Προς το περιεχόμενο

Spiderman 3:The next super villain...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ που το έχεις διαβάσει τι παραπάνω ξέρεις απο εμας?Οτι ο σκηνοθέτης το παράκανε με τους αντιπάλους τους σουπερ κακούς?Sandman New Goblin,Venom αλλα και όλες τις ψυχολογικές αναζητήσεις που προσπάθησε να τις χώσει όλες σε μία ταινία?Η περίπτωση μόνο του ξενιστή σε πόσα τεύχη είχε αναλυθεί και τι σχέση είχε με την ταινία?Καλα για τους ηθοποιούς και τις υποκριτικές τους ικανότητες ας μη μιλήσουμε γιατι όποτε πήγαιναν να κλάψουνε ήτανε για γέλια.Επίσης για γέλια ήτανε το οτι ο Flint Marko τελικά σκότωσε τον θείο Ben.Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δε μας έπεισε.Μακράν είναι το πιο αστείο spiderman για να μη πώ απο τις καλύτερες κωμωδίες τις χρονίας..εκεί που ο peter parker την είδε κακός,χορεύτοντας στους δρόμους και φλερτάροντας τα πάντα,όταν έπαιξε πιανο και χόρεψε στο tango bar για να πληγώσει την MJ,ρεσιτάλ ερμηνείας αλλα και σεναρίου τι σου φταίνε οι ηθοποιοι,όλο το team φταίει.Τουλάχιστον μίας που ήτανε τόσο καλό,ας βγάλουνε ένα ακόμα καλύτερο για να κάνουνε φινάλε και να μας αφήσουνε στα χαρτιά μας.Η μάχη του goblin με τον spidey ήτανε καλή όπως και το κοστούμι του venom,κατα τα άλλα oscar visual effects δε νομίζω να πάρει,χρυσό βατόμουρο ίσως αλλα είναι και νωρίς ακόμα!

Πάρε διάβασε και θα δείς.. :)

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή την ξινή από το 1 δεν τη χώνευα... Την άλλη την ξανθιά που φίλησε ο Spidy έπρεπε να βάλουνε... Αλλά είπαμε: ακόμα και το Χόλυγουντ θέλει το βύσμα του...

• Moderators
Δημοσ.

7/10

Το βρήκα καλό για Spiderman. Λιγότερο διασκεδαστικό απο το προηγούμενο, με αισθητή επανάληψη κλασσικών μοτίβων και "δοκιμασμένων συνταγών".

Περνάς καλά, αλλά απο κάποια φάση και μετά σε ενοχλεί η διάρκεια της ταινίας (κάτι που δε συνέβει στα προηγούμενα σε μένα). Μάλλον φταίει η κάπως ατσούμπαλη κατανομή της δράσης και των 'περίεργων' σκηνών στο έργο.

Δεδομένου του σεναρίου -που πρέπει να προέκυψε από "πρόγραμμα αυτόματης εγγραφής σεναρίου χαμηλής ευφυίας" - οι ερμηνείες δεν ήταν άσχημες. Τα εφέ πολύ καλά. Και το χιούμορ, όπου υπήρχε.

Δημοσ.
Πάρε διάβασε και θα δείς.. :)

Επειδή διαβάζω αρκετά χρόνια και μάλιστα όχι το ελληνικό,ή τα ελληνικά που έβγαιναν παλίοτερα δε μπορώ να καταλάβω τη σχέση έχει το κόμικ με την ταινία?!Καμία επαφη..τέλος πάντων!

Δημοσ.

E viazese ligaki gia subs...

Fusika kai den exei apoluti sxesi me to comic...apla leme oti edose vathos stous xaraktires kai ksefuge apo tin astamatiti drasi...sumfono oti tha mporouse na einai kai kalutero alla sigoura itan oti kalutero mporousan na kanoun giati min ksexname o Stan Lee itan producer...

Δημοσ.
ρε παιδια κανεναν ελληνικο υποτιτλο που θα βρουμε για spiderman 3? Πουθενα,τιποτα...

nai

sto cinema

Δημοσ.

λοιπον ειμαι φαν του σπαιντερ μαν απο πιτσιρικας και τα δυο πρωτα μου αρεσαν αρκετα. ε αυτο ειναι για πεταμα. πολυ κλαμα ρε παιδι μου. τι καραγκιοζιλικι ηταν αυτο????? ειναι ο ορισμος του πως παιρνεις τον καλυτερο χαρακτηρα του κομικ τον βενομ και τον καις χαλαρα, τον εξαφανισε μεσα στο μελο και στα καραγκιοζιλικια που εβαλε τον παρκερ να κανει. ευτυχως ειχα καλη παρεα και ολη η αιθουσα ειχε χαβαλεδες και καναμε καλη κερκιδα για να αντεξουμε ολη την ταινια μερικοι εφυγαν κιολας. για πεταμα. εκτος και αν θες να πας να γελασεις . Απλα η ταινια σου δινει μονο δυο επιλογες η σηκωνεσε και φευγεις η το παιρνεις στην πλακα. πραγματικα τραγικο.Τωρα πως το καταφεραν αυτο ειναι πραγματικα αποριας αξιον και αυτο που μου κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι υποτιθετε οτι υπαρχει και ο σταν λι καπου μεσα στην παραγωγη. αμα πεσει το δολαριο ομως πανε ολα περιπατο αν και εδω την πατησανε καθολικα.

Δημοσ.

Ο καθένας με τη γνώμη του.

'Εβλεπα τις κριτικές σας εδώ και επηρεάστικα αρνητικά για την ταινία. Αλλά αφού την είδα και εγώ δεν μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε. 2 ώρες διασκέδασης.

Δεν περιμένω ποτέ κακή δουλειά απο τον Σαμ Ράιμι, έχει το δικό του στυλ χιούμορ.

Το μονο που με χάλασε ξανα οπως και στα προηγούμενα Spider-man ήταν η αμερικανικη σημαία την στιγμή που εμφανίζεται στο τελος ο Spider-man, που αυτό περνάει στους αμερικάνους οτι εχουν τους ήρωες τους εναντίον των τρομοκρατών.

Δημοσ.
Ο καθένας με τη γνώμη του.

Το μονο που με χάλασε ξανα οπως και στα προηγούμενα Spider-man ήταν η αμερικανικη σημαία την στιγμή που εμφανίζεται στο τελος ο Spider-man, που αυτό περνάει στους αμερικάνους οτι εχουν τους ήρωες τους εναντίον των τρομοκρατών.

καλα σε εκεινο το σημειο η κερκιδα ξεσαλωσε. τρελη μουντζα και γιουχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...