sepultribe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Kalhmera. Apofasisa kai egw meta apo polla dimhna me 100rika apo to tellas free na balw mia kwlodsl. Phgainw sto site ths Vivodi kai tsekarw to thlefwno mou na dw ean prosferei tpt. Leei prosferei dsl mesw diktiou ote. Egw thelw na valw sharedLLU. Thelw na kserw, ean to mesw diktiou ote shmainei mesw DSLAM ote kai meta paei ston isp (vivodi)... Ean einai etsi nomizw den aksizei giati ta dslam tou ote einai skata apo oti akouw. An kanw lathos diorthwste me. Ean mesw diktiou ote shmainei apla mesw ths grammis tou ote alla oxi to dslam tou tote aksizei nomizw. Ta dslam ths vivodi einai ok, etsi den einai; Boreitai na mou dwsete mia simvouli ti na kanw; Giati me exei piasei apelpisia... Ean valw telika full LLU pali tha prepei na pernaw mesw dslam ote ean den iparxei allos tropos me to shared? Epishs an boreite na mou proteinete isws kapoia allh eteria pou na einai ikanopoihtiki. Px forthnet 1 bill aksizei; Me kainourgia grammi poso tha kostisei peripou (256/128)? aoristou xronou mallon tha parw. H to poli gia kana 3mhno, giati meta tehlwna valw th foititikh. Efxaristw
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 efoson i vivo den exei ipostirikseis gia tin perioxi sou oute shared oute full llu mporeis na exeis...ipoxreotika meso OTE dslam... gia na min exeis provlimata Dslam toulaxiston gia tou epomenoun mines protimise 512 kai oxi 384
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 efoson i vivodi den exei diko tis dslam kalitera min pas vivodi giati opos leei kai o bill pepas dsl gia gaming kai vivodi den pane.pare ena demo apo px forthnet kai hol kai otenet kai dokimase kai des pio paei kalitero.px stin forthnet sto 1 bill dinoun tocrypto f320 doro pou ine router.kai me full llu apo ote tha peraseis nomizo pali afou den iparxei dslam stin perioxi sou.an baleis 1 bill px pera apo energopoisi 40 euro plironeis 15,60 + fpa gia tin adsl kai kapous 15 kai kati ligotero + fpa gia tin adsl.
andromahos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 eima apo paleo faliro kai eixa acn (efxaristimenos, alla pola lathi logistririoy) kai (grammi kai sindesi apo acn poy den to protino se kanena)ksexorista kai ta dio gia na pigenis apote thelis kai opou thelis kai as plironois 2-3 euro prissotera, ayti ti stigmi exo hol apo perodiko, mporo na po oti einai arketa kali katebazeis me 40-47 kai kapote 52 alla dokimasa dyo imeron demo apo vivodi kai emeina poli efxaristimenosgia 5-10 katebazeies me 63-63 kai meta statheropiite metaksi 52-44 apo ton ote exo adsl 512 kai i dokimi egine me 384
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 auto pou exeis kanei ine kalo.sxedon oloi oi provider afinoun na perasei parapano opote pezeis kapou sta 400 esi.kai i vivodi ekane lathi logistiriou kai se polous kiolas.oxi lathi akrivos alla argouse poli i enimerosi.
sepultribe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 ok paidia thnx. isws aksizei na perimenw ligo akoma, mhpws kai erthei diktio vivodi sth perioxh mou. to allo einai oti plhsiazoun kai xristougenna kai pali kati kalo borei na prokipsei. tha doume mia teleftea erwtisi mono. telika to forthnet 1 bill leei (apo thema timhs alla kai taxititas). Menw anw glyfada parepiptodos. Apo oti fenetai to mono dslam pou iparxei edw einai tou ote sthn terpsithea. Ara opoia dsl kai na valw apo kei tha perasei. Ta dslma tou ote thelw na rwthsw einai teleiws apelpisia? Dhladh tha parw 384 kai tha katevazw me 20? Ama einai etsi den aksizei sigoura. Afto pou thelw egw einai mia fthni sindesoula dsl na th vgalw gia kana trimhno mexri na erthei to foititiko...
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 perimene na erthei to foititiko.ama iparxei mono ekeino to dslam tote oti kai na kaneis tha ise me 20.opote pas kai sta 20 kb anti na ise sta 4-5 tis pstn.kai to 1 bill mia xara einai pisteuo.crypto f320 exei.router einai.
random Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Για vivodi Γλυφάδα, δεν το βλέπω σύντομα. Eιμαι Νεα Σμυρνη, πιο κοντα σε κέντρο, και ποιό πυκνοκατοικημένη απο Γλυφάδα, ακομα η vivodi δεν εχει έρθει. Αλιμος, Αργυρούπολη επίσης ειναι out. βάλε δειγματολειπτικά μερικά τηλέφωνα γνωστών σου ,σε αλλες περιοχές, στο vivodi.gr να δεις ποσο περιορισμένη κάλυψη έχουν ακόμα. γραμμή 384, συνδρομη 256 για οικονομία και ανετο surf, γραμμή 512, συνδρομη 384 για πολυ download χωρις πολυ ψηλό κόστος,
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 xekina me ote grammi giati alios tha baleis adsl se 10 xronia.
teohaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 efoson i vivodi den exei diko tis dslam kalitera min pas vivodi giati opos leei kai o bill pepas dsl gia gaming kai vivodi den pane.pare ena demo apo px forthnet kai hol kai otenet kai dokimase kai des pio paei kalitero.px stin forthnet sto 1 bill dinoun tocrypto f320 doro pou ine router.kai me full llu apo ote tha peraseis nomizo pali afou den iparxei dslam stin perioxi sou.an baleis 1 bill px pera apo energopoisi 40 euro plironeis 15,60 + fpa gia tin adsl kai kapous 15 kai kati ligotero + fpa gia tin adsl. giati o ote pou exei dika tou dslam eimai kalutera?
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 den eipa oti einai kalitera apla den mporeis na perimeneis kai 10 xronia gia na deis an i vivodi tha sou balei dslam.
teohaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 exei ameso skopo na epektathei h vivodi px sthn perioxh pou menw egw tha valei mexri to 2006 apo oti rwthsa.
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 min to exeis kai poli sigouro giati ellada imaste.min perimeneis ton dekembrio tou 2006.kai auto 2006 ine.
teohaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 kala fusika kai den perimenw apo persi to lene auto twra euxometha oti kapote tha erthei.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 apo to 2003 pantos exei ameso skopo gia tin perioxi mou kai mantepse? akoma meso ote eimai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.