{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 E loipon gia osous elpizan(mazi me mena) oti tha einai o venom gelastikan opos episis gia osous nomizan tha einai o green goblin(harry)...e loipon tha einai o Sandman o opoios actor tha einai o Thomas Haden Church...ean kai to senario exei kai venom alla profanos den tha einai on action alla apla ena introduction tou....
hexenlord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ohi re gamoto.Oute venom (o astronaftis), oute lizard man (o kathigitis) , oute green goblin (harry,opos ipe o filos parapano). Sandman?Kalos de leo..alla ti skeftete o Raimi?..Tespa idomen.
coffeex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Pali kala pou 8a doume ton Venom logika sto Spiderman 4..
cassidy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εγώ περίμενα τον Mysterio, αυτόν με το σκάφανδρο! Sandman... σιγά μη βάλουν και τον "Αρκούδα" για villain, λίγο ξενερωτικό μου ακούγεται. PS: δε ξέρω πως λέγεται ο Αρκούδας στο ορίτζιναλ, εκείνα τα τεύχη τα έχω διαβάσει μόνο στην ασπρόμαυρη έκδοση της ΚΑΜΠΑΝΑΣ. Πάντως ο τύπος φορούσε μια στολή αρκούδας κι ήταν "δυνατός σαν αρκούδα", αυτό έχει σημασία.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 venom rulezzz indeed k carnage episis...kai oi duo mazi... E vasika o astronautis tis Mary Jane fernei to alien costume,den einai aftos alla o Brock(i kapos etsi).Kai vasika mia pou leme o Sandman einai ligo trelos plaka plaka... Kai gia lizard perimena alla...anyways....
qspock Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Ο Venom, ο Sandman και ο Hobgoblin θα ειναι οι 3 vilain του Spiedrman 3. O Χαρυ λεγεται οτι δε θα ειναι Green Goblin 2 αλλα Hobgoblin. Τωρα ποσο θα παιζει ο καθενας ειναι ισως νωρις να πουμε. Μαλλον το σιγουρο ειναι οτι ο Sandman θα ειναι μονο για την συγκεκριμενη ταινια. Επισης κατι διαβασα οτι τα Spiderman 3 και 4 θα γυριστουν μαζι. Πιθανως ο βασικος να ειναι ο Sandman (σιγα τον κακο αλλα απο εφε θα εχει μια χαρα) και απο κει και περα να εχει την ανακαλυψη της μαυρης στολης και την μεταπηδηση της στον Brock. Αρα πιο πολυ Venom στο spiderman 4. Κι ελπιζω και Carnage! :twisted:
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Apo to stoma sou k stou Raimi t afti....
snik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 hi-res photo http://media.filmforce.ign.com/media/041/041073/img_3412494.html
spidergiannis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 hi-res photohttp://media.filmforce.ign.com/media/041/041073/img_3412494.html Μου φαινεται οτι αυτη η φωτογραφια ειναι περισσοτερο για να μπερδεψει τους φανς (οπως και το σεναριο της ταινιας που "διερευσε"). Παντως εγω προτιμω να γινει πρωτα ενα setup για τον Venom και να εμφανιστει στην επομενη ταινια.
snik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 logika se autin tin fotografia to koustoumi tou venom exei peei sto spidey
qspock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Αυτη δεν ειναι με τιποτα η μαυρη στολη. Ειναι απλα ο Spidy το βραδυ οπου δε φαινονται το κοκκινο-μπλε της κανονικης του στολης... Συμφωνα με το original κομικ, (δε μιλαω για την επανεκδοση, ουτε την παιδικη σειρα στην ΤV) η μαυρη στολη την οποια πρωτα φορεσε ο παρκερ που την ανακαλυψε (στους Secret Wars I) και μετα μεταπηδησε στον Broke (Venom), δεν ειναι απλα η ιδια με την κανονικη χωρις χρωματα... Ειναι αρκετα διαφορετικη.
snik Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 oxi auti mallon einai i stoli tou giati kapou se ena forum eida enan pou elege oti auti tha einai i stoli tou kai edine kai ena link me plirofories apo tin sony an den kano lathos alla den to diabasa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.