Προς το περιεχόμενο

ΕΙΖΟ Μ1700...τελευταια λεξη κανεις?

Martin_05

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο κανα μηνα σκεψης και αναζητησεων εχω καταληξει στην παραπανω οθονη. Καλη ποιοτητα χρωματων , 8ms, νεωτερη της 568, σχετικα λογικη τιμη και...ΕΙΖΟ. Την εχω δει απο κοντα και σε συγκριση με αλλες οθονες

ειναι ξεκουραστη και με αληθοφανη παλετα. Σε συγκριση με την 568 δεν διαπιστωνω ορατες διαφορες στα πανελ (η Μ1700 ειναι ΤΝ), ενω το μαυρο φαινεται αρκετα solid.

Μαλλον θα την τσιμπησω μεσα στη βδομαδα, εκτος και αν εχει κανεις απο σας υπο οψην του καποιο καινουριο συγκλονιστικο στοιχειο για την εν λογω οθονη :wink:

Δημοσ.

Η οθόνη όπως εχω αναφέρει σε προηγούμενα thread, δούλεψα από τις πρώτες που'ρθαν στην αγορά ,φαίνεται πολύ αξιόλογη και την προτείνω σαν το νεώτερο μοντέλο eizo (και ανάλογα τι χρειάζεται κανείς).

-Θα έλεγα όμως αν δεν βιάζεσαι ,να περιμένεις 1-2 review,που σίγουρα θα "κυκλοφορήσουν" πριν τα Χριστούγεννα, προτού την αγοράσεις, για να σου φύγει η οποια αμφιβολία (και αν μάθουμε και εμείς θα ποστάρουμε )

Δημοσ.

Episeis se metriseis pou exoun ginei to response time gia tis EIZO plisiazei to onomastiko kai merikes fores paei kai kalitera,antitheta me alles pou paei xirotera.(den einai apolito) Opote kalietra mboreis na perimeneis. Xirotera den nomizo.

Δημοσ.

Thx για τη βοηθεια. Το ram παντως ειναι αρκετα κολακευτικο για τη συγκεκριμενη. Το μονο πραγμα που την χαλαει λιγο ειναι το σπαρτιατικο

design αλλα προσωπικα δεν με πειραζει. Θα ποσταρω εντυπωσεις μολις την

αποκτησω..συντομα μαλλον.

Δημοσ.

Ok, δεν αντεξα να περιμενω, την πηρα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ποιοτητα στα χρωματα και το ποσο ξεκουραστη ειναι. Λιγο που τη δοκιμασα σε παιχνιδια εχει μεν διαφορα απο CRT σε αποκριση αλλα οχι αισθητη. Γενικα θελει λιγο να συνηθισεις το περασμα απο CRT σε TFT. Παντως το κοντραστ ειναι ιδανικο, τα χρωματα φυσικοτατα...

Δυστυχως ατυχησα ομως...Υπαρχει ενα καμμενο πιξελ (κοκκινο) περιπου στο κεντρο. Η εγγυηση ευτυχως το καλυπτει...

Δημοσ.

me gia tin o8oni, siga pou atixises gia ena pixel pou to kalipti i egiisi. ego tin proti mera pou agorasa laptop, Fujitshu Semens Amilo D1845 epese enas ektipotis pano, bb to pixel ekane ftera spasane kai 2 pliktra ala to sini8isa anagastika. tote epeza lineage sto bnb kai den i8ela na mino oute 1 lepto xoris pc. tora meta apo 8 mines 8a to stilo stin egiisi, oxi gia to pixel, ala distixos ta eftise kai i mpataria off telios.

Δημοσ.
Ok' date=' δεν αντεξα να περιμενω, την πηρα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ποιοτητα στα χρωματα και το ποσο ξεκουραστη ειναι. Λιγο που τη δοκιμασα σε παιχνιδια εχει μεν διαφορα απο CRT σε αποκριση αλλα οχι αισθητη. Γενικα θελει λιγο να συνηθισεις το περασμα απο CRT σε TFT. Παντως το κοντραστ ειναι ιδανικο, τα χρωματα φυσικοτατα...

Δυστυχως ατυχησα ομως...Υπαρχει ενα καμμενο πιξελ (κοκκινο) περιπου στο κεντρο. Η εγγυηση ευτυχως το καλυπτει...[/quote']

Eξαιρετικά σπάνιο πάντως να καεί pixel σε επώνυμη ΤFT πανω του μεσου όρου σε αξία (πόσο μάλλον σε Eizo)....μήπως σε γκαντεμιασαν ? Από που την πήρες ,έχει γραπτή εγγύηση ή ενδεικτικό της αντιπροσωπείας....ή μήπως δήθεν ή απόδειξη είναι εγγύηση ?

Δημοσ.

Η οθονη αγοραστηκε απο το πλαισιο...μου ειπαν οτι με την αποδειξη ειμαι καλυμμενος οσον αφορα την εγγυηση. Λες οτι ειναι δηθεν εγγυηση? Μη μου λες τετοια τωρα... :?

Δημοσ.

Tα περισσότερα καταστήματα που είναι supemarket πληροφορικής,κάνουν και δικές τους ίδιες εισαγωγες ,ταυτόχρονα με την διαθεση προιόντων από τις αντιπροσωπείες ,ανάλογα πως τους βολεύει κάθε φορά από άμεση διαθεσιμότητα ή τιμή

-Ασχετα τι διαφημίζεται πρέπει να υπάρχει αποδεικτικό είτε στην συσκευασία από την αντιπροσωπεία ,είτε κάποιο αυτοκόλλητο στο κουτί ενδεικτικό του dealer της αντιπροσωπείας (που μπορεί να την πήρε το κάθε Πλαίσιο)

-Ολα τα άλλα είναι εκ του πονηρού ,και καλύπτουν δικαιολογίες αμφίβολων προιόντων (ή Β'διαλογής ίδια προιόντα) που δυστυχώς έχουν γεμίσει την αγορά εκμεταλευόμενοι κάποιοι το καλό όνομα ενός κατασκευστή.

Αν έχεις αμφιβολίες,αλλαξέ την όσο είναι καιρός,πιθανόν να σου δώσουν παλι ίδια κανούργια (αν είναι δικής τους εισαγωγής),γιατί σίγουρα θα'χουν κάποιο stock -Αν αρχίσουν τις δικαιολογίες να σου κόψουν πιστωτικό, ή να περιμένεις κάποιο καιρό ,απαίτησε τα χρήματα σου πίσω, και πήγαινε σε άλλο μαγαζί να αγοράσεις .

Δημοσ.

Kai ego prin apo liges meres tin pira apo multirama. An kai eimai apolita ikanopoiimenos, mou kakofainetai to oti notia tou kadrou ta xromata san na ksethoriazoun ligo, xaraktiristiko olon ton tft. Kai fisika elpizo na min xreiasto tin eggiisi... O xronos apokrisis pou dinei i etaireia einai 8ms alla se ena arthro tou PC World tin evgale 21 (!). mikro to kako afou den me enoxlei, oso mporo na katalavo diladi.

Δημοσ.

Παιδιά την παρέλαβα και εγώ χθες αλλά έχω ένα mini problem. Ενώ αν την συνδέσω αναλογικά με το d-sub (15 pin) ο screen manager στο screen έχει όλες τις επιλογές, αν την συνδέσω ψηφιακά με το dvi έχει μόνο την επιλογή smooth για χαμηλές αναλύσεις. Υπόψην το καλώδιο είναι λίγο διαφορετικό DVI-D ενώ η καρτα γραφικών βγάζει DVI-I. Κατά τα άλλα απειροελάχιστες διαφορές με τις άλλες eizo που έχουν άλλο panel και είναι θεωρητικά ποιοτικότερες ενώ με κάτι samsung,lg κτλ. είναι η μέρα με την νύχτα κυρίως σε text.

Δημοσ.

Ilos, υποθετω το DVI κανει μονο του τις ρυθμισεις για βελτιστη ποιοτητα εικονας και δεν χρειαζονται οι ρυθμισεις του analog. Χρησιμοποιω απο την αρχη DVI και η εικονα ειναι σχεδον τελεια, χωρις προβληματα γεωμετριας που μπορω να διαπιστωσω η κατι αλλο.

Για το ξεθωριασμα των χρωματων στο κατω μερος του καδρου, απλα τοποθετησα το μονιτορ με ελαφρια κλιση προς τα πανω και το προβληματακι

εξαφανιστηκε.

Μενει τωρα να παω να την αντικαταστησω :mad: Αντε να τρεχω τωρα στην αντιπροσωπεια για το καμμενο πιξελ. Τουλαχιστον με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα οσον αφορα την εγγυηση. Ειναι αληθεια οτι στη συσκευασια δεν υπαρχει τιποτα που να παραπεμπει στην εταιρεια εισαγωγης και ειχαν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια...

Δημοσ.

Για την χρήση του DVI και τις ρυθμίσεις ή όχι, δεν αναφέρονται στο manual ?

Για το ξεθώριασμα των χρωμάτων ,όσο και το θέμα της εγγύησης (αντιπροσωπείας) όπως το αναφέρεις ,είναι πολύ περίεργο για επίσημη Eizo ,εκτός αν όντως έπεσες σε ελατωματική οθόνη σε σύνολο.

Οταν θα πας να στην αλλάξουν ρώτα γιατί δεν είχε γραπτη εγγύηση,και να σου την δώσουν για την καινούργια (γιατί που ξέρεις τι γίνεται ή θα ισχύει μετά από 3 έτη ....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...