Προς το περιεχόμενο

προβλημα !!!!

mathimatikos196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε αλεξανδρε εκανα ολα αυτα τα παραπανω (ειναι εξωτερικος με usb) τον εγκατεστησα μεσω data lifeguard 11 αλλα δεν μπορω απο πουθενα να βρω το tool (unalocated......) προσπαθησα μεσω windows , μεσω partition magic αλλα παραμενουν σταθερα τα 137(127). την εγκατασταση την εκανα οιπως ειπες απο την επιλογη set up your hard drive!!

σε ευχαριστω θερμα για την βοηθεια σου.

οποτε μπορεσεις περιμενω προτασεις !!

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου έχει να κάνει με το εξωτερικό κουτί σου, και πιο συγκεκριμένα με τον controller που περιέχει το κουτί σου...

Δεν βλέπουν όλα τα κουτιά τους δίσκους πάνω από 125ΜB, οπότε η λύση είναι απλή: άλλαξε κουτί!!!

Τα Iccy Box από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι βλέπουν όλους τους δίσκους. Νομίζω ότι και τα Enermax δεν έχουν πρόβλημα με το μέγεθος του δίσκου...

Δημοσ.

Για δοκίμασε να τρεξεις αυτό

http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.3c67e325e0a6b1f6294198b091346068/?channelpath=/en_us/Support/Software%20Downloads/View%20By%20Category/Desktop%20Storage/DiamondMax%20Family/Utilities&downloadID=11

Please βγαλτον απο το κουτι και βαλτον εσωτερικό αλλιως δεν προκειται να κανεις τίποτα

Μετα τον ξαναβαζεις Usb

Oσο για το unallocated πρεπει να είναι δυστυχως μόνο για Μaxtor

Utilities->partition unallocated space αλλά βλεπω οτι αναγνωριζει και τους WD οποτε δεν χανεις τίποτα να κατεβασεις το Μaxblast 4 for windows και να δοκιμασεις

PLEASE ΒΑΛΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Δημοσ.

αλεξανδρε καλησπερα !! τελικα φιλαρακι ολα καλα!

πειραξα λιγο τα bios (ακριβως δεν θυμαμαι αλλα κατι πειραξα με μια επιλογη 32 bit) και εκανα unalocate απο τα ΧΡ μεσω διαχειρισης δισκων!!

ετσι τωρα οταν συνδεω το κουτι μου εμφανιζει 2 σκληρους(127 και 151 gb) και πιστευω οτι το προβλημα λυθηκε

θελω επισης να σε ευχαριστησω για μια ακομη φορα δημοσια γιατι αν δεν ειχα κανει αυτα που μου ειπες ακομα θα παιδευομουν !!

με την ευκαιρια θελω επισης να ευχαριστησω ολους τους φιλους που εστειλαν

μεσα απο τα μηνυματα τους απαντηση στο θεμα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Φιλε η το κουτι φταιει.το ειχα παθει και εγωκαι τον εβλεπε μονο 130.βαλτον εσωτερικο και θα δεισ οτι τον βλεπει κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...