Gryzor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ...κι έγινε το περίεργο, ενώ είχα καιρό να μπω στο config του netroute προσπάθησα να μπω αλλά δεν δέχεται τον κωδικό με τίποτα. Περιτό να πω ότι δεν έχω αλλάξει ούτε έχω ξεχάσει ( το στάνταρ password μου είναι), οπότε τα έχασα. Το θέμα πάντως είναι: έχει κανένα backdoor για password reset το ρουτεράκι; Ευχαριστώ! Θ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Full reset δοκίμασες ; Αν κρατήσεις το reset πατημένο πάνω απο 8sec (νομίζω) γυρίζει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Ahhh endiaferon! Efage merika reset alla den voh8hse, 8a to dokimasw ki ayto! thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Ok, efage alla liga kai hr8e sta isa tou... mysthrio... thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 to magiko koumpaki sto piso meros sxedon se ola ta router iparxei gia auto to logo.mono kapoia cisco den exoun tetoio koumpi alla sta new mpike. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ennoeis gia reset se ergostasiakes ry8miseis? Giati aplo reset to dokimasa polles fores etsi ki alliws... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 to aplo reset einai reboot.iparxei kai reset sta ergostasiaka pou xanei password kai ta panta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gryzor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ok, thanks, den eixa idea... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 pou akribos einai to koumpi gia reset giati kai ego exo to idio problima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 RTFM Σοβαρά τωρα, καπου στο βιβλιαράκι θα το λέει... παντως σε ολα ειναι καπου απο πίσω, φανταζομαι και αυτο εκει θα ειναι! EDIT: Αφου μοιαζει με το netmod, λογικα θα ειναι εκει που ειναι και του netmod, ανοιγεις ενα καπάκι και υπάρχει κάπου εκει μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 exei ena koumpaki mesa gia poso prepei na to patao gia na kanei reset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 patato gia 15 seconds alla sinithos ola theloun 4 seconds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.