chrisdel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Πριν δύο μήνες πήρα και εγώ το ram με τη δωρεάν σύνδεση 384 της hol. Έκανα αίτηση στον ΠΟΤΕ και μέσα σε 3 ημέρες μου ήχαν ενεργοποιήσει τη DLS γραμμή. Βάζω και εγώ το modem κόκκινο το λαμπάκι. Με τα πολλά όχι οι ρυθμίσεις στο modem όχι η σύνδεση του ISP όχι το τηλεφωνικό καλώδιο βγήκε η άκρη δε συγχρόνιζε η DSL. Μιλάω με ΠΟΤΕ και μου λένε οκ θα το φτιάξουμε. Την άλλη μέρα πράσινο το λαμπάκι στο modem. Όλο χαρά νόμιζα ότι η ταλαιπωρία είχε τελειώσει. Παλαιά όμως, μόλις είχε αρχίσει. Χαμηλή ταχύτητα δηλαδή τα ping που κάναμε με μια κοπέλα στο 1242 ήταν το καλύτερο 73ms. Για να μην πολυλογώ όχι ο ISP φταίει, όχι το PC φταίει, όχι ο ΠΟΤΕ φταίει, τελικά μετά από μπαράζ τηλεφωνημάτων και δοκιμών καταλήγω στο ότι φταίει ο ΠΟΤΕ. Και αυτό γιατί η σύνδεση μου σε άλλη γραμμή DSL με το PC μου (πήγα το PC σε ένα φίλο αναγκάστηκα να το κάνω και αυτό αφού έστησα από την αρχή δυο φορές το PC) δουλεύει κανονικά. Αφού έχω πάρει 3 φορές τηλέφωνο στον ΠΟΤΕ, δεν έγινε τίποτα. Πάντα περνούσαν τη βλάβη και την άλλη μέρα έπαιρνε τηλέφωνο κάποιος τεχνικός και μου έλεγε π..ιές, μέχρι και για κατάχρηση DSL άκουσα, και ότι όλα είναι καλά. Ποιο είναι το καλά το 25ΚΒ/s από το ftp//otenet.gr με τη 512 σύνδεση των τεχνικών; Αναγκάστηκα να πάω στο τοπικό υποκατάστημα ΠΟΤΕ για να βγάλω μια άκρη. Με τα πολλά μου λένε ότι θα έρθουμε αύριο από το σπίτι να το δούμε. Έτσι και έγινε. Ήρθε ο τσάκαλος, έβαλε το labtopάκι του πάνω στο switch, έβαλε το δικό του username και password, ξεκίνησε να κατεβάζει από το ftp//otenet.gr και είχε το θράσος να μου πει μου ότι το 25ΚΒ/s τέτοια εποχή είναι μια χαρά. Πως είναι μια χαρά του λέω η γραμμή και η σύνδεση είναι 384 και το 25ΚΒ/s είναι από τις καλύτερες ταχύτητες που πιάνει, ο μέσος όρος είναι 10 με 14ΚΒ/s σε 24 ώρες και τι εννοείς τέτοια εποχή γιατί έχει δύο μήνες τώρα αυτή η ιστορία. Να μου λέει γίνεται χαμός, ανακατατάξεις αλλά κάτσε να το τσεκάρω. Πάει φέρνει ένα όργανο βάζει το καλώδιο του τηλεφώνου πάνω και ξεκινάει το TEST. Μετά την τρίτη προσπάθεια κατάφερε να τελειώσει το TEST το όργανο και μαντέψτε τι συμπέρανε ο τσάκαλος, μα φυσικά όλα είναι μια χαρά τέτοια εποχή και ξεκίνησε να φύγει. Μα του λέω εγώ πληρώνω 384 γραμμή στον ΠΟΤΕ και δεν έχω ούτε 256. Αυτό είναι άλλο θέμα, εγώ σαν τεχνικός διαπίστωσα ότι η γραμμή σου είναι μια χαρά από άποψη χαλκού μου απάντησε καθώς έφευγε άρον άρον. Όπως καταλαβαίνεται με έχει ταλαιπωρήσει αυτή η ιστορία από κάθε άποψη και θα ήθελα αν μπορέσετε να διαβάσετε όλο αυτό το κατεβατό που έγραψα να μου προτείνετε πιθανές λύσεις. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
gherudos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ta idia akrivws provlhmata antimetwpizw ki egw tous 3 teleutaious mhnes,telika nikhse o POTE kai plhrwnw xrhmata parapanw gia 512 grammh afou den einai ikanoi na mou parexoun upshles taxuthtes me 384 grammh.NA PETHANOUN OLOI OI UPEUTHNOI AUTO EXW NA PW!!!KATARA STON POTE MAKARI NA FALHRHSEI KAI NA AGORASTEI APO ALLH etairia.Mono tote tha doume kaluteres taxuthtes.
chrisdel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Τι σύνδεση έχεις, με ποιόν ISP και τι ταχύτητες έχεις τώρα;
gherudos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 exw thn HOL 384 apo to ram kai 512 grammh h opoia tha energopoihthe eite aurio eite shmera.Molis kanw ta aparaithta tests tha sas enhmerwsw olous mhn anhsuxeite
chrisdel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Κουράγιο gherudos. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Εγώ σκέφτομαι να ξαναπάω στο τοπικό υποκατάστημα και να κάνω φασαρία. Και αν δε γίνει τίποτα να ξαναπάω και να πηγαίνω μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα τους αχαρακτήριστους.
gherudos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ki egw auto tha ekana an uphrxe otenet h oteshop sthn krhth!!!Ela pou den uparxei omws!!!
eliask Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 to provlima pleon einai gnosto kai ftaine ta dslam nomizo pou einai full. Mia anavathmisi grammis mono se 512 /128 yha lysei to megalytero provlima
sotris99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάντως τον τελευταίο μήνα έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα π2π δίκτυα περισσότερο...
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 perastika file! pOTE ksana magkes, kanenas mas! Egw apo extes pou energopoih8hke katebazw maximum me 8kb/s Epiase kana 2 fores mia 25ara alla gia liga leptakia mono... Apo extes to meshmeri 15:30 h wra exoun katebei mexri twra 9:50 gurw sta 670MB
Feanor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εντάξει δεν είναι απόλυτο το ποτε ΟΤΕ... Και αλήθεια, τι είναι αυτό το κακό με τα p2p;
sotris99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Με το ζόρι... Στο γραφείο με 512 γραμμή 384 σύνδεση 324 mb από χθες στις πέντε το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί Στο σπίτι με 384/384 χειρότερα...
gregdais Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 re paidia signomi alla ogos dedomenwn den mas leei tpt!!! mporei an katevazate apo p2p na eftege o/oi remote peer!! an episis katevazate apo sites tote pali iparxei i pithanotita na iparxei afksimeno traffic stous servers. gia na dwsoume na katalavei kapoios poso "XALIA" einai sindesi mas, prepei na milame me taxitites downloading (dumeter) kai episis me tous xronous twn pings sous providers mas. egw gia paradeigma doksa ton theo tis teleftees meres katevazw me ~38-40kbps (tellas 384, line 384) alla an pw oti to dc++ mou kaktevase mono 100mb olo to vrady ti simainei????proxtes to vrady me tis idies taxitites, ksipnisa me ~1gb downloads. oso gia tin diorthosi se periptwsi pou exeis xamiles taxitetes, kai eisai sigouros pws den ftais esu (drivers, line noise, settings, firewalls ktl) tote pare ton ote kai me magia pes tous : paidia thelw na mou kanete piotiko elexo grammis, aftoi tha psaksoun "kai kala" kai mallon mporei na se episkeftoun kai spiti, an den vroun prob tote tha kanoun kti sto dslam sou oste na trexeis pio poli !! afto ekana kai egw afou tis protes meres me tellas to dl mou 16-18kbps mono. tin lisi afti tin vrika edw sto insomnia kai kalo tha itan na kaneis ena search kai eimai sigouros pws tha lithoun oi apories sou.
ALR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Επειδή μόλις ενεργοποίησα την δεύτερη adsl γραμμή σε δεύτερο σπίτι μπορώ να συγκρίνω πολύ εύκολα και να καταλάβω που παίζει πρόβλημα. Η πρώτη γραμμή ήταν σε επαρχία. Θέλετε τα χαρακτηριστικά της ; 38-41KB/second 24/7 download από p2p προγράμματα και ταυτόχρονο σφαιράτο browsing και skyping παρακαλώ! Η δεύτερη adsl γραμμή βρίσκεται στο dslam του Αγίου Παύλου ,Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικά; 05 -2 KB/SECOND την Ημέρα και δεν γίνεται με ΤΙΠΟΤΑ ταυτόχρονα να σερφάρεις.Για skype den to συζητώ, δεν γίνεται ούτε ταυτόχρονα, ούτε ανεξάρτητα. Το βράδυ 2 - 10KB /second ! Καλά είναι δυνατόν ; Και τώρα εγώ οφείλω να τους πληρώσω για 384 γραμμή; Που μπορώ να τηλεφωνήσω και να ζητήσω ποιοτικό έλεγχο γραμμής; Στο 121;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.