Προς το περιεχόμενο

Spiderman 3:The next super villain...

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τι θα ειναι καλυτερο για την ταινια ειναι και θεμα υποκειμενεικο. Εγω ας πουμε θα ηθελα να τηρηθει ακριβως το κομικ. Ισως εχεις δικιο, αλλα τα παντα εξαρτωνται απο το πως θα μας το πλασαρουν. Παντως εχω εμπιστοσυνη στον Ραϊμι ;)

stranger_77x ευχαριστω για την ενδιαφερουσα προταση. Την "σπηλια των κομικς" την ξερω, ωστοσο αν καποιος θελει να βρει τα ολα αξιολογα main events, και το ενα φερνει τ'αλλο, θα ξεβρακωθει κυριολεκτικα αγοραζοντας τα, ειναι παρα πολλα.

Ολα τα τευχη της marvel, ειναι αυτη τη στιγμη τουλαχιστο καμια 50ρια DVD, χοντρα χοντρα καμια 25.000 τευχη... Και δεν αποθηκευονται ευκολα οταν ειναι σε χαρτι. ;)

Να υποθεσω οτι δεν ξερετε για τι πραγμα μιλαω ε?

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το τι θα ειναι καλυτερο για την ταινια ειναι και θεμα υποκειμενεικο. Εγω ας πουμε θα ηθελα να τηρηθει ακριβως το κομικ. Ισως εχεις δικιο, αλλα τα παντα εξαρτωνται απο το πως θα μας το πλασαρουν....

file qspock mias kai eise apo thessaloniki pigene apo tin spilia ton comics kai parigile na sou feroun to secret wars se Graphic novel. Einai apo to prwta main event pou (nomizw to prwto) pou sygkentronontai oi perisoteroi heroes tou marvel universe kai aksizei ton kopo.

Ευχαριστω για την χρησιμη συμβουλη φιλε μου. Τα εχω ομως ολα ;)

• 4 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι SandMan και πράσινα άλογα. Κανονικά έπρεπε να είχαν όλη την ιστορία με τον Venom κι όχι μόνο ένα μέρος από το "alien costume". Η επόμενη ταινία είναι που θα έχει το ενδιαφέρον καθώς θα έχουμε Spidey vs Venom

Δημοσ.

Απαράδεκτο!!! Κρίμα και περίμενα να δω μια καλή ταινία αλλά μας απογοήτευσε οικτρά. Ήταν απαράδεκτο πραγματικά! Παρωδία των προηγούμενων μερών... Τι να πώ...

Δημοσ.

to eida kai go kai osoi lete oti einai moufa mallon den exete mpei pote ston kosmo tou spidey apo comix fasi...Mia xara itan to ergo isa-isa to kalutero tis seiras...aporo...kai gelio k ksilo alla kai epitelous vathitero noima kai dialogoi kai efuge apo tis maxes kai mono maxes fasi...apla uperoxo...

p.s. To mono arnitiko itan o Brock...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...