Giannnni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, δεν γίνεται οι κάτοχοι OnDSL kit να μετατρέψουν την πρόσβαση adsl από 384 σε 512 πριν απο την λήξη των 3 μηνών;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Το ερωτημα ειναι ποια εταιρεία θα τους δωσει πραγματικο 512. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannnni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 δεν κατάλαβες τι λέω φίλε μου, στο site της otenet το αναφέρει ρητά! http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-102fdfaf035-10001 "Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα και το είδος σύνδεσης όποτε εσείς το θελήσετε." και αυτοί μου λένε πως δεν γίνεται να αλλάξω την γραμμή μου σε 512 πριν να λήξει το τρίμηνο!#%!@#^%!@#/ . Να ξαναπάρω να τους τα πρήξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannnni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 το έχει κάνει κανείς άλλος ρε παιδιά αυτό;, μου πουλάνε παραμυθάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannnni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 up.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 πρηξτους!!! ζητα να μιλησεις με καποιον υπευθυνο και οχι με την εξηπηρετηση πελατων! αφου το λενε πρεπει να το κανουν!! πες τους πως αυτος ηταν ο μοναδικος λογος που επελεξες την ποτενετ και πως αν δεν το κανουν προκυται για παραπλανηση του αγοραστικου κοινου και πως θα τους κανεις καταγγελια σε ΙΝΚΑ ΕΕΤΤ, Εκποιζω, υπουργειο Αναπτυξης και οτι αλλο σχετικο υπαρχει. Δε χανεις τιποτα!! (αντιθετα) δεν πρεπει να ειναι και πολλοι που θα προπληρωσαν ενα πακετο και μετα θα θελησαν να ξαναπληρωσουν για αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannnni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 kaneis allos pou na to exei kanei paidia? isxyei kati tetoio h oxi? euxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.