nitro-gun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Paidia to kserw oti exoun ginei polla posts sxetika me to norton ghost ...Apla thelw na rwtisw to eksis:Katevasa to Symantec Norton Ghost 2005 v9.0 iso mono kai mono gia na vrw to recovery cd :razz: Mporei na mou pei pou sto kalo einai?? H pou tha vrw to recovery cd??
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Αν το προγραμμα σου ειναι 30-40 ΜΒ δεν ειναι και recovery cd.Το full cd ειναι πανω απο 400 ΜΒ. :smile: :smile: :smile:
damiano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Σωστό και αυτό ... οπότε αν έχεις το σωστό iso ..έχεις και το recovery cd
chriskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν, για να μην ανοίγω νέο θέμα ρωτάω σε αυτό.. εχω πάρει image που εχω σε dvd και σε σκληρό. θέλω να το περάσω ταυτόχρονα σε 10 ιδιους εννοείται υπολογιστές μέσω δικτύου.Δεν υπάρχει σερβερ, ειναι ολοι σε ενα workroup απλά. πως γίνεται αυτό και ποιά εκδοση του ghost να χρησιμοποιήσω?? μεχρι τώρα με την διαδικασία p2p μπορεσα να το κανει μονο απο εναν σε εναν αλλον. ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.