυτο, βρηκε μονο ενα cs.. και τωρα μπαινει στην σελιδα.
marios1957 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μπα,ούτε αυτό ούτε το spybot βρίσκουν κάτι...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μάριε, το να έχουν banάρει range, και να σε πείρε η μπάλα, το αποκλείεις?
marios1957 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μάλλον,έχει συμβεί και στο insomnia παλιά και έτρεχα τον Κώστα βραδυάτικα να μου ξεμπανάρει τον provider(είχα καβάτζα δυο-τρεις),αλλά είναι δυνατόν να μπανάρουν τα δύο πρώτα νούμερα;Ξέρεις,πως παίρνουμε μόνιμη ax στα εφτιπίδια και μπορούμε να μπούμε κάθε φορά,ας μην έχουμε static... Κάπως έτσι το κόβω και γω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.