Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μια στο τόσο κάνω μια βόλτα απο το fleamarket μπάς και πετύχω καμιά καλή ευκαιρία για να αναβαθμίσω το μπρίκι μου. Ε λοιπόν σήμερα πέτυχα το εξής κουφό Δέν λέω,αυτός που πουλάει αυτά τα κομμάτια σε τιμές κάτω του κόστους ή τρελός είναι ή κάτι άλλο παίζει πολύ ύποπτο,αλλά δέν πάει το μυαλό μου αυτή τη στιγμή ;-) btw,αν όντως ισχύει θα πάρω 2 :grin:
elamnte Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 File mallon den xereis pws leitoyrgi to flea. einai timi ekkinisis to 1 eyro oti oti to poylaei kai 1 eyro. an den ftasei tin epithimiti timi poy exei valei gia to sistima den einai anagi na to poylisei. katalaves?? apla vazei poli xamili timi ekkinisis gia na dei ti tha ginei me ti dimoprasia toy. einai dimoprasia kai oxi pwlisi stin pwlisi oti timi valoyne toso prepei na tin poylisoyn.
Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο που λειτουργεί το flea...πίστεψέ με,έχω κάνει και αγορές αλλά και πωλήσεις με τον συγκεκριμένο τρόπο...τεσπα,παραθέτω το "καλό" κομμάτι για να καταλάβεις γιατί σκάλωσα: OLA DINONTAI SE ARISTH BULK KATASTASH !!! YPARXOYN 10 TETOIA KOYTIA ME AYTA TA KOMMATIA !!!! H DHMOPRASIA DEN EXEI EPITHIMITH TIMH PWLHSHS !!! H TIMH AMESHS AGORAS EINAI TO 60% THS TIMHS POY TA DINEI TO PLAISIO (dhladh !!!! (56 + 89 + 189)*(0.6)=200 eyrw Τουτέστιν....αν οι προσφορές παραμείνουν ώς έχουν,φεύγεις με ένα pc καταβάλλοντας 65Ε (χωρίς επιθυμητή τιμή). Τα 200Ε είναι για άμεση αγορα,που σημαίνει οτι αν πχ εγώ τώρα χτυπήσω ένα 200αρι,τα διαθέσιμα pc θα είναι 9 και όχι 10,αν βέβαια αποφασίσει να το πουλήσει,γιατί απότι θυμάμαι, βάση κανονισμών του flea, η Άμεση αγορά πάυει να ισχύει μετα την πρώτη προσφορά.
elamnte Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 E tote ontws kapoioa lako exei i fava. einai poli periergo giati ta poylaei toso ftina?? kai gia na ftaseis afti tin timi prepei na agoraseis polla kommatia apo kapoy alla ta 10 kommatia den einai polla kommatia. den xerw re file. pantws psaxto poli prin to agoraseis giati mporei men na dwseis 65euro kai na einai ola ok ara kanena prob alla to na dwseis 65 eyro kai meta apo kamia vdomada na ta klais den leei oyte gia 30 euro. ayti einai i apopsi moy. kai sygnwmi an soy milisa apotoma prin.
BlizardBill Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Οντος , μονο ο επεξεργαστής έχει 189 ευρώ κανονικά , και είναι πολύ καινούργιο μοντέλο ... πές μας τι έγινε στο τέλος , είμαι περίεργος.
Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 No worries man...και γω μπερδεύτηκα στην αρχή με αυτά τα αλαμπουρνέζικα που έγραφε.Πάντως για την ιστορία έκανα μικρή έρευνα, WARM FEER COMPUTERS δεν βρήκα πουθενά... Μπορεί να είναι όντως παγίδα,μπορεί και όχι,θα δίξει κατόπιν εορτής στο flea forum. edit:Ξέρετε κάτι?Θα κανω recon...θα περάσω απο το μαγαζί - αποθήκη - τι είναι τελοσπάντων,να δώ αν υφίσταται ώς έχει και να δώ αν υπάρχουν όντως αυτά τα κομμάτια. Πέιτε με τρελό , πείτε με καχύποπτο, έχω δεί πολλά στην ζωή μου και κρατάω πάντα ουδέτερη στάση (αν όχι αρνητική) σε ότι μου παρουσιάζεται σαν ευκαιρία
ekkli Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ενημερωσε μας κ για οτι ακομα μαθεις κ δεις απο κοντα Tenshi.
GT1807 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Βασικα εχει αξιολογηση 0.Ξερω εγω?Warm Feel Computers??Απλα προσεχτε το λιγο.Το λεω χωρις να θελω να προκαταβαλω κανεναν απλα εχουν ακουσει τα αυτιά μου κ εχουν διαβασει τα ματια μου πολλα.Καλο ειναι αν μπορεις να επικοινωνησεις προσωπικα μαζι του για να μαθεις τοποθεσιες μαγαζιου κ λεπτομερειες παραλαβης. Τα σέβη μου
Megakill Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 exei kai tilefono omws.... Opios endiaferete as kanei k ton kopo...
markospap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Telika ti egine re paidia? Ton phre kaneis thlefwno na doume ti paizei? Oti einai ligaki periergo, einai! Gia na doume...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.