dtasop Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Συγγνωμη εαν επαναλαμβανωμαι ΑΛΛΑ με ολα αυτα τα reviews δεν ξερεις τι πραγματικα να πιστεψεις για τις TFT οθονες.... Επειδη θελω να αγορασω τωρα μια 19"" ΑΛΛΑ πολλα τα μοντελα και απειρες οι νεες βελτιώσεις θα ηθελα να ακουσω καποιες προτασεις ,αλλα απο χρηστες που εχουν τις οθονες που προτεινουν. Ειμαι μεταξυ σε Samsung , NEC,DELL , και ισως σε LG , και στα μοντελα που περιγραφει το PcMag αυτου του μηνα. ΑΛΛΑ δεν γνωριζω και πολλα απο TFT , μιας και τοσα χρονια με crt βολευτηκα. ΜΕΧΡΙ 400 ευρωπουλακια 8α τα δωσω. Για χρηση γραφειου και movies kai games ,ALLA oxi graphic desing kai tetoia. Akoysa oti i Samsung dinei ta resta tis . Eseis ti mou proteinete ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gandalf_the_white Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 εγώ δικέ μοθ έχω samsung 19'' και είμαι πολύ ικανοποιημένος!και αξίζει τα λεφτά της για αυτά που προσφέρει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.