Προς το περιεχόμενο

System of A Down Hypnotize

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πήρα χθές το απόγευμα και από τότε το έχω ακούσει πάνω από 20-25 φορές.

Άποψη μου είναι ότι είναι πιο συμπαγής και δεμένος, τα τραγούδια σαν σύνολο λειτουργούν καλύτερα. Είναι λίγο πιο "εύκολος" από το Μezmerize, ενώ έχει και μερικές αναλαμπές από το στυλ του 1ου. :)

Δημοσ.

Παιδιά μήπως αυτό το thread να κλειδωνότανε και να κάναμε ένα καινούριο σε μορφή review?Aς αναλάβει κάποιος που έχει ακούσει καλά τον δίσκο...

(Hugelacky??? :-P )

Δημοσ.

Εάν υπάρχουν άτομα σε αυτόν τον πλανήτη που πιστεύουν ότι οι SYSTEM OF A DOWN (που είναι και πολύ down) είναι ισάξιοι να συγκριθούν με Metallica, Iron Maiden, Manowar, Blind Guardian, Ozzy κτλ τότε εγώ να πω μόνο ένα

ΕΕΕΕΕ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσ.

Ρε παιδιά σόρυ δηλαδή αλλά που κολλάνε οι Manowar και οι Maiden στο τοπικ?Τα έχετε λίγο μπερδεμένα μου φαίνεται...Σε ένα nu-metal συγκρότημα αναφέρεται το τόπικ...

Δημοσ.

ο δισκος ειναι ο χειροτερος που βγαλαν ποτε οι system και μια σκετη εμπορικουρα.

παρα ταυτα ακουγεται ψιλο ευχαριστα αν και ειναι ποπ πλεον σε μερικα σημεια.

Δημοσ.

Σας χαλάει να είναι ένας δίσκος εμπορικός; Πρέπει να τον ακούμε 5 άτομα για να είναι καλός; Σας χαλάει μήπως που θα τον ακούνε και 15χρονα κοριτσάκια; Δε πειράζει... αφήστε τα κακόμοιρα να ακούσουν κι αυτά ένα δίσκο της προκοπής! ;)

Και εντάξει ρε παιδιά, σύγκριση των soad με metallica, manowar, iron maiden δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει ή τι συμπεράσματα βγαίνουν από αυτή. Αν οτιδήποτε καινούριο το συγκρίνεις με αυτό που ο ίδιος έχεις βάλει στη κορυφή και στη συνέχεια το σνομπάρεις γιατί ποτέ δε θα το φτάσει, θα καταλήξεις να ακούς 5 συγκροτήματα μέχρι το τέλος του κόσμου.

Εντάξει να μη το γουστάρετε, αλλά σχόλια του τύπου "metallica δεν είναι" είναι άνευ ουσίας και νοήματος.

Δημοσ.

αν ισχυει λεει... ολο μπαλαντες ειναι!

και ναι αν το ακουνε 15αχρονα κοριτσακια εγω το σνομπαρω γιατι δεν ειναι οι system αυτοι...

αισχος!

ξεπουληθηκαν ρε!sell out!πως το λενε!

εννοειται πως το κραζω!

Δημοσ.

To album τα σπάει!!!!! :grin: :razz: To έχω λιώσει λέμε! :razz:

Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε... Κατά την άποψή μου, το album ούτε το χειρότερο των SOAD είναι, ούτε σκέτη εμπορικούρα είναι, ούτε είναι όλο μπαλάντες... Και φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των SOAD με τους Metallica, Iron Maiden, Blind Guardian και τα υπόλοιπα συγκροτήματα που αναφέρθηκαν. Δεν υπάρχει νόημα σε μια τέτοια σύγκριση... Αυτά τα ολίγα είχα να πω.

Επίσης, τί έχουν τα 15χρονα κοριτσάκια? :Ppp

Δημοσ.

hypnotize = light

mesmerize = hard

και όλες αυτές οι λαλακίες περί new και old school μου θυμίζουν τα γυμνασιόπαιδα στα 90s

complex

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...