bl.guardian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Παιδια θα ηθελα την γνωμη σασ σχετικα με το ποσεσ περιπου ταινιεσ μπορει να γραψει ενε Dvd-recorder υπολογιστη.Εγω συγκεκριμενα εχω το Pioneer dvd-r 108.Εχω περιπου γραψει μεχρι σημερα 500 περιπου δισκακια dvd.Δεν μου εχει δειξει καποια σημαδια κοπωσησ,δηλαδη γραφει σε οτι ταχυτητα λεει,παιζει παντου και καλα.Απλα ρωταω γιατι θελω κατι σωστο να γινεται και οχι κατι κακο σε ποιοτητα.Το ερωτημα μου ειναι ποσα δισκακια μπορει να γραψει,αν υπαρχει πτωση ποιοτητασ και απο ποια σημαδια που θα μου δειξει θα ειναι η ωρα να το αλλαξω.Προτιμω να το αντικαταστησω παρα να συνειδητοποιησω οτι κανω μετριεσ εγραφεσ.Για την ιστορια χρησιμοποιω δισκακια That's dvd-r ceramic η' Verbatim.Ευχαριστω εκ των προτερων! Blind Guardian - ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
marios1957 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Εξαρτάται από τη συμπεριφορά σου απεναντί του,δηλ που είναι το computer,σκόνες,μεταβολές θερμοκρασίας,τι δισκάκια χρησιμοποείς,δαχτυλιές κλπ.,αν χρησιμοποιείς το γραφτήρι και για ripping... Υπολόγισε τουλάχιστον άλλα τόσα πριν γίνει επιλεκτικό σ' αυτά που γράφει.Αν είσαι μέσα στην εγγύηση (όταν "χαλάσει"),το γυρνάς πίσω και ΜΗ δεχτείς πιστωτικά και τέτοιες μλκίες,γιατί το κοστολογούν σε τιμές που αγγίζουν το όριο του γελοίου.Να τους ζητήσεις επισκευή η αντικατάσταση. Ακόμη κι αν έχει τελειώσει η εγγύηση,μπορείς να το ανοίξεις προσεκτικά και να καθαρίσεις τα εντόσθιά του με κάποιο ΜΗ αλκοολούχο διάλυμα,ιδίως στην περιοχή του lazer και κατ΄αυτό τον τρόπο θα το "παρηγορήσεις" κανα εξάμηνο,ξεγελώντας το...
qspock Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Υπαρχουν διαφοροι τροποι για να καταλαβεις την ποιοτητα των εγγραφων σου. Ενας απο αυτους να τεσταρεις τα cd για errors με καποιο προγραμμα. Ενας αλλο και πιο εμπειρικος ειναι να δοκιμαζεις τα δισκακια σου σε ενα σχετικα αδυναμο reader. Ενα reader δηλαδη που με την παραμικρη γρατζουνιτσα που εχει ενα cd/dvd δε το διαβαζει ενω αλλα δεν εχουν προβλημα. Αν αυτο το reader αντιγραψει το cd σου εισαι οκ. Εγω για αυτο το σκοπο εχω το NEC 3500. Τα NEC recorders ειναι σχετικα αδυναμα readers αρα τελεια για τετοια δουλεια!
Sorath Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Εγω για αυτο το σκοπο εχω το NEC 3500. Τα NEC recorders ειναι σχετικα αδυναμα readers αρα τελεια για τετοια δουλεια! Sorry για το offtopic, αλλά το NEC αυτό είναι Recorder ή οχι; Γιατί απο όσο έχω διαβάσει, τα NEC τα Recorder είναι εκτός των άλλω και απο τα καλύτερα Reader. Έχω το NEC 2510A και μου διαβάζει δισκάκια εκεί που άλλα αρνούντε πεισματικά!
Shinta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Sorry για το offtopic, αλλά το NEC αυτό είναι Recorder ή οχι; Γιατί απο όσο έχω διαβάσει, τα NEC τα Recorder είναι εκτός των άλλω και απο τα καλύτερα Reader. Έχω το NEC 2510A και μου διαβάζει δισκάκια εκεί που άλλα αρνούντε πεισματικά! Exo to nec 2510A kai den ksero gia ta diskakia pou allou den diavazonati. pantos ta DVD apo to V club pou paizoun mia xara opoudipote allou, an exoun to paramikro apo kato den mboro na ta do kai anagazomai na pidao to simio opou kolane.Imo en aapo ta xirotera readers. San writer omos den me exei disarestisei pote.
Sorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 @Shinta Μου κάνει πραγματικά εντύπωση! Το δικό μου είναι παράλληλα και πολύ καλό reader. Είναι δυνατόν το ίδιο μοντέλο να συμπεριφέρεται διαφορετικά; Θυμάμαι πάντως σε ένα test στο Hitech, οτι τα NEC είχαν πολύ καλές επιδόσεις κι ως reader.
dimitris74 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 sorath eyxaristos sou antalaso to diko mou 2510 me to diko sou, xeirotero diavastiri den exo petixei pote, mexri kai ta diskakia pou grafei den diavazei kai anagastika agorasa allo gia na diavazei,
kleidokratwr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Άσχετο αλλα ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να μετράει το dvdr τα δισκάκια που γράφει; [Προφανώς hardware τρόπος, γιατι ενδιάμεσα παίζουν format..] Θα με ενδιέφερε να δω πόσα δισκάκια έχω γράψει πάνω κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.