vbardis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Γεια σε όλους. Έχω ένα σύστημα με Kudoz 7X και Athlon 2800Mhz DDR 256 HDD 40Gb. Στην αρχή συνεχή σφυρίγματα συνεχεία τώρα το ανάβω κάνει ένα σφύριγμα και μετά σβήνει το σύστημα. Έχω αλλάξει και CPU και πάλι τα ιδία. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
Jaco Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Άν έχεις ακόμα το Manual της mobo σου, τότε λέει μέσα σε τι πρόβλημα αντιστοιχούν κάθε συνδυασμός beeps... από εκεί μπορείς να δεις πιο είναι το πρόβλημα του pc-ιού...
skasiotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Η motherboard τώρα κάνει 1 σφύριγμα και μετά σβήνει. Το manual δεν λέει κάτι και ούτε στο site του bios δεν βρήκα για αυτό το beep. Καμιά ιδέα?
skasiotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Η Motherboard τώρα κάνει συνέχεια beeps σαν αυτά της μνήμης. Αλλά η μνήμη είναι οκ. Καμιά ιδέα?
skasiotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε μου δεν είναι το τροφοδοτικό άλλαξα 2
dith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε μου, δοκίμασε να πατήσεις καλά την κάρτα γραφικών σου μέσα στην θύρα. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και με τις μνήμες (προσοχή μη το παρακάνεις με δυναμη). Αν δε δουλέψει τίποτα απο τα δύο, τότε δυστυχώς η πιθανότερη αιτία είναι να έχει προβλημα το ιδιο το motherboard. Αν θες ρίξε μια ματια στους κωδικούς λαθών απο το ηχείο του υπολογιστή στη διευθυνση http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml αν και νομίζω οτι αυτ΄λα που σου είπα σε έχουν καλύψει ήδη. Καλή τύχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.