Προς το περιεχόμενο

Free Sat Downloading

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To manna to doulevi enas filos mou me ss2 alla stis 5 i 7 moires..

Einai kalitero leei apo ola ta alla giati katevazei megala arxeia kai images apo cd/dvd kai spania ta afinei imiteles..

Distixos ego me tin ss1 den mporo na to doulepso ki etsi den mporo na egiitho gia tipota apo ta parapano.. :/

@aciidburn3r Nai...yparxei 100% asimvatotita me tis Asus mitrikes me nf4...

Me tin Skystar USB de nomizo na exeis provlima alla apo oti ksero den doulevi me ta diafora plugins gnoston programaton.. (px ProgDvb+s2emu..)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Εννοώ ότι η SS1 είναι πολύ καλυτερη από τη SS2 γιατί έχει καλύτερο Tuner....επίσης παίζει και σαν SS2 σε soft mode...συγνώμη αλλά άλλος ήταν ο στόχος...

Το έβαλλα και γω ....manna....αυτό αλλά τπτ...το θέμα μου βέβαια είναι ότι δεν έχω καθόλου καλό σήμα από AliceSat ...εξάλλου και στο ίδιο topic αναφέρεται και άλλος insomiac....

κάπου δω μέσα και γω το διάβασα....

Parousiazontai provlimata yperthermansis me to sygekrimeno chipset kai thn ss2 logw twn auxhmenwn apaithsewn energeias pou ehei h karta! Ehoun kaei se pollous oi mobo...

Δημοσ.

Δεν ξέρω βρε παιδιά τι το ιδιαίτερο έχει ο alicesat, πάντως εδώ που είμαι δεν έχω καθόλου σήμα από αυτόν. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές πάντως (έχω αναφέρει μερικές ήδη), δεν είναι ανάγκη να επικεντρώνεται η προσοχή σε κάτι που η μισή Ελλάδα να μη μπορεί να το πιάσει...

Btw, το καλύτερο tuner (πιο ευαίσθητο δηλαδή) που μπορεί να έχει μία κάρτα από μία άλλη, δεν έχει καμία σημασία παρά μόνο σε ακραίες καταστάσεις όπου στη μία θα υπάρχει σήμα (έστω στα όρια) ενώ η άλλη δεν θα λαμβάνει. Ειδικά σε περιπτώσεις λήψης δεδομένων όπως αυτά που αναφέρονται σ' αυτό το thread, είναι αναγκαίο να υπάρχει έτσι κι αλλιώς αρκετά καλό σήμα, διαφορετικά θα υπάρχουν πάρα πολλά λάθη κατά τη λήψη και ελάχιστα αρχεία θα μπορέσουν να σωθούν.

@aciidburn3r

Δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα με την έκδοση usb. Το πρόβλημα αφορά την έκδοση pci που απ' ό,τι φαίνεται η συγκεκριμένη mb δεν έχει τη δυνατότητα να τη τροφοδοτήσει κανονικά. Επίσης νομίζω ότι δουλεύει κανονικά τα plugins...

Δημοσ.

Λοιπόν απόλα τα παραπάνω στρέφομαι στο εξής:

Βάζω μοτέρ στο πιάτο και ο Θεός βοηθός.....

Τώρα εδώ θα βοηθούσε να μας Βεβαιώσει κάποιος ότι με SS1 θα κατεβάζουμε.....θέμα τεστ είναι σε 1η φάση........

επίσης ερώτημα σε σχετικούς τι κάνουμε με το DVBStreamExplorer?

Δημοσ.

kalispera kai xronia polla se olous

evala to skygraber ston hotbird ston provider eumetcast alla eno sto in deixnei tora perupou 100 mb apo kato den deixnei kanena arxeio

mipos kano kati layhos ?

ta mb sinexeia anevenoun

eyxaristo

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι το πρόβλημα στις ΑSUS A8N-SLI Deluxe περιορίζεται μόνο στις skystar2. Kαλύτερα να κοιτάξεις για κάποια usb για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθείς με χαλασμένη mb.

Αδίκως προσπαθείται παιδιά για τον Hotbird, δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Όσο για τον dreambox έχω διαβάσει ότι δουλεύει με το skynet (σε δίκτυο με το pc φυσικά) με κάποιες ρυθμίσεις, τις οποίες όμως δεν θυμάμαι, αν βρω κάτι θα το γράψω κι εδώ.

Δημοσ.

@aciidburn3r Nai...yparxei 100% asimvatotita me tis Asus mitrikes me nf4...

μήπως έχεις κάποιο Link ή θυμάσαι που το διάβασες γιατί με έβαλες σε σκέψεις.

πάντως μια μικρή αναζήτηση που έκανα στο google δεν έβγαλε τίποτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Δεν είχα ιδέα για την έκταση του θέματος. Έχω Α8Ν-SLI και SS2 αλλά επειδή μου είχε κουνηθεί το πιάτο δεν την είχα βάλει σε λειτουργία ακόμα (soooo lucky)

Απο οτι διάβασα απο τα λινκ παίζει πρόβλημα με όλες σχεδόν τις nf4 μητρικές?

Λέω να πάω την SS2 σε κάποιο άλλο pc,αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι θα βοηθήσει ο επεξεργαστής του, το downloading έχει μικρότερες απαιτήσεις απο το viewing?

Δημοσ.

Τι είναι το άλλο pc; Οι απαιτήσεις για download είναι χαμηλότερες από αυτές για εικόνα. Γράφει στο manual αν δεν κάνω λάθος τις απαιτήσεις, 700Mhz cpu για tv, και γύρω στα 400Mhz για internet αν θυμάμαι καλά είναι οι ελάχιστες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...