Προς το περιεχόμενο

αναβαθμηση σε extreme edition cpu...!!!

done corleone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω απεγνωσμενα να βρω ποιο ειναι το καλυτερο τσιπακι cpu για 478 socket σε μητρικη asus p4c800-e deluxe με chipset intel 875p mch ωστε να αναβαθμισω! συμφωνα με το βιβλιαρακι της μητρικης υποστιριζει ταχυτητες πανω απο 3,2gh υποστιριζει hyperthreating και prescott.

τωρα "φοραει" 2,8gh northwood hyperthreating cpu και ειχα σκοπο να το αναβαθμησω σε extreme edition (επειδη τοτε που το πειρα ηταν οτι καλυτερο αλλα πανακριβο) στο μελλον! το μελλον εφτανε σιγα σιγα και πανω που αρχισα να ψαχνομαι για το συγκεριμενο τσιπακι το πλαισιο και το eshop απεσυραν τα προιοντα τους! τωρα τι κανουμε; :(

τι καλυτερο μπορω να βαλω γενικος και τι καλυτερο που κυκλοφορει ακομη στο εμποριο; ποτε να κανω την αγορα; (με την ενοια του αν περιμενω να το παρω στην ελλαχιστη τιμη αλλα και απο την αλλη να μην εξαντληθει και το χασω τελειως)

τι διαφορα θα εχει το pc μετα; αισθητη να υποθεσω!

Δημοσ.

an einai na dwseis tosa lefta bale amd.de kserw akoma k o extreme de ti paleuei apenanti se fx55 i 4800(den anaferw fx57 gia na iparxei antagwnismos).bebaia o kathenas oti thelei bazei,alla intel mpaaaaaaaaaa

Δημοσ.

έτσι δουλεύει η αγορά. κι εγω θελω να βαλω fx59 οταν θα φτασει τα 100 ευρω αλλα τοτε δεν θα τον πουλάνε :) .

Μεταχειρισμένα στο fleamarket. μπορεις να βαλεις και αγγελια ζήτησης.

Δημοσ.

Και γιατί δεν το ανεβάζεις λίγο ;;;;;

Hyperthreading έχει, πυρήνας northwood είναι άρα δεν θα ανεβάζει τρελές temp και ξεκινάει από τα 2,8.

Μιά χαρά cpu είναι και με καλή ψύξη θα πάει άνετα στα 3,2, για να μην πούμε και για παραπάνω. ;)

Πάρε και ένα ζευγάρι καλές μνήμες για ο/c (ένα σωρό θα βρεις πλέον ακόμα και στις αγγελίες) που θα ανεβαίνουν και αυτές και θα είσαι μια χαρά νομίζω.

Δημοσ.
an einai na dwseis tosa lefta bale amd.de kserw akoma k o extreme de ti paleuei apenanti se fx55 i 4800(den anaferw fx57 gia na iparxei antagwnismos).bebaia o kathenas oti thelei bazei,alla intel mpaaaaaaaaaa

Min to anafereis giati pragmatika , an kai to kalitero cpu o 57 kanei kai 1000eura!

Δημοσ.

ναι αλλα και τι επιδοσεις εχουν! οτι πληρωνεις παιρνεις! αρχικα για αλλο σκοπο το εφτιαξα το post για να μου πειτε αν ειναι συμβατα μητρικη και extreme αλλωστε υποστιριζει και presscot! τα τελευταια πολουνται ακομη ετσι;

οσο για υπερχρονισμο δεν ξαναδοκιμαζω δεν εχει αποτελεσμα σε κλειδωμενο τσιπακι και δεν εχει διαφορα και χανει απο σταθεροτητα!

Δημοσ.
οσο για υπερχρονισμο δεν ξαναδοκιμαζω δεν εχει αποτελεσμα σε κλειδωμενο τσιπακι και δεν εχει διαφορα και χανει απο σταθεροτητα!

Σόρρυ φίλε αλλά από ότι λές καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις πώς γίνεται, ούτε τί επιδόσεις έχει, ούτε πώς γίνεται σωστά...

Δημοσ.

Επίσης απ'ότι ξέρω δεν πωλείται prescott για το δικό σου socket...Εκτως αν βρεις κάτι κάπου ξεχασμένο, παντως εγω που έψαχνα πριν 3 βδομάδες για ενα φίλο, βρήκαμε μόνο ενα στα 3,2.....

• Super Moderators
Δημοσ.

dystyxws (h eytyxws :P ) oi EE P4 einai emporikh apotyxia...prwton dioti einai panakrivoi kai deuteron giati den exoun tis epidoseis pou na dikaiologoun toso ypshles times...(oi FX ths Amd einai xalara kalyteroi...as mhn anaferw tous Dual Core...)

koinws petamena lefta...

Δημοσ.

καλος το ξεχναω! αλλωστε το μηχανημα με 2,8 northwood και 2 kingston 512 400αρες μια n6600gt ειναι αρκετα καλο! για την καβλα της αναβαθμησης και της ταχυτητας απλα ρωτησα! οποτε τον αφηνω οπως εχει και μετα παω κατευθειαν σε amd εκτος αν βρω μεταχειρισμενο!

Δημοσ.
Επίσης απ'ότι ξέρω δεν πωλείται prescott για το δικό σου socket...Εκτως αν βρεις κάτι κάπου ξεχασμένο, παντως εγω που έψαχνα πριν 3 βδομάδες για ενα φίλο, βρήκαμε μόνο ενα στα 3,2.....

Yparxei, ego exo sta 2.8HT iparxei kai sta 2.6HT kai sta 3 kai sta 3.2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...