mathimatikos196 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 με καθολου παλι τιποτα . θα το δοκιμασω τωρα στη μεση
mathimatikos196 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 kai sth mesh filaraki pali tipota
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 an ston vlepei esoterika kanonika pazei to case na min ipostirizei 300arides...
mathimatikos196 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 filaraki sth diaxeirish syskeyvn ton deixnei
leukonas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Kane ena update sto bios katarxin. An pali den ston blepei dokimase na baleis ton disko mesa sto kouti tou ipologisti na deis an douleuei etsi.
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Ειναι το αναμενόμενο να σου βλεπει το δισκο στη διαχειρηση και όχι στο ο Υπολογιστής μου(αν ομως κανεις δεξι κλικ σε έναν εμφανη δισκο στις ιδιοτητες και μετα Hardware θα δεις οτι υπαρχει) αφου ο δισκος ειναι αφορμαριστος 1 Kαταρχάς βάλε τον δίσκο εσωτερικό και slave η ακόμα καλύτερα cable select slave(ναι έχω κανει και φορμαρισμα σε δίσκο usb αλλα οπως είπαν και άλλοι δεν το συνιστώ-ας μην προσθέσεις και αλλα αίτια για πιθανή αποτυχία) 2 κατεβασε και εγκατέστησε το Data lifeguard 11 απο WD 3 To προγραμμα έχει όλες τις ρυθμίσεις για άνετο και γρήγορο φορμάρισμα και αναλαμβάνει αυτό να ενεργοποιήσει την υποστήριξη δίσκων ανω των 137 Γιγα Παρόμοιο είναι και το προγραμμα της maxtor Maxblast 4 το οποιο πρωτα με ενημερωσε ότι δεν ειναι ενεργοποιημενη πλήρως η υποστηριξη large drives παρολο που ειχα sp2 και έναν 160 ηδη, εκανε επανεκκινηση και στην συνέχεια μεσα απο απλά βηματα φορμαρε τον 300αρι σε 30 δλτ !!!!! περιπου αντι για 40???+++ λεπτα που θα έκανε το προγραμμα των windows Αλλη λύση ειναι να φορμαρεις τον δισκο με τον κλασσικο τρόπο να στον βγαλει 137 γιγα και μετα μεσα απο το εργαλειο της WD να κανεις configure unallocated space(η καπως ετσι γιατι τωρα δεν εχω το προγραμμα στο laptop ) οποτε μάντεψε? θα σου κανει ενα partition με τα υπόλοιπα 170 γιγα οποτε 170+130 =300 Αλλη λύση ειναι να κατεβασεις το tool απο την Maxtor που ειναι αποκλειστικά για την ενεργοποιηση της υποστηριξης large disk αλλα δεν ξερω αν κανει για WD(λογικα κανει-η ψαξε για αντιστοιχο απο western) και δεν το έχω δει αν δουλευει στην πραξη Οι δυο πρωτοι τροποι ειναι δοκιμασμενοι(ο δευτερος σε sata)
mathimatikos196 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 πρωτον δικο μου λαθος! στην διαχειριση συσκευων δεν δειχνει δισκο αλλα την usb (mamakia moy terastia !!!!!!) δευτερον πως κανω update ta bios?? μαγκες χιλια συγνωμη για το ....πρηξιμο σημερα το βραδυ αλλα επειδη ειμαι και καποιας ηλικιας δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το αντικειμενο και παλι συγνωμη αν εγινα (που εγινα) κουραστικος !!
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Φιλε διαβασε το post μου Δεν χρειαζεται Bios update εκτος και αν δεν στον βλεπει στο Bios(κατι που το αποκλειω εκτος αν εχεις παλιο motherboard Piii και κατω) Ειναι θέμα 99.9% της παλαιοτητας των ΧP
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Εννοειται οτι αν τον έχεις usb δεν θα στον δει το bios Οπωσδηποτε πρωτη κίνηση να τον κάνεις εσωτερικο η ημι-εσωτερικο(ξερεις να κρεμεται απο τα καλωδια του έξω απο το ανοιχτό κουτί :lol: )
mathimatikos196 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 αλεξανδρε ολα καλα μεχρι εδω !μπηκα στι site ths wd τον εγκατεστησα , τον βλεπω κανονικα αλλα............ εχω δυο ερωτησεις 1) ειναι φορμαρισμενος? 2)επειδη δειχνει 127 gb πως θα τον κανω 300?
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 αλεξανδρε ολα καλα μεχρι εδω !μπηκα στι site ths wd τον εγκατεστησα , τον βλεπω κανονικα αλλα............ Οταν λες το βλεπεις κανονικά εννοεις οτι βγαινει στο Ο Υπολογιστης μου? εχω δυο ερωτησεις 1) ειναι φορμαρισμενος? Αν η απάντηση είναι ναι στο πρωτο μου ερώτημα τοτε ναι τον έχεις φορμάρει 2)επειδη δειχνει 127 gb πως θα τον κανω 300? Να υποθέσω οτι ακολουθησες την δεύτερη μέθοδο που είπα? Αν ναι πρεπει να βρεις στην διαμορφωση ηδη εγκατεστημένου δισκου την επιλογη για προσθηκη του unallocated space (oμως τωρα δεν εχω προσβαση στο προγραμμα για να σου πω ακριβως)
mathimatikos196 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 αλεξανδρε κατεβασα το data lifeguard apo thn wd , τον βλεπω στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου αλλα οπως σου ειπα βλεπω μονο 127 gb αν θελεις μου λες πως θα τα κανω περισσοτερα!!!
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 αλεξανδρε κατεβασα το data lifeguard apo thn wd ' date=' τον βλεπω στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου αλλα οπως σου ειπα βλεπω μονο 127 gbαν θελεις μου λες πως θα τα κανω περισσοτερα!!![/quote'] Toν εβαλες εσωτερικο? Τον εγκατέστησες απο τα Data lifeguard?(η δευτερη επιλογη αν δεν κάνω λάθος) εκει που λεει Set up your hard Drive?
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Αν δεν σε βοηθήσει κάποιος άλλος ,αυριο το βραδυ θα σου πω πιο λεπτομερώς που θα γυρίσω σπίτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.