billpeppas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Για να μαθαίνουν και οι παλαιότεροι, το νεώτεροι γράφεται πλέον με Ο. νεότεροι. loooool. PAWNED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Καλά,βγαίνω έξω,παίξτε,απλά προσπάθησα να πω κάτι. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Mitnick pou eisai Mitnick!!Re kevin kane kati!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charis_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 ........Είναι σαν να λέτε το ίδιο (σαν το παλιό) "Βία στη βία της εξουσίας"............. Εδω ειναι το λαθος!!! ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . οσο για τα ταλεπορημενα τριμελη μας, αν κανουμε κατι κακο και αν πουμε σε καποιον κανε αυτο και το κανει....... ας προσεχε και ας προσεχαμε....! Ειπα σε καποιν σε αυτο το thread να κανει ζημεια στο οτε? I don't think so! Ζημεια ειναι αυτο που πραγματικα γινετε και οχι τα αστειακια στα forum. Γυρναει ο θειος Αυστραλια αυτες τις μερες και συζηταμε για την κατασταση του ελληνα... Ματια εχει και βλεπει! Δεν περιμενε να του τα πω εγω τωρα. Το κακο ειναι οτι εμεις καμια φορα δεν τα βλεπουμε.... Για να κραζω εγω το οτε..... εχω λογους!! Το οτι τον κραζουν πολλοι ομως.. λεει κι αλλα!!!!!! ΥΓ: "marios1957" τα νευρα πανε προς αλλη κατευθηνση, απο μερους μου και ΟΧΙ προς εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 GiannisKr ki emena to idio egine,h aithsh sumplhrwthike kai tha eixa 512 se 2 hmeres,aurio pare ena thlefwnaki na deis ti tha sou poun,tha sou poun oti mou eipan ki emena oti den ginetai mesw thlefwnou.Tha ths peis ma afou thn ekana kai tha sou pei sugnwmh den ginetai kaitha sto kleisei sta moutra opws mou ekane ki emena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 O καθένας γράφει την ορθογραφία όπως ήταν σωστή όταν την έμαθε. Αντί να ειρωνευόμαστε λοιπόν άτομα που μας λένε το ορθό, μήπως να κρατήσουμε την ουσία του λόγου τους; Άτομα που την γνώση κ την παιδεία τους δεν την φτάνουμε οι περισσότεροι ούτε για δείγμα; Ας σοβαρευτούμε κ ας κόψουμε τα παιχνίδια με του περίεργου τύπου "παρακινήσεις". Δεν θα κουβαλάμε μυαλά 16χρονου επαναστάτη της πολυθρόνας με τα λεφτά του μπαμπά. Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα μιλάτε δημόσια. Αν θέλετε να μιλήσουμε για fax & υπογεγραμμένες επιστολές διαμαρτυρίας μέσα. yiah Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση της πληροφορίας, άριστο post, στο σωστό μέρος. Giannnni ελπίζω τα επόμενα posts σου να μην έχουν τον ίδιο χαρακτήρα κ την ίδια διάθεση ειρωνίας. Billpeppas + charis_k παρακαλώ να κάνετε edit τα εν λόγω posts σας μόνοι σας, και να αφαιρέσετε την συγκεκριμένη πληροφορία. Ευχαριστώ. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unpistevable Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 file..epidi tixeni kai doulevo ston omilo akou. otan exeis grami apo otenet tin kaneis anavathmisi mono stin otenet.den mporei o ote na kanei update mia grami pou exeis apo alon..( prosexe tonizo grami apo otenet.paketo bundle diladi ).tha stileis me fototipia tautotitas to etima sou sto 2106151990 kai tha gini se 2-3 meres. auta...oti alo xriastis pes to. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unpistevable Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 an thelete exo kiala tips gia tis ipiresies autes:)pos mporite na kanete tin exipiretisi sas 10x pio kali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1966 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 apo edw kai pera tha grafo me auto to nick to unpistevable einai filou:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s0st0s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 an thelete exo kiala tips gia tis ipiresies autes:)pos mporite na kanetetin exipiretisi sas 10x pio kali kanta post file mi ta ntrepesai....i ama thes kane ksexoristo post...mpas kai sothei kanas xristianos mesa safti ti tholoura varemara mizeria kai sparila pou legetai elliniko dimosio !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 .../sc [lol] Καθήστε καλά,παιδάκια μου,γιατί θα βάλω το μικρό μου αδερφάκι να σας σαπίσει... [/lol] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charis_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 [lol] Καθήστε καλά' date='παιδάκια μου,γιατί θα βάλω το μικρό μου αδερφάκι να σας σαπίσει... [/lol'] file marios 1957 prepei oposdipote na afaireseis tin kakobouli pliroforia pou mono esi exeis kratisei pleon sto pio pisw post sou (ksereis... trimelezs kai ta resta) telos an 8es na 8iksoume to 8ema tis ilikias....... apla elpizw na min anaferese se emena toulaxiston.... mias kai den me ksereis. an 8es na to ma8eis anoigoume koubentoula an kai den kserw pws 8a me ofelisei auto... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Καλά,ε,δεν μπορείς να διακρίνεις το χαμογελάκι,ζητάω ειλικρινά συγνώμη για τον τρόπο που μίλησα,θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην συμμετέχω εκεί που postάρεις,αν ξεχαστώ -παρ' ελπίδα- επανέφερέ με. Υ.Γ.Άσε,δεν χάνεις και πολλά πράγματα με το να μη με γνωρίζεις,έχω "κλείσει" και όσοι με ξέρουνε,αυτοί μείνανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charis_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δεν εβρισες και κανεναν ουτε διεπραξες κατι κακο για να ζητας συγνωμη, ποσο μαλον να μην ξαναποσταρεις σε thread που συμμετεχω...!!! Το χαμογελακι πραγματι δεν το προσεξα και ηδη τα ειχα παρει, με το θεμα οτε, οποτε οφειλω κι εγω μια συγνωμη για το υφος μου στο τελος. Απλα πηρα στραβα το 8εμα ηλικιας. Τελος παντων ευχομαι να μην κουρασαμε κανεναν παρα πολυ και να μην κρατας κακια, οπως κι εγω (δεν κραταω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μακάρι νάχα έναν σπ@σ@ρχιδη,όταν ήμουν στην ηλικία σου, να με ξενερώνει,δεν ξέρεις πόσους αιώνες απ' τη ζωή μου θάχα κερδίσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.