Προς το περιεχόμενο

Spiderman 3:The next super villain...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-1 στην ταινία κ από εμένα.

Ενώ τα 2ο πρώτα θα τα έλεγα πολύ καλά το 3ο μας τα χάλασε....μέγαλη ταινία καμία επαφή με το κόμικ και ούτε τρελό χιούμορ ούτε τρελή δράση είχε.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
Kala nai, alla ti na leei?Afou etsi ki allios kai to xroma tis stolis tou Spidey apo pou empneustike?

Ακριβώς! Όπως φαντάζομαι το ίδιο συνέβη και με τον Superman...

Άλλωστε στη Marvel υπάρχει και ο Κάπτεν Αμέρικα (εμένα πάντως αγαπημένοι μου ήρωες ήταν ο Χουλκ και ο Θωρ :) )

Δημοσ.
Πάρε διάβασε και θα δείς.. :)

Εγώ που διάβαζα ανελιπώς στη δεκαετία του 80 το ελληνκό για κάποια χρόνια (6-7) πιάνομαι;

Ε λοιπόν, τρελή μούφα. Ο Parker πάντα είχε συναίσθημα, αλλά αυτό ήταν απλά corny. Και τρομερή κοιλιά η ταινία.

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη αλλά η ταινία δεν βλέπετε μια φόρα κ αυτή με δυσκολία...

Τι χαζομάρα ήταν αυτό που χόρευε.. ΑΣΧΕΤΟΣ.. αυτό ήταν αμερικάνικο χιούμορ??

Θα ήθελα να δω μια ταινία Spider-man από τον Tim Burton πιστεύω την συγκεκριμένη με τον Venom θα έπρεπε εκείνος να την έκανε.. που ο Πάρκερ είναι κ στην πιο σκοτεινή φάση του. Η ξανθιά γιατί δεν ψόφησε?? Θα έχει και συνέχεια??

Α.Π* Πολύ φοβάμαι μια φήμη που άκουσα πως το πρίκουελ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα το σκηνοθετήσει ο Sam Raimi L Πίκρα…..

*Άσχετη Πληροφορία

Δημοσ.

Η χειροτερη ταινια που ειδα φετος.Ειμαι φαν και μου αρεσουν πολυ ταινιες με υπερηρωες αλλα η συγκεκριμενη ηταν για κλαματα.Μου αρεσαν τα 1-2 αλλα αυτο ηταν αισχος.Το μονο καλο ηταν που ολοι η αιθουσα του Village εκανε πλακα και γελαγαμε ολοι μαζι με τις σεναριακες μ@#$% που βλεπαμε.Ταινια για 10 under αμερικανακια.

Δημοσ.

βασικα αυτο ηταν φαινομενο σε ολες τι κινηματογραφικες αιθουσες στην ελλαδα.γελαγαμε ολοι χωρις λογο ακομα κ οταν εκλαιγε ο spidy.

ακους εκει σου εφερα πεονιες...

Δημοσ.

Re paidia gamoto mou piga na do tin tainia kai mou epriksan ta @@ oi m@l@kes pou synexeia gelagan me to tin kathe skini sigkinisis!!!! Eleos eiste toso magkes pou den antexete ligo melo.... :P ??? Ekanan kati diaforetiko oraia, den sou aresei siko fyge yparxoun alloi pou goustaroun na to doun!

Ki eleos an auti einai i i pio xalia tainia, ti exete na peite gia to aisxos tin mauri ntalia!!!!! Piga kai tin eida etsi xoris logo na do ti einai!!!! Kai ekatsa kai tin eida gia na do ti tha ginei sto telos!!! I tainia itan mia xara!!! Eixe kai sinesthima den itan tainia anorimi me ksulo ksilo ksilo...eleos ti zori travate!!!

Oi pio xalia skines itan me tin Simaia, o Venom itan tragikos polu tsixlas gia Venom! Kai to xeirotero tis tainias an eidate tin tainia kai den kanate plaka itan to POSO polu ksilo efage kai meta tin paleue!!! Kimas eprepe na ginei!!! nai auto kraksete to...alla oxi oli tin tainia! Einai polu anorimes kai paidikes oi apopseis sas! Entaksei itan melo kai eixe kai tis malakies tis OK! Den simainei oti einai xalia!

Δημοσ.
Re paidia gamoto mou piga na do tin tainia kai mou epriksan ta @@ oi m@l@kes pou synexeia gelagan me to tin kathe skini sigkinisis!!!!

Φιλε δεν αξιζει πλεον το σινεμα. Δυστυχως. Στους 300 βλαστημισα οτι ειχα και δεν ειχα.

Δημοσ.
Re paidia gamoto mou piga na do tin tainia kai mou epriksan ta @@ oi m@l@kes pou synexeia gelagan me to tin kathe skini sigkinisis!!!! Eleos eiste toso magkes pou den antexete ligo melo.... :P ??? Ekanan kati diaforetiko oraia, den sou aresei siko fyge yparxoun alloi pou goustaroun na to doun!

Ki eleos an auti einai i i pio xalia tainia, ti exete na peite gia to aisxos tin mauri ntalia!!!!! Piga kai tin eida etsi xoris logo na do ti einai!!!! Kai ekatsa kai tin eida gia na do ti tha ginei sto telos!!! I tainia itan mia xara!!! Eixe kai sinesthima den itan tainia anorimi me ksulo ksilo ksilo...eleos ti zori travate!!!

Oi pio xalia skines itan me tin Simaia, o Venom itan tragikos polu tsixlas gia Venom! Kai to xeirotero tis tainias an eidate tin tainia kai den kanate plaka itan to POSO polu ksilo efage kai meta tin paleue!!! Kimas eprepe na ginei!!! nai auto kraksete to...alla oxi oli tin tainia! Einai polu anorimes kai paidikes oi apopseis sas! Entaksei itan melo kai eixe kai tis malakies tis OK! Den simainei oti einai xalia!

Μα το πρόβλημα δεν ήταν ότι ήταν συγκινητική ή ο,τιδήποτε άλλο, αλλά απλά ότι ήταν βαρετή πολύ απλά. Και το όποιο συναίσθημα έβγαινε με εντελώς χαζό τρόπο. Το ίδιο και τα αστεία της ταινίας, ήταν εντελώς παιδικά.

Δημοσ.

Μα το πρόβλημα δεν ήταν ότι ήταν συγκινητική ή ο,τιδήποτε άλλο, αλλά απλά ότι ήταν βαρετή πολύ απλά. Και το όποιο συναίσθημα έβγαινε με εντελώς χαζό τρόπο. Το ίδιο και τα αστεία της ταινίας, ήταν εντελώς παιδικά.

Toulaxiston esu exeis ena epixeirima!!! :):)

Δημοσ.

το ζορι που τραβαμε ειναι οτι πηγαμε να δουμε σπαιντερ μαν και ειδαμε το μικρο σπιτι στο λιβαδι. εγω πρωτη φορα κανω κερκιδα στο σινεμα και σιγα μην εφευγα γιατι ολο το σινεμα εγινε μια κερκιδα και φυγαν απιστευτες ατακες. χασαμε που χασαμε τον υπνο μας τουλαχιστον γελασαμε. α ναι ευχαριστω για τα καλα σου λογια γιατι με παιρνει και εμενα η μπαλα. αφου τα λες και μονος σου αλλο να εχει συναισθημα μια ταινια και αλλο να βγαινει τοσο γελοιο πανω στην οθονη. η ταινια ηταν χαλαρα τραγικη. ωραια να μην την πουμε χειροτερη ταινια της χρονιας αλλα την πιο γελοια ταινια της χρονιας. εγω προσωπικα δεν το εχω ξαναπαθει να με πιασει νευρικο γελιο στις συναισθηματικες σκηνες συνηθως ολο και κατι με αγκιζει αλλα αυτο ηταν καραγκιοζιλικι με ολη την ενοια της λεξεως σαν να εβλεπες κωμωδια.

Δημοσ.

Αλλο το προσπαθω να περασω συναισθημα και αλλο το καταφερνω να περασω συναισθημα

Αν σου βαλω τον Σεφερλη να κλαιει γιατι τον χωρισε ο Τσακωνας στο Brokeback Tourkobounia θα σου περασω συναισθημα?

Η διαφορα ειναι η ιδια με το να βαλεις εμένα και τον Κριστιανο Ροναλντο να παιξουμε επιθεση με τον Γουεην Ρουνευ.Και οι 2 ξερουμε πως να βγαλουμε μια καθετη, αλλα μονο αυτος θα την βγαλει σωστα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...