Προς το περιεχόμενο

Μια ωραία εμπειρεία...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ότι σας λέω κάτι που δεν ξέρετε ήδη αλλά έστω:

Το σκηνικό: Τελευταίες μέρες της δεύτερης εβδομάδας αναμονής για την ενεργοποίηση της γραμμής απο τον ΟΤΕ.

Οι ηθοποιοί: Ο -αμέριμνα καθήμενος στον καναπέ- αδερφός μου και ένας υπάλληλος του ΟΤΕ.

*Ντρινννννννν*

Αδερφός: Παρακαλώ;

Υπ. ΟΤΕ: Καλημέρα. Σας τηλεφωνώ από τον ΟΤΕ για να σας ενημερώσω για τις προσφορές μας για την αγορά ενός πακέτου DSL.

-μπλα, μπλα, μπλα-

Α: Ναι, αλλά βλεπετε έχω ήδη αγοράσει κάποιο πακέτο, συγκεκριμένα της Vivodi.

Υ.ΟΤΕ:Μάααλιστα... απ' ότι βλέπω έχετε κάνει αίτηση ενεργοποίησης στης 31/10...

Α: Ναι, σωστά...

Υ.ΟΤΕ: Το ξέρετεότι αν είχατε προτιμήσει εμάς η γραμμή σας θα είχε ενεργοποιηθεί μέσα σε δύο ημέρες;

Α:... ε,βγκφστ,μλκ,τρπβφγρ,...

Υ.ΟΤΕ: ...βέβαια, βέβαια, δηλαδή δεν ενδιαφέρεστε;

κτλ, κτλ...

Δηλαδή όχι μόνο προβαίνουν σε πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού, καθυστερόντας τις διαδικασίες όταν δεν αφορούν τους ίδιους, αλλά σε παίρνουν και τηλέφωνο στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ για να σου το τρίψουν στη μούρη, μήπως και είσαι τόσο κορόιδο και δεν το κατάλαβες... και μάλιστα ποιός; ο πωλητής μέσω τηλεφώνου του κ*** ΟΤΕshop, με ύφος περισπούδαστο (βέβαι, βέβαια). Αλλά που θα πάει... θα σκάσει η φούσκα όπως έσκασε η Ολυμπιακή... και θα είμαι εδώ για να το βλέπω.

Και οχι ρε καθάρματα. ΔΕΝ βάζω ΟΤΕnet όσο φτηνή και να είναι.

Δημοσ.

egw giati den to pistevw?

pantws apo prosopiki mou empiria h vivodi thelei 2 vdomades gia grammi+provider alla i kathisterisi ofeiletai sto oti zitas vrogxo vivodi kai malista sto lene kai oi idioi...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς των απαντήσεων αλλά στην περίπτψση που ισχυρίζεστε ότι λέω ψέματα, κάνετε λάθος. Η συνομιλία είναι πραγματική και έγινε την Τετάρτη ή την Πέμπτη 9 ή 10 Νοεμβρίου. Αν λέτε για τη φούσκα... τότε θα δείξει.

Από τη Vivodi μου είχαν πεί επακριβώς: Από τη στιγμή που θα φτάσει η αίτηση στον ΟΤΕ θα κάνουν 7-10 εργάσιμες για να ενεργοποιήσουν τη γραμμή. Όπως και έγινε.

Δημοσ.

πολλα μπορω να αμφισβητίσω:

1. οτι εγινε ο διάλογος,

2. οτι αν οντως ειχες παρει οτενετ θα το ειχες σε 2 μερες,

και 3. οτι για τη μεγαλυτερη αναμονη 2+ ημερών φταίει μονο ο πΟτε και δεν εχει μερίδιο η Vivodi.

Αλλα ασχετα τι αληθεύει, συμφωνω με την προτροπή:

βαλε γραμμή απ όπου σε βολεύει,

και ISP απ όποιον θέλεις ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΕΝΕΤ και ΤΕΛΛΑΣ. οτι τιμες και να έχουν. γιατι έτσι γουστάρουμε! :)

Δημοσ.

Στις 24/03/2005 αγόρασα το Conn-x απο Oteshop kai στις 25/03/05 ημουν συνδεδεμένος με μεγάλη μου εκληξη... Έκανα πάλι αίτηση στις 26/10/05 με fax στην Otenet αλλά αυτη τη φορά η ενεργοποιηση εγεινε στις 11/10/05 μετά απο καμια 10αριά τηλεφωνα... Και εγώ πιστεύω οτι ο Οτε σίγουρα δίνει προτεραιοτητα στις δικές του συνδεσεις και εξυπηρετει καλύτερα τις Conn-x αιτησεις... Βεβαια ειμαι πιταρισμένος όσο δεν παίρνει και ίσως να φταιει και αυτό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...