netmaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Λογω καποιων εκτακτων υποχρεωσεων θα μεινω στο σπιτι των γονιων μου για τους επομενους 2 μηνες. Με συμφερει να βαλω adsl για 2 μηνες και τι θα πληρωσω; Στο δικο μου σπιτι εχω συνδρομη και γραμμη adsl την οποια δεν ξερω αν πρεπει να καταργησω η να κρατησω αφου σε 2 μηνες παλι θα ειμαι σπιτι μου. Επισης δεν χρειαζομαι εξοπλισμο ουτε συνδρομη isp τα οποια τα εχω, ο λογος γινεται μονο για τα παγια της γραμμης. Περιμενω την γνωμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 pare ena paketo ondsl pou einai gia tris mines (to mono kako einai oti tha plirosis ena mina keratiatika) kata alla giati na min simferei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Nα ενεργοποιήσεις νέα γραμμή, μάλλον δεν σε συμφέρει. Καλύτερα να πάρεις το φτηνότερο πακέτο που θα βρεις (για 3 μηνες είναι συνήθως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 kafriles...ta idia ekana kai egw to kalokairi...plhrwna 1 epipleon grammh mono gia 3 mhnes... an parei omws paketo 8a exei 2 grammes kai 2 syndromes adsl...kalytera 8a htan na upologisei prwta poso 8a tou vgei me mia sketh energopoihsh grammhs wste an tou vgainei fthnotera na xrhsimopoihsei thn yparxousa syndromh adsl opws ekana kai egw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Eπίσης πρέπει να μεριμνήσει για το κόψιμο της 2ης γραμμής (δεν ξέρω αν αυτό χρεώνεται) για να μην συνεχίσει να πληρώνει πάγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Eπίσης πρέπει να μεριμνήσει για το κόψιμο της 2ης γραμμής (δεν ξέρω αν αυτό χρεώνεται) για να μην συνεχίσει να πληρώνει πάγια. Γιατι να κόψει τη γραμμή αφού σε 2 μήνες θα είναι πάλι εκεί? Για να πληρώσει σε 2 μήνες ΠΑΛΙ 42? τελική που είναι η ενεργοποίηση και να περιμένει ΠΟΟΟΟΟΟΤΕ ο οτέ θα του βάλει? Αφου το κόστος είναι πάνω κάτω το ίδιο, αν κρατήσει τη γραμμή θα πληρώσει και 10 ευρώ λιγότερα και δεν θα εχει και την ταλαιπωρία......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Για την 2η γραμμή μιλάω (στο σπίτι των γονιών του) που θέλει να την χρησιμοποιήσει μόνο για 2 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 ee profanws 8a thn kopsei...ta eukolws ennooumena paraleipontai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.