dk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά εχω ενα αρχειο video που εχει κατάληξει rmvb υπάρχει τροπος να το κάνουμε avi ωστε να το δω με υπότιτλους (εξωτερικούς);
kobi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Mporeis na to metatrepseis se oti thes me to WinAvi. Alla den xreiazete na to kaneis. Apla katebazeis to Real player alternative (h to kanoniko) k to blepeis me media player clasic mazi me ypotitlous. Etsi ta blepw egw.
dk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 το εχω το real player 10.5 kobi και παιζει χωρίς ομως τους υπότιτλους αλλα οταν παω στο windows media player δεν παιζει καθόλου. Βρηκα αυτό που λες Real player alternative μηπως να βγάλω το real player 10.5 γιατί αυτό προτεινει όταν παω να το εγκαταστήσω;
kobi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 To real player alternative antikathista to real player. Den kserw an boreis na blepeis ypotitlous mesw real player. Egw blepw tous ypotitlous mesw direct vobsub, h mesw ffdshow sto media player clasic.
dk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 δεν το παιζει καθολου το αρχειο ο windows media player ενω εχω βαλει το vobsub Το tinra gui 1.4 ο ξερει κανενας που κανει αρχεια avi
kobi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 File sta posts mou sou anaferw ton media player CLASIC o opoios briskete sto paketo gia to real media alternative. Egatestise to k trexto me ton CLASIC k oxi ton windows media player!!!!!!!!!!!!!!!
dk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 τελικα χρησιμοποιησα το winavi που ειπες cobi και ενσωματωσα και τους υποτιτλους φτιαχνοντας ενα αρχειο .avi. Ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.