Προς το περιεχόμενο

αντιγραφή στην MySQL

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

μάλλον το πρόβλημα είναι απλό άλλα αρχάριος στην mwSQL είπα να ρωτήσω την παρέα.

Λοιπόν έχω 2 βάσεις και θέλω χρησιμοποιώντας το περιβάλλον του phpMyAdmin να μεταφέρω τα στοιχεία απο την μία βάση στην άλλη άλλα για συγκεκριμένο πίνακα και πεδίο.

Δηλαδή θέλω τα στοιχεία της

ΒΑΣΗ_1...ΠΙΝΑΚΑΣ_1...ΠΕΔΙΟ_1

να αντιγραφούν στην

ΒΑΣΗ_2...ΠΙΝΑΚΑΣ_2...ΠΕΔΙΟ_2

Τα έβαλα έτσι για να βοηθήσω κάποιον που θα μου γράψει τη σύνταξη SQL που χρειάζεται

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να το κάνεις με ένα απλό mysql query. θα χρειαστείς ένα script-άκι να διαβάσει τα στοιχεία από την μία database και να τα περάσει στην 2η.

Είναι σχετικά εύκολο να γίνει με php πάντως... Αν μου δώσεις ακριβείς πληροφορίες, μπορώ να στο φτιάξω και εγώ.

Πάντςσ αν αυτό που χρειάζεσαι είναι απλά να κάνεις clone την database, είναι πολύ πιο απλό.

Δημοσ.

Άσε το PhpmyAdmin και κατέβασε ένα 3rd party πρόγραμμα για διαχείριση της MySQL (ας πούμε το SQLyog).

Mόλις το κατεβάσεις και συνδεθείς με username/password db name κλπ. κάνε δεξί κλικ στην βάση σου και επέλεξε duplicate. Εκεί θα επιλέξεις και ποια table θα μεταφερθούν στο νέο table καθώς και το όνομα που θέλεις να έχει αυτό.

http://www.webyog.com/

διατίθεται free edition, που κάνει αυτό που ζητάς σε δευτερόλεπτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γίνετε και με query:

insert into database1.table1 (field11, field12, field13)

select field21, field22, field23 from database2.table2

απλά πρόσεξε τα data types των αντίστοιχων πεδίων να είναι τα ίδια ή παρεμφερή (οπού να επιτρέπεται αμφίδρομο type casting).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...