keftedakos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Γεια, πριν 2 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο (με καινούριες μπαταρίες) ΑPC BACK-UPS PRO 1000 (1000 VA / 670 W). To πρόβλημα είναι ότι όσο είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα ακούγεται ένας συνεχής θόρυβος (όχι πολύ δυνατός αλλά αντιληπτός, ειδικά όταν έχει ησυχία), ένα βουητό σαν αυτό που ακούγονται πολλές φορές φορές σε πυλώνες ΔΕΗ υψηλής τάσης, όχι τόσο δυνατός βέβαια, αλλά τέτοιου είδους. Είναι φυσιολογικό αυτό, έχει κανείς άλλος το συγκεκριμένο UPS και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Thnx.
HamerZ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 - Αυτό ακριβώς είχα αναφέρει και γω στο περελθόν. Είχα ένα 1400άρι Smart της APC και μετά έαν 1000άρι της Infosec. Και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο πρόβλημα. - Πρόβλημα δεν έχουν πάντως σίγουρα. - Σαν λύση επέλεξα να τα έχω εκτός δωματίου οπότε και βρήκα την ησυχία μου. Καλώδια βρήκα έτοιμα μέχρι και 5 μέτρα. Βέβαια μπορούν και αυτά να κατασκευαστούν και σε μήκος επιλογής.
keftedakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δυστυχώς όμως να το βγάλω έξω από το δωμάτιο δεν παίζει... Γενικώς αυτό παρατηρείται στα UPS ή στης τελευταίας γενιάς όχι;
FISHERMAN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Και τι δικό μου φίλε το 500αρι το ίδιο κάνει..αλλά με τόσα pc και coolers το δωμάτιο δεν το παρατηρείς με τπτ.Πάντως εχω ακούσει και άλλα και είναι από τα πιο αθόρυβα.
Highlander Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Γεια' date=' πριν 2 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο (με καινούριες μπαταρίες) ΑPC BACK-UPS PRO 1000 (1000 VA / 670 W). To πρόβλημα είναι ότι όσο είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα ακούγεται ένας συνεχής θόρυβος (όχι πολύ δυνατός αλλά αντιληπτός, ειδικά όταν έχει ησυχία), ένα βουητό σαν αυτό που ακούγονται πολλές φορές φορές σε πυλώνες ΔΕΗ υψηλής τάσης, όχι τόσο δυνατός βέβαια, αλλά τέτοιου είδους. Είναι φυσιολογικό αυτό, έχει κανείς άλλος το συγκεκριμένο UPS και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Thnx.[/quote'] Μπορείς να καλέσεις στο 00800125924 και να ρωτήσεις αν αυτό είναι πρόβλημα ή απλά είναι θέμα κατασκευής και λειτουργίας.
spirosta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Το δικό μου MGE 800άρι κάνει αυτόν τον θόρυβο που λέτε μόνο όταν είναι σε λειτουργία με τις μπαταρίες.
mjmj Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Εγω εχω ενα mustek 500αρι και δεν εχει καθολου μα καθολου θορυβο. Ειναι 3 ετων βεβαια. Αντι να τα βελτιωνουν, τα χειροτερευουν? Δεν καταλαβα...
polaki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 εγω εχω ενα APC 600άρι,μια χαρά ειναι και δεν ακούγεται καθόλου. Νομίζω ο θόρυβος έρχεται απο τους πυκνωτές...
keftedakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μίλησα με την APC και μου είπαν ότι εφόσον είναι κλειστό το UPS δεν είναι φυσιολογικό να ακούγεται θόρυβος.
mjmj Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εμενα κι οταν ειναι ανοικτο δεν ακουγεται απολυτως τιποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.