Προς το περιεχόμενο

UPS και συνεχής θόρυβος(όχι απο fan)

keftedakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,

πριν 2 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο (με καινούριες μπαταρίες) ΑPC BACK-UPS PRO 1000 (1000 VA / 670 W). To πρόβλημα είναι ότι όσο είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα ακούγεται ένας συνεχής θόρυβος (όχι πολύ δυνατός αλλά αντιληπτός, ειδικά όταν έχει ησυχία), ένα βουητό σαν αυτό που ακούγονται πολλές φορές φορές σε πυλώνες ΔΕΗ υψηλής τάσης, όχι τόσο δυνατός βέβαια, αλλά τέτοιου είδους.

Είναι φυσιολογικό αυτό, έχει κανείς άλλος το συγκεκριμένο UPS και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;

Thnx.

Δημοσ.

- Αυτό ακριβώς είχα αναφέρει και γω στο περελθόν. Είχα ένα 1400άρι Smart της APC και μετά έαν 1000άρι της Infosec. Και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο πρόβλημα.

- Πρόβλημα δεν έχουν πάντως σίγουρα.

- Σαν λύση επέλεξα να τα έχω εκτός δωματίου οπότε και βρήκα την ησυχία μου. Καλώδια βρήκα έτοιμα μέχρι και 5 μέτρα. Βέβαια μπορούν και αυτά να κατασκευαστούν και σε μήκος επιλογής.

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως να το βγάλω έξω από το δωμάτιο δεν παίζει... Γενικώς αυτό παρατηρείται στα UPS ή στης τελευταίας γενιάς όχι;

Δημοσ.

Και τι δικό μου φίλε το 500αρι το ίδιο κάνει..αλλά με τόσα pc και coolers το δωμάτιο δεν το παρατηρείς με τπτ.Πάντως εχω ακούσει και άλλα και είναι από τα πιο αθόρυβα.

Δημοσ.
Γεια' date='

πριν 2 μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο (με καινούριες μπαταρίες) ΑPC BACK-UPS PRO 1000 (1000 VA / 670 W). To πρόβλημα είναι ότι όσο είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα ακούγεται ένας συνεχής θόρυβος (όχι πολύ δυνατός αλλά αντιληπτός, ειδικά όταν έχει ησυχία), ένα βουητό σαν αυτό που ακούγονται πολλές φορές φορές σε πυλώνες ΔΕΗ υψηλής τάσης, όχι τόσο δυνατός βέβαια, αλλά τέτοιου είδους.

Είναι φυσιολογικό αυτό, έχει κανείς άλλος το συγκεκριμένο UPS και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;

Thnx.[/quote']

Μπορείς να καλέσεις στο 00800125924 και να ρωτήσεις αν αυτό είναι πρόβλημα ή απλά είναι θέμα κατασκευής και λειτουργίας.

Δημοσ.

Εγω εχω ενα mustek 500αρι και δεν εχει καθολου μα καθολου θορυβο. Ειναι 3 ετων βεβαια.

Αντι να τα βελτιωνουν, τα χειροτερευουν? Δεν καταλαβα...

Δημοσ.

εγω εχω ενα APC 600άρι,μια χαρά ειναι και δεν ακούγεται καθόλου. Νομίζω ο θόρυβος έρχεται απο τους πυκνωτές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...