Nighthawk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Σας χαιρετώ και σας ενημερώνω για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στη Forthnet απέναντι σε πελάτες για τους οποίους υποτίθεται οτι είναι οι πιο σίγουροι στις πληρωμές των υποχρεώσεών τους. Παραθέτω το παρακάτω mail που τους έστειλα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και στο οποίο δεν πήρα απάντηση ακόμα..... "Αξιότιμοι κύριοι, Ειμαι πελάτης στην εταιρία σας από τον Φεβρουάριο του 2004 με σύνδεση αορίστου διάρκειας στο πρόγραμμα ADSL 384 Dynamic. H πληρωμή του μηνιαίου λογαριασμού ζήτησα να γίνεται μέσω της πιστωτικής μου κάρτας, τα στοιχεία της οποίας και δήλωσα μαζί με την αίτηση σύνδεσης που έκανα στο γραφείο σας στη Θεσσαλονίκη. Τον Οκτώβριο του 2004 έχασα το πορτοφόλι μου μαζί με την πιστωτική κάρτα η οποία και αντικαταστάθηκε με άλλη διαφορετικού αριθμού. Εγώ από την μεριά μου φρόντισα να ενημερώσω όλους όσοι χρέωναν στην συγκεκριμένη κάρτα για την αλλαγή αυτή μεταξύ των οποίων κι εσάς. Τον Αύγουστο του 2005 (φέτος δηλαδή) μου τηλεφώνησε μια υπάλληλος της υπηρεσίας της Εθνοκάρτας για να με ενημερώσει ότι η Forthnet χρεώνει τους λογαριασμούς σε αριθμό πιστωτικής κάρτας η οποία δεν ισχύει πια και με παρακάλεσε να σας ενημερώσω για τον νέο αριθμό προκειμένου να γίνεται πλέον κανονικά η χρέωση στη νέα κάρτα. Επίσης με ενημέρωσε ότι εν τω μεταξύ συσσορεύτηκαν συνδρομές τεσσάρων μηνών κι ότι θα τις χρέωνε όλες μαζί στον επόμενο λογαριασμό μου, πράγμα που βέβαια με δυσαρέστησε κάπως διότι κλήθηκα να πληρώσω μαζεμένα 117,77? εφάπαξ αλλά δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα... Επικοινώνησα δε και με σας κι ακολουθώντας τις οδηγίες σας, σας πληροφόρησα ξανά για την αλλαγή του αριθμού της κάρτας θεωρώντας ότι το θέμα διευθετήθηκε πλέον. Εχθές (17 Νοεμβρίου 2005) έλαβα στο σπίτι μου τον λογαριασμό της πιστ. κάρτας όπου χρεώθηκαν οι αναμενόμενες ωφειλές μου και όπου εμβρόντητος διαπίστωσα μια πρόσθετη και μή αναμενόμενη χρέωση 334,34? από την εταιρία σας. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι έγινε λάθος κι επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όπου δεν μπόρεσαν να μου εξηγήσουν γιατί έγινε η χρέωση αυτή κι επιφυλάχθηκε η υπάλληλος να με ενημερώσει την επόμενη (σήμερα) αφού ερευνήσει το θέμα μέσω του λογιστηρίου σας. Σήμερα το πρωί εγώ επικοινώνησα ξανά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας σας και πληροφορήθηκα ότι είχα κι άλλες ωφειλές προς εσάς από προηγούμενους μήνες. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι ήταν απλήρωτος ο Ιανουάριος κι ο Φεβρουάριος του 2005. Έχοντας κρατημένους όλους τους λογαριασμούς της πιστωτιτκής μου κάρτας ερεύνησα εγώ ο ίδιος τους λογαριασμούς και διαπίστωσα ότι η Forthnet χρέωσε την πιστωτική μου κάρτα μόνο κατά τις παρακάτω ημερομηνίες: 08 Μαρτίου 2004 29,38? 14 Απριλίου 2004 29,38? και 19 Απριλίου 2005 29,38? Από τα παραπάνω φαίνεται ότι η χρέωση σταμάτησε να γίνεται νωρίτερα και άσχετα από την απώλεια της πιστωτικής μου κάρτας και ωφείλεται καθαρά σε δική σας αμέλεια. Καθ' όλη τη διάρκεια όπου είμαι συνδρομητής σας δεν διακόπηκε η υπηρεσία του Internent και δεν ειδοποιήθηκα για τυχόν ατασθαλίες που αφορούν το λογαριασμό μου. Πιστεύω ότι δεν είναι δικό μου το λάθος κι ότι έπρεπε τουλάχιστον να ειδοποιηθώ από την αρχή για την μη εξώφληση των ωφειλών μου προς εσας. Αν δεν ερευνούσα εγώ ο ίδιος την υπόθεση, με τη χρήση των φυλαγμένων από μένα εκκαθαριστικών της πιστ.κάρτας, δεν θα ήξερα πιθανόν ακόμα γιατί έγινε η χρέωση αυτή. Η ακολουθούμενη πολιτική εκ μέρους σας δεν αρμόζει σε σοβαρή εταιρία και μου δημιουργεί σοβαρότατο πρόβλημα. Σας πληροφορώ ότι τα υπόλοιπα όλων των πιστωτικών μου καρτών είναι μηδενικά και ότι χρησιμοποιώ τις πιστωτικές κάρτες μόνο για ευκολία κι όχι για να πληρώνω τόκους στους εκάστοτε πιστωτικούς οργανισμούς. Στην περίπτωση αυτή, αν δεν διακανονιστεί ο τρόπος εξώφλησης ώστε να σας εξωφλήσω ομαλά το χρέως μου, επιβαρύνομαι με τόκους και φυσικά μου είναι αδύνατον να συνεχίσω να είμαι συνδρομητής σε έναν παροχέα που στερείται σοβαρότητος. Επιφυλάσσομαι για χρήση κάθε νόμιμου δικαιόματός μου. Με τιμή" Τα σχόλια δικά σας.
nk_surfer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Η Forthnet θα έπρεπε να σε είχε ειδοποιήσει αν αντιμετώπιζε προβλήματα με χρέωση της πιστωτικής κάρτας σου. Όταν διαπίστωσαν ότι είχαν μείνει κάποιοι μήνες απλήρωτοι τότε χρεώθηκαν όλοι μαζί στο λογαριασμό της κάρτας σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως έτσι γίνεται. Μάλλον κάποιο πρόβλημα είχαν με το σύστημά τους. Και εσύ όμως από τη μεριά σου δεν έλεγχες τους λογαριασμούς σου όπως οφείλεις να κάνεις. Όταν ενεργοποιούμε πάγιες εντολές για εξώφληση λογαριασμών μέσω καρτών, πρέπει να παρακολουθούμε τις κάρτες μας. Έτσι όπως το βλέπω εγώ και η Forthnet έκανε λάθος για μη ενημέρωση και πρόβλημα στο σύστημα χρέωσης τους, αλλά και εσύ ευθύνεσαι επειδή δεν έλεγχες το λογαριασμό σου για τυχόν ανωμαλίες. Πάντα πρέπει να κοιτάμε τα εκκαθαριστικά των πιστωτικών καρτών για να προλαβαίνουμε πολλά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν.
geo9419 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Εγω είχα παρομοιο προβλημα με την Alpha BAnk οπου σε καποιες ατοκες δόσεις που ειχα κανει για καποια αγορα από το ΠΛΑΙΣΙΟ στο ενα εκκαθαριστικο δεν εμφανιζοτανε καν η δοση και στο επομενο εμφανιζοταν διπλή και νομιζα με χρεωναν διπλά αλλά όταν εβλεπα τον προηγούμενο τοτε καταλαβαινα οτι δεν ειχε γίνει η χρεωση. Νομιζω ήταν της ALPHA BAnk το πρόβλημα.
Liquid Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Περσινα ξινα σταφυλια. Επειδη τα ιδια τραβηξα κι εγω,υποθετω πως το προβλημα προηλθε απο την ληξη της καρτας σου,την οποια οπως μου ειπαν και μενα,ημουν υποχρωμενος να τους ξαναδηλωσω τα καινουρια στοιχεια(ημ.ληξης). Ετσι εκει που νομιζα πως ολα χρεωνονταν και πληρωνονταν κανονικα,οταν πηγα να κανω διακοπη της συνδεσης,εφαγα την καμπανια ...Χρωστατε κυριε...450?...
dimitris74 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 καλα ρε παιδια, εχετε κατι που χρωστατε και δεν το τσεκαρετε να δειτε τι πληρωνετε? δηλαδη τοσα πραγματα βλεπουμε και ακουμε, ενα extre της τραπεζας δεν το διαβαζετε ποτε? προσωπικα ειδικα με τις πιστωτικες και με τις καρτες αναληψης μετρητων με τοσα που βλεπουμε με καμερες στα ΑΤΜ τα τσεκαρω διπλα και τριπλα καθε μηνα μην γινει καποια στραβη,
eliask Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 symfono me ton dimitris74.Den einai oti se xreosan kati parapano. ara ta lefta ta exeis kai profanos tha eprepe toso kairo na exeis dei oti den se xreonoun .opos kai tha mporouses na tous pareis poio noris tilefono kai na ta eixes glytosei ola ayta . Vevea to lathos den einai diko sou afou enirgises sosta enimeronontas tous exarxis alla tetoia pragmata dystixos symvainoun nomizo padou ......
sculper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 η forthnet είναι χάλια (σταθερή τηλ. μιλάω) εμένα δεν μου αφαιρούσαν απο τον επόμενο λογαργιασμό ένα ποσό ποσό που είχα πληρώσει 2 φορές! είναι καραγκιόζηδες απλά! άσε που οι υπεύθυνοι είναι γυναικούλες και βάζουν άλλο προσωπικό για την δουλειά τους!
Giannnni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 ε όχι ρε φίλε, τους χρωστάς με τον νόμο και τους λες και καραγκιόζηδες; ελεος δηλαδή, σου ζήτησαν κάτι παράλογο, ότι είχατε συμφωνήσει σου παίρνουν.
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 gia auto ine to kalitero na plironeis metroitis kai oxi me pistotikes kai na ise anetos.ante kamia cash card gia tipota ektakto alla pote pistotiki.toulaxiston na xero ti ginetai.sculper exeis dei pote ipeuthino na milaei?giati otan diloneis blavi me enan ipallilo milas oxi me ton ipeuthino.xixi.oi ipeuthinoi einai aoratoi gia mas.pantos prosexete me tis pistotikes giati ginontai apira.koitate akrivos ti exete plirosei kai oxi den pirazei 3 euro ine asta.oute 3 oute ena .na plironete gia auta pou exete kanei kai ama kati paei strava epitopou til gia exigisi.min perimenene na ginei to kako giati trapeza stin mesi kai ante na bgei exo.
Nighthawk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Enta3ei, swsta, eprepe na elegxw to logariasmo ths kartas. Dystyxws omws (gia mena) den einai h monadikh moy karta. Exw polles pagies entoles kai mou 3efyge. E3 alloy elegxeis ayta pou sou xrewnoun ka8e fora ki oxi an tyxwn 3exase kanenas na xrewsei ayta pou eprepe. Omws den einai paralogo mia etairia na afhnei na sysswreyontai tosa xreh xwris na eidopoihsei ton pelath ths gia na bre8ei lysh; Fantasteite oti to xreos einai gia Aprilio 2004 mexri kai Martio 2005 kai to 8ymh8hkan Noembrio 2005!!!! Oyte mpakaliko na htan... Telos omws, shmera epikoinwnhsan mazi mou zhtwntas sygnwmh gia thn xrewsh kai mou proteinan na plhrwsw se 4 isoposes doseis to sysswreymeno xreos kai mou xarisan kai 2 mhnes dwrean internet. An kai pali 8a plhrwsw megales doseis en toutois einai pio eykolo gia mena na e3wflhsw omala...... Kai allh fora.......!
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 den sto leo mono gia tin forthnet.apla epidi opos ipes exeis poles kartes prosexe tes giati kai 5 euro na sou parei parapano i trapeza den leei.akous posa ginontai kathe mera.ides oikonomises kai 2 minakia parapano.ides pantos ipirxe kai ena kalo.den emines xoris internet
sculper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 ε όχι ρε φίλε, τους χρωστάς με τον νόμο και τους λες και καραγκιόζηδες; ελεος δηλαδή, σου ζήτησαν κάτι παράλογο, ότι είχατε συμφωνήσει σου παίρνουν. μου φαίνεται δεν κατάλαβες. πχ ο 1 λογαργιασμός ήταν 50 ευρώ, και τον πλήρωσα καταλάθος 2 φορές μια εγώ και μία ο πατέρας μου. ο 2 λογαργιασμός ήρθε 60, αντί να πληρώσω μόνο 10 πλήρωσα όλο το ποσό 60! ακόμη περιμένω την επιστροφή!
Giannnni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 nai signwmh file mou, to diavasa viastika, exeis dikio telika
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 i perneis epistrofi i patsizeis me tous next mines
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.