giorgio_g Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 simfono kata meros me ton predator,apla den to leo pop. ego leo oti exoun allaksi ke den ksero an ine gia kalo(mallon oxi) sto mezmerize mou aresan 4-5 komatia. sto hypnotize mou aresoun 3-4 komatia. tin ora pou to 1o ke to 2o mou aresoun apo tin arxi os telos. paremenoun omos stin lista me tous agapimenous!!!! ;-) ;-)
funkyshit Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Το δίσκο τον έχω ακούσει 3 φορές ολόκληρο. Την πρώτη φορά μου φάνηκε κάπως επίπεδος αλλά σταδιακά αρχίζει να μου αρέσει περισσότερο. Είναι λιγάκι πιο "χαλαρός" από το MEZMERIZE. Περισσότερα μόλις το ακούσω 2-3 φορές ακόμα. Πάντως αυτό που μου αρέσει πολύ από την δυάδα MEZMERIZE-HYPNOTIZE είναι το όλο "παιχνίδι" με τα vocals, πράγμα που δεν υπήρχε στα προηγούμενα. υ.γ. Κάποιοι εξακολουθούν να μπερδεύουν τη βούρτσα με την....ξέρετε ποια.
hugelacky Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά τι εμπορικούρες, μπαλάντες, ξεπούλημα, pop, κτλ λέτε? Το album τα σπάει! Κανονικά! Αντε να έχει 3-4 πιο "χαλαρά" κομμάτια, ε και??? Μήπως το Toxicity δεν είχε άλλα τόσα??? τα Aerials, Chop Suey, ATWA, Toxicity, τι ήταν, hardcore μήπως??? :? Mη λέμε ότι θέλουμε, ο δίσκος είναι μέσα στην τσίτα! Ακόμα και στις "μπαλάντες" που λέτε, έκατσε κανείς να προσέξει τον στίχο? Και ας μου πεί κάποιος επιτέλους ποιές και πόσες είναι αυτές οι μπαλάντες, τι διάολο άλλο δίσκο ακούω εγώ??? :roll: Περι ξεπουλήματος... ok πλέον είναι πολύ γνωστοί, ε και? Τους ακούνε και 15χρονα κοριτσάκια... Στα @@ μου! Εγώ ξέρω πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους τους ακούω και από την στιγμή που εξακολουθεί να μου αρέσει η μουσική που βγάζουν θα συνεχίσω να είμαι fan τους! Αν είναι να κράξω κάποιον θα κράξω το 15αχρονο που δεν ξέρει τι ακούει και το γιατί το ακούει, όχι την ίδια την μπάντα! Αν αυτό πάει και ακούει μετά από SOAD Βανδή φταίνε οι SOAD γι αυτό ή το 15αχρονο που δεν ξέρει που του πάν' τα 4 από μουσική???? Πάντα υπήραν άτομα που όταν κάποιο group που γούσταραν γίνονταν πολύ γνωστό άρχισαν και το έκραζαν, δεν θα μπώ σε αυτό το τριπάκι! Τους soad τους έμαθα με τον πρώτο δίσκο, τους παρακολουθώ από τότε, η μουσική & ο στίχος τους με εκφράζει και κανένα 15αχρονο δεν θα με αποτρέψει από το να τους γουστάρω τρελά! Και τέλος ναι, έχουν αλλάξει αρκετά τον ήχο τους, δεν έμειναν στάσιμοι, δεν παίζουν μια από τα ίδια, κάθε δίσκος είναι διαφορετικός, δεν θέλουν να πατήσουν στην κλασική συνταγή, εξελίσσονται, ρισκάρουν. Τώρα σε όσους δεν αρέσει αυτή η αλλαγή ok σεβαστό αλλά ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω το κράξιμο, ειλικρινά!
predator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 hypnotize = lightmesmerize = hard και όλες αυτές οι λαλακίες περί new και old school μου θυμίζουν τα γυμνασιόπαιδα στα 90s complex @@ hard ηταν και το mezmerize! @hugelacky: man δεν μπορει μαλλον αλλον δισκο ακουμε εμεις οι 2 γιατι ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σου αρεσει!για ποιον στιχο ακριβως μιλαμε?banana banana terracotta pie?ασε μας μωρε! οσο για τα 15αχρονα τονιζω: δεν με χαλαει να ακουνε μικρα και να ειναι επιτυχια ενας δισκος αν και μονο αν ειναι ποιοτικος!ε αυτος ο δισκος εχει για πρωτη φορα τραγουδια γνωστα ως "fillers" - δηλαδη για να γεμισουν τον χωρο στο cd (πχ. "lonely day")! οχι πες μου ποτε ο στιχος τον system ξαναμιλουσε για ερωτες! φοβερος στιχος τι να πω: Such a lonely day And its mine The most loneliest day of my life Such a lonely day Should be banned ανατριχιασα! απο ολο τον δισκο αξιζουν τα πρωτα 4 κομματια, το holy mountains και το vicinity of obscenity ΤΕΛΙΑ. συνολο 6/12! αυτο δεν κανει τον δισκο κακο απλα τον χειροτερο των system γιατι σε ολους τους αλλους δεν μου αρεσει το πολυ ενα κομματι! και οσο για την εμπορευματοποιηση παλι: και τους Korn ας πουμε τους ακουω απο τον πρωτο τους δισκο, απο τοτε που με ρωταγαν τι ακους και τους ελεγα Korn και με κοιτουσαν σαν εξωγηινο!αμα ομως βγαζουν κοτσανες οπως το twisted transistor ε θα τους κραξω δε γινεται! μην τα θεοποιειτε ολα μονο και μονο επειδη γραφουν πανω soad! ακουστε και τι σας σερβιρουνε ρεεε!
hugelacky Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 1) τα μισά κομμάτια που δεν σου αρέσουν τα λες fillers, οκ, εγώ άντε να βλέπω 1 filler 2) "οχι πες μου ποτε ο στιχος τον system ξαναμιλουσε για ερωτες!" ok, τσέκαρε τους στίχους των Streamline, Roulette. Επίσης για το "banana terracotta pie" οκ εντάξει δεν είναι σοβαρός στίχος αλλά οι soad πάντα έκαναν και χαβαλέ, έχουν κι άλλα τέτοια songs. Μην στεκόμαστε στα ακραία παραδείγματα, τους στίχους άλλων κομματιών που τα σπάνε κανονικά τους πετάμε??? 3) Όπως προείπα: "Αντε να έχει 3-4 πιο "χαλαρά" κομμάτια, ε και??? Μήπως το Toxicity δεν είχε άλλα τόσα??? τα Aerials, Chop Suey, ATWA, Toxicity, τι ήταν, hardcore μήπως???" Τελικά πόσες "μπαλάντες" έχει ο δίσκος δεν μου είπες? Το έχω ακόμα απορία! 4) "αυτο δεν κανει τον δισκο κακο απλα τον χειροτερο των system γιατι σε ολους τους αλλους δεν μου αρεσει το πολυ ενα κομματι!" κάτσε μισό λεπτό...εσύ πριν εκτός του "χειρότερου τους δίσκου" που είπες, δεν έβγαλες σε μέσες άκρες ολόκληρο τον δίσκο για πέταμα? Τώρα λες ότι δεν είναι κακός δίσκος, αλλά απλά ο χειρότερος τους? :roll: 5) μην τα θεοποιειτε ολα μονο και μονο επειδη γραφουν πανω soad! ακουστε και τι σας σερβιρουνε ρεεε! Μην ανυσυχείς για μας, ακούμε κι άλλα πολλά και διαφορετικά πράγματα, όχι μόνο nu metal και hardcore και δεν "μασάμε" ότι μας σερβίρουν! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον btw αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνω καλά και μόνος μου 13+ χρόνια τώρα! :wink:
predator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 αν εξαιρεσεις τα attack σχεδον ολα τα κομματια ειναι ηρεμα, παρολιγο εως μπαλαντες. και αυτο δεν θα ηταν κακο αν τα κομματια μου μιλουσαν, ειχαν ψυχη ρε παιδια μου πως να στο πω! εσυ τωρα σοβαρα συγκρινεις το aerials που ειναι κομματαρα με το lonely day??? oσο για το 4 τοσην ωρα αυτο λεω. not bad αλλα χειροτερεψαν. δυστυχως ακολουθουν καθοδικη πορεια οι soad! με το 5 δεν ηθελα να θηξω κανενα και ποσο μαλλον εσενα ρε huge, γιατι το πηρες τοσο στραβα? anyway i guess ειναι θεμα γουστου λοιπον...εγω παντως απογοητευτηκα απο το συγκεκριμενο cd.
Fan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Θα παραδεχτώ όμως ένα πράγμα. Το ότι ίσως είναι λίγο καλύτεροι από αυτό το πράγμα που υπάρχει σήμερα και θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του Metallica. Τουλάχιστον δεν πρόκειτε να βγάλουν ποτέ διαχρονικά κομμάτια και μετά από λίγα χρόνια να απογοητεύσουν τους οπαδούς τους.
Blackjim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 anyway i guess ειναι θεμα γουστου λοιπον...εγω παντως απογοητευτηκα απο το συγκεκριμενο cd.peri oreksews... Ki egw pragmatika apogoiteftika apo to CD auto. Gia xeirotero de kserw , mprosta sto Toxicity omws de pianei mia to Hypnotize! An vazan ta misa tragoudia apo Mezmerize/Hypnotize se ena CD sigoura tha ekanan kalyteri eikona.
hugelacky Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 pred oκ, εντάξει είναι θέμα γούστου όπως λες, απλά σε εμένα "μίλησε" ο δίσκος μέσα μου, και μάλιστα αρκετά και με την πρώτη! Πράγμα που δεν είχε συμβεί τόσο έντονα με το Mezmerize! Δεν θα πώ για καθοδική πορεία, απλά για εξέλιξη σε κάτι καινούριο το οποίο θα δούμε πως θα κατασταλάξει. Μεχρι στιγμής η εξέλιξη αυτή προσωπικά μου αφήνει θετικές εντυπώσεις και δεν με χαλάει. :wink:
Godfath3r Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Θα παραδεχτώ όμως ένα πράγμα.Το ότι ίσως είναι λίγο καλύτεροι από αυτό το πράγμα που υπάρχει σήμερα και θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του Metallica. Τουλάχιστον δεν πρόκειτε να βγάλουν ποτέ διαχρονικά κομμάτια και μετά από λίγα χρόνια να απογοητεύσουν τους οπαδούς τους. Eιλικρινά δεν ξέρω με τί ύφος να απαντήσω στο ποστ σου...Πάντως αυτό που λές δεν ισχύει για ΠΟΛΥ μεγάλη μερίδα των οπαδών, όπως βαφτίζεις τους ακροάτες των Metallica...Δεν συνεχίζω άλλο γιατί αν αρχίσω να απαντάω συναισθηματικά το ποστ θα είναι χύμαρος και θα τα πάρει όλα σβάρνα...Και επίσης δεν θέλω να χαλάσω το τόπικ για το Mesmerize... Το αφήνω λοιπόν!!! Φιλικά πάντα...
Fan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Ναι, έχεις δίκιο, οι Manowar είναι καλύτεροι. Σόρρυ που θα ξανανακατευτώ με το post αλλά οι Manowar θέλουν να σας αφιερώσουν ένα τραγουδάκι We don't attract wimps 'cause we're too loud Just true metal people that's Manowar's crowd .......................................................... True metal people wanna rock not POSE Wearin' jeans and leather, not cracker jack clothes Το έβγαλν πριν 20 χρόνια και είναι ακόμα επίκαιρο
Cristina Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα σε μια μικρή στροφή στο ύφος που μπορεί να είναι και μόνο γι αυτήν τη δουλειά τους... Πριν 3 χρόνια το έκαναν και οι Opeth με το τέεεεεεελειο «Damnation». Δε νομίζω πως πρόδοσαν τους fans τους, την ιδεολογία τους ή εμπορικοποιήθηκαν επειδή γούσταραν να βγάλουν ένα πιο ήρεμο ablum σαν συνέχεια του «Deliverance» (που επίσης ήταν μετά από λίγους μήνες όπως και τα Mezmerize/Hypnotize). Μα τί απόλυτες απόψεις είναι αυτές; :roll: Επειδή δεν ακούσατε αυτό που είχατε συνηθήσει, σημαίνει πως είναι κατώτερο ποιοτικά; Εμένα πάλι που δεν τους συμπαθούσα καθόλου, από αυτήν την επιλόγή τους και μόνο, το να «τολμήσουν» κάτι «διαφορετικό», έχουν ανέβει στην εκτίμησή μου. Και πέραν αυτού, πως ακριβώς ορίζεται ως πρόβλημα το να κάνει καλές πωλήσεις ένα album; Αυτό σημαίνει πως χάνει την ταυτότητά του ένας καλλιτέχνης; Δεκτό και σεβαστό το «Μου αρέσει» / «Δεν μου αρέσει», αλλά οι γενικεύσεις περί εμπορικοποίησης και άλλα παρόμοια μάλλον δείχνουν έλλειψη σεβασμού ΚΑΙ στον καλλιτέχνη, αλλά ΚΑΙ στο κοινό του... «Soldier Side» & «Lonely Day»... Απλά υποκλίνομαι... Από τα καλύτερα τραγούδια που άκουσα το 2005!
cassidy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Ωραία. Πάμε τώρα να πούμε και πως το μέταλ είναι η κλασσική μουσική του 20ου αιώνα. Οι Manowar είναι η πιο δυνατή μπάντα στο κόσμο, έχουν τα μεγαλύτερα @@ στο κόσμο κι ο DeMaio είναι κι ο καλύτερος μπασίστας στο κόσμο. Μετά να κάνουμε κι ένα thread για το ποιο είναι καλύτερο συγκρότημα, οι Metallica ή οι Iron Maiden, ένα thread για το ποιοι κουρεύτηκαν/ξεπουλήθηκαν κι άλλες τέτοιες συζητήσεις επιπέδου (παιδικής χαράς). ΥΓ: από περιέργεια, ποιος δίσκος των metallica σε απογοήτευσε;
Diablo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 O δισκος ειναι απλα διαφορετικος απο τους προηγουμενους ρε παιδια. Ειναι χαλαρος και πιο ωριμος μουσικα.Κομματαρα το Lonely Day(απαλο) και το Holly Mountains.Γενικα ευχαριστος αν και αντιγραφει λιγο απο ολα τα προηγουμενα. Οσο για το εμπορικος:Ολη η φαση Masmerize/Hypnotize ειναι εμπορικη.Το πρωτο εσπερνε το δευτερο ειναι πιο ακουστικο. Και κατι τελευταιο ειναι κριμα σε ενα topic για τους SOAD να αναφερονται οι metallica,maiden κτλ. Καλοι οι system αλλα θελουν ακομα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.