Προς το περιεχόμενο

System of A Down Hypnotize

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι, απλά είναι χαμένος χρόνος και πιθανή αιτία για πονοκέφαλο! Πάντα κατά τη γνώμη μου.

Εγώ (που δεν μου αρέσουν οι SOAD ;)) θα έλεγα το ίδιο γιά το σύνολο σχεδόν της χορευτικής μουσικής των τελευταίων 20 ετών, αλλά όπως είπες καλύτερα να μην το συνεχίσουμε :P

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ (που δεν μου αρέσουν οι SOAD ;)) θα έλεγα το ίδιο γιά το σύνολο σχεδόν της χορευτικής μουσικής των τελευταίων 20 ετών, αλλά όπως είπες καλύτερα να μην το συνεχίσουμε :P

Ι couldn't agree more...

Δημοσ.

το καινούργιο άλμπουμ των system of a down είναι κάτι σαν το reload των metallica: βγάλαν το load (οι soad το mezmerize), το οποίο έβριθε κυριολεκτικά πρωτοτυπίας, φρεσκάδας στις συνθέσεις και στον πειραματισμό κι ότι περίσσεψε μπήκε στο reload (hypnotize). αλλά παραμένει ένας υπέροχος δίσκος (έχω ξεπεράσει το σύνδρομο "μεταλλά" που να με ενοχλούν αυτά) με αποκορύφωμα τα dreaming, vicinity of obscenity, loneley day, stealing society και φυσικά την επική πλήρη έκδοση του soldier's side που σπάει κόκκαλα (υπήρχε μια μικρή του έκδοση στον προηγούμενο δίσκο ως intro στο BYOB). μοναδική ένσταση έχω στην περισσότερη εμπλοκή του (ταλαντούχου κατα τα άλλα) κιθαρίστα τους στα φωνητικά. ρε φίλε, ο τυπάς που έχετε η φωνή του ΚΟΒΕΙ ΚΩΛΟΥΣ, τι προσπαθείς και γκαρίζεις εσύ;;;;

Δημοσ.

@stormride: Αύτο που λες φίλε μου με τον κιθαριστα των S.O.A.D. είναι μία πικρή αλήθεια που κατά τη γνώμη μου κρύβει πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε δει ποτέ live τους για να παρατηρείσετε πόσο προσπαθει αυτό το άτομο να προβληθεί. Και για να το παίξω και λίγο Παγιατάκη να σας πω ότι έχω "προβλέψει" σε φίλους μου ότι δυστυχώς στο συγκρότημα δεν θα πάει πολύ μακριά ακόμα και πως ο λόγος θα είναι o Malakian και η εμμονή του να πρωταγωνιστεί στους S.O.A.D.

Μακάρι να κάνω λάθος γιατί ειμαι φαν!

Κατά τα άλλα μία ακόμη θετική ψήφος στο hypnotize από μένα.

Δημοσ.

Wres wres skeftomai pws h xeiroterh aitia arnhshs se mia apopsh einai h idia h arnhsh.Ti ennow?Exete dei pote parwpides?Kleinoun, sirriknonoun, pagidevoun tin skepsh merikwn anthrwpwn se kapoia elaxista tetragwnika metra mesa sto myalo tous.

Kapoios anoikse ena topic sto agaphmeno mas site me skopo na akoustoun apopseis gia to kainourio album twn SOAD.Apopseis pou kapoioi oneiropoloi perimenan apo kapoious allous na tekmiriothoun estw kai me enan tropo pou na thimizei poihma mathiti apo tin 25h Martiou se kapoio dhmotiko sxoleio ths Athinas.

Typikh mera mpouzoukorocka loipon se kapoio internet cafe sto kentro tis Athinas.Log in sto Insomnia, klik sthn kathgoria mousiki.Gia na doume ti exoume.Ksenixtismenos opws einai apo to prohgoumeno vrady ston Kiamo paraggelnei kafe kai to prwto pou peftei sthn antilipsi tou einai to topic gia tous SOAD.A wraia skeftetai, afou den vrika gomena xtes as mpw ligo na tsakwthw na perasei i wra.Xtipaei thl kai ton proskaloun ston Tsaliki.To ithiko tou anebainei kai o logos pou tsakwnetai exei allaksei ardhn.Pleon einai xaroumenos pou tsakwnetai kai vlepei ta pragmata mesa apo diaforetika gyalia.

Fevgei paei spiti tou kanei mpanio kai etoimazetai gia headbanging ston Tsaliki.Gnorizei gomena pou ek paradromis vrisketai ekei kai tou martyrei pws ena mp3 player sthn tsanta ths einai etoimo na paiksei SOAD.Martyrei loipon autos pws prokeite gia ena apo ta agaphmena tou sygrothmata kai ths proteinei na thn kerasei ena poto.Thn kernaei prospathei na to paei para pera to pragma alla telika trwei thn kathieromeni ellinikotati porta.Prin paei spiti tou stamataei sto net cafe ths geitonias tou postarei akoma ena arnhtiko sxolio gia tous SOAD kai pleon paei hremos (afou exei ksespasei) sthn thalpori tou krebatiou tou me thn afissa ths Bandh na ton syntrofevei.

Opoios katalabe katalabe apo ta parapanw den anaferetai se kanena proswpika kai to ennow.

Epiprostheta otan to topic grafei SOAD ennoei SOAD kai oxi metallica kai manowar.Sigriseis exoun ginei, ginontai kai tha ginontai panta.As afisoume merika pragmata apiraxta epitelous.

Δημοσ.
@stormride: το συγκρότημα δεν θα πάει πολύ μακριά ακόμα και ο λόγος θα είναι o Malakian και η εμμονή του να πρωταγωνιστεί στους S.O.A.D.

Ισως το σπουδαιοτερο συμπερασμα του μουσικου forum για το 2005.

:) :-|

Δημοσ.

Kαλά τώρα εμείς μπορούμε να κάνουμε χίλιες δύο εικασίες...Το τί πραγματικά συμβαίνει θα δείξει!!

Παρατήρηση...Γιατί όσοι ποστάρουν στο τόπικ για τους SOAD (εκτός απο λίγες εξαιρέσεις) δεν είναι και τόσο συνήθεις ύποπτοι στο φόρουμ της μουσικής?

Δημοσ.

Godfather αν εννοείς (και) εμένα τότε θα πρέπει να παρατηρήσεις ότι είμαι μέλος από το 2003 και τα μηνύματά μου είναι μόλις 14 (μαζί με αυτό). Αυτό σημαίνει ότι γράφω μόνο όταν πραγματικά εχώ να πω κάτι και όταν αυτό που συζητάμε με απασχολεί. Στην τελική δεν ειπα τίποτα κακό, σωστά; Το Hypnotize το έχω λατρέψει (έχω σε tabs όλα τα κομμάτια, αν αυτό λέει κάτι) αλλά κάθε φορά που βλέπω βιντεάκια από το internet με live τους μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με τον Malakian και τη συμπεριφορά του (χωρις όμως να αγνοώ τις ικανότητες του τύπου). Ωστόσο, ούτε η μάνα του είμαι, ούτε ο αντζέντης του για να με απασχολει! Το μόνο που θέλω εγώ είναι αυτό το εκπληκτικό γκρουπ να συνεχίσει να με τρελαινει με κομμάτια όπως το spiders, το Prison song, το Toxicity, το Tentative και πολλά πολλά ακόμα.

Δημοσ.

Δεν εννοούσα αποκλειστικά εσένα pitpapas.

Βλέπωντας τα τελευταίο μηνύματα σου όμως βλέπω οτι δεν είσαι και πολύ φανατικός της μουσικής...Μαυτό δεν θέλω να τονίσω τίποτα παραπάνω με αυτό που σημείωσα στο προηγούμενο ποστ.Απλά βλέπω άτομα που δεν ασχολούνται με την μουσική (πόσο μάλιστα να ψάχνονται, έστω και στο nu-metal) να έχουν άποψη για τους SOAD.Όχι πως δεν έχουν το δικαίωμα.Σε καμμία περίπτωση δεν εννοώ κάτι τέτοιο.Αλλά σαφώς η άποψη κάποιου που ασχολείται περισσότερο και έχει εντριφίσει λίγο παραπάνω είναι σαφώς αντικειμενικότερη, πιό τεκμηριώμένη και (όσο αυτό είναι εφικτό σαν έκφραση) σωστότερη...

Δέν ξέρω αν με καταλαβαίνετε ακριβώς σε αυτό που θέλω να πώ.

Φιλικά!

Δημοσ.
Δεν εννοούσα αποκλειστικά εσένα pitpapas.

Βλέπωντας τα τελευταίο μηνύματα σου όμως βλέπω οτι δεν είσαι και πολύ φανατικός της μουσικής...Μαυτό δεν θέλω να τονίσω τίποτα παραπάνω με αυτό που σημείωσα στο προηγούμενο ποστ.Απλά βλέπω άτομα που δεν ασχολούνται με την μουσική (πόσο μάλιστα να ψάχνονται' date=' έστω και στο nu-metal) να έχουν άποψη για τους SOAD.Όχι πως δεν έχουν το δικαίωμα.Σε καμμία περίπτωση δεν εννοώ κάτι τέτοιο.Αλλά σαφώς η άποψη κάποιου που ασχολείται περισσότερο και έχει εντριφίσει λίγο παραπάνω είναι σαφώς αντικειμενικότερη, πιό τεκμηριώμένη και (όσο αυτό είναι εφικτό σαν έκφραση) σωστότερη...

Δέν ξέρω αν με καταλαβαίνετε ακριβώς σε αυτό που θέλω να πώ.

Φιλικά![/quote']

Έχω τελειώσει βιολί, πιάνο, αρμονία, θεωρητικά, κ ασχολούμαι με διάφορα είδη και τεχνοτροπίες μουσικής τα τελευταία 14 χρόνια. (19 είμαι)

Γιατί δε με λαμβάνει κανείς σοβαρά υπ'όψη? :P

Δημοσ.
Απλά βλέπω άτομα που δεν ασχολούνται με την μουσική (πόσο μάλιστα να ψάχνονται, έστω και στο nu-metal) να έχουν άποψη για τους SOAD.

Το ότι κάποιος δεν ασχολείται με το section της μουσικής του insomnia, δε σημαίνει πως δεν ασχολείται και με τη μουσική. Προσωπικά αποφεύγω συζητήσεις γύρω από τη μουσική, ειδικά με ανθρώπους που έχουν τελείως διαφορετικά γούστα. Καταλήγει πάντα σε καυγά και δε πρόκειται να αλλάξει η άποψη κανενός. Τώρα ας πούμε του kourampie δεν του αρέσει, πάσο. Όμως kourampie εφόσον είσαι τόσο ξένος με αυτό το είδος μουσικής, δεν υπάρχει καν λόγος να παίρνεις μέρος σε αυτή τη συζήτηση. Πήγα να απαντήσω κάποια στιγμή στον predator αλλά οι απαντήσεις του ήταν λίγο σε στυλ "δε βαράει αρκετά" (τόσο στο νέο των SOAD όσο και των Korn) και με αποθάρρυναν κάπως γιατί δεν αφήνει περιθώρια συζήτησης (τι να αρχίσουμε να λέμε, "όχι βαράει!"; :Δ)

Ένα review λίγο πιο πάνω ήταν κάπως υπερβολικό νομίζω. Προσωπική μου άποψη πως πιο σημαντικός δίσκος της καριέρας τους μέχρι στιγμής παραμένει το toxicity. Τώρα οι δυο καινούριοι δίσκοι είναι σταθεροί ποιοτικά και το Hypnotize είναι από τους λίγους δίσκους που βάζω να παίζουν από την αρχή ως το τέλος. Έχει ευκολομνημόνευτες μελωδίες όχι όμως και σούπες, οπότε δεν κουράζει μετά από πολλά ακούσματα παρά το πιασάρικο της υπόθεσης.

Του malakian τα φωνητικά δε με χαλάνε, προτιμάω τις στιγμές που κάνει δεύτερα φωνητικά.

Όσον αφορά το live θέλω να τους δω πρώτα από κοντά για να εκφέρω άποψη :P

Η λαμακία είναι ότι το πρώτο τους δίσκο τον άκουσα λίγο καιρό ΑΦΟΥ ήρθαν Ελλάδα... :/

Δημοσ.

...α και οι συγκρίσεις με manowar,maiden και metallica είναι εκτός πραγματικότητας, αφού οι soad βρήσκονται τώρα στο peak της καρίερας τους ενώ οι υπόλοιποι έχουν πεθάνει μουσικά, αφού η ακμή τους πάει πίσω στο μακρινό 80 και λίγο 90. ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ ΛΑΤΡΕΥΩ και τα 3 παραπάνω συγκροτήματα κ έχω όλους τους δίσκους τους, αλλά είναι οι πικρή αλήθεια αυτή. είναι άλλο είδος με τους soad, άλλη εποχή δεν μπορούμε να συγκρίνουμε.

Δημοσ.

To θέμα δεν είναι το αν μπορείς να συγκρίνεις ή όχι αλλά το γιατί να συγκρίνεις και τι συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις από αυτό.

Δημοσ.

τα συμπεράσματα που θα βγάλεις θα είναι πάντως καθαρά μουσικής φύσεως (διαφορές σε παραγωγή, ριφς, φωνητικά κτλ) κι όχι αν είναι καλύτεροι οι μεν ή οι δε

Δημοσ.
Ki egw pragmatika apogoiteftika apo to CD auto.

mallon megalo lathos ekana. Oso pio poly to akouw toso pio poly mou aresei...

Ektimw poly perissotero auto to cd. =]

symfwnw oti oi SOAD einai ... SOAD , oute nu metal oute kapoio allo eidos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...