Προς το περιεχόμενο

Spiderman 3:The next super villain...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τόσο αίσχος είναι πλέον η ταινία? Ήμαρτον, τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν καταπληκτικά με αρκετή δράση και ωραία πλοκή, αλλά μιας και λέτε πολλοί το ίδιο πράγμα δεν θα έχετε και τελείως άδικο. Το λέω αυτό γιατί πρόσφατα βρήκα τα links για να την κατεβάσω, μην το κάνω τσάμπα αν είναι τόσο μούφα.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά, τόσο αίσχος είναι πλέον η ταινία? Ήμαρτον, τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν καταπληκτικά με αρκετή δράση και ωραία πλοκή, αλλά μιας και λέτε πολλοί το ίδιο πράγμα δεν θα έχετε και τελείως άδικο. Το λέω αυτό γιατί πρόσφατα βρήκα τα links για να την κατεβάσω, μην το κάνω τσάμπα αν είναι τόσο μούφα.

για σινεμα ουτε να το σκεφτεσε σε ολες τις αιθουσες πεφτει το γελιο της αρκουδας. και απολυτως δικαιολογημενα γιατι ειναι γελοια. αδικος ο κοπος σου δηλαδη. για να την δεις σπιτι σου και να περασεις δυο ωρες γελοντας ενταξει καντο δεν χανεις τιποτα.

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω οι απόψεις δυίστανται, αν και απ' ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι θεωρείτε την ταινία ως ένα αποτυχημένο ρομάντζο που σου προκαλεί ειρωνικό γέλιο, κρίμα πάντως αν είναι έτσι γιατί θα ήταν το ιδανικότερο να έκλεινε το τρίτο μέρος της τριλογίας με ένα συναρπαστικό έργο. Τέσπα θα την κατεβάσω έτσι για το γαμώτο, εφόσον έχω δει και τα άλλα δύο...

Offtopic : πάντως η μοναδική τριλογία έργου που έχω δει και μου άρεσαν πολύ όλα τα επεισόδια, είναι αυτό με τον χάνιμπαλ λέκτερ : σιωπή των αμνών, red dragon, hannibal (το τελευταίο ειδικά όλα τα λεφτά). Συνήθως στις τριλογίες έστω και ένα επεισόδιο θα είναι πολύ μούφα σε σχέση με κάποιο άλλο.

Δημοσ.

vareti paidia i tainioula.. sto telos exei fasi alla mexri na ftasei kei pera se pethenei sti klapso..niasi.... ti sto kalo ton eidan aisthimatiki seira tou ant1 to spiderman? tha trizoun ta kokala twn idritwn tis marvel :P

Δημοσ.

και γω συμφωνώ οτι εν σχεσει με τα προηγουμενα δυο επεισοδια δεν έχει σχεση. Για σινεμά δε λέει. για ένα χαλαρο βραδακι σπιτι όμως ειναι οκ

Δημοσ.

sry ειχα διαβασει ολα αυτα που λεγατε και οτι εχει πολυ κλαψα η ταινια κτλπ. Εγω παντως που την ειδα εχτες στο cinema βλεπετε και παραβλεπετε.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι υστερη απο τα προιγουμενα.

Εμενα μου αρεσε που τον τσαλακοσανε τον χαρακτηρα του παρκερ και σχετικα με την κατασταση δεν υπηρχε και πολυ κλαμα(βασικα δεν ειχε καθολου κλαμα) αλλα ειχε περισσοτερο βαθος ωστε να κλιση τρυπες που ειχαν ανοιξει τα προιγούμενα.

Το μονο που με χαλασε ηταν οτι σε σχεση με το παιδικο και το comics σχεδον καμια σχεση η εξελιξη της ταινιας.

Δημοσ.
sry ειχα διαβασει ολα αυτα που λεγατε και οτι εχει πολυ κλαψα η ταινια κτλπ. Εγω παντως που την ειδα εχτες στο cinema βλεπετε και παραβλεπετε.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι υστερη απο τα προιγουμενα.

Εμενα μου αρεσε που τον τσαλακοσανε τον χαρακτηρα του παρκερ και σχετικα με την κατασταση δεν υπηρχε και πολυ κλαμα(βασικα δεν ειχε καθολου κλαμα) αλλα ειχε περισσοτερο βαθος ωστε να κλιση τρυπες που ειχαν ανοιξει τα προιγούμενα.

Το μονο που με χαλασε ηταν οτι σε σχεση με το παιδικο και το comics σχεδον καμια σχεση η εξελιξη της ταινιας.

η προθεση ηταν καλη σχετικα παντα ετσι.οσον αφορα το κλαμα και το χαβαλε. η εκτελεση ηταν κωμικοτραγικη. φαντασου σαν να βαλεις τον βυντρα να κανει την ντριπλα που εκανε ο κακα στον τελικο και χυθηκανε σαν εμετος κατω οι αγγλοι. ε κατι τετιο μου θυμιζει αυτη η ταινια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...