Fotis_Greece Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Ε λοιπον και εγω παρατησα το dialup. Πηρα για αρχη το forthnet adsl in a box ISDN και περιμενω ενεργοποιηση. Να ρωτησω κατι για το modem. Διαβαζα κατι στο manual του: Line Setup:Initially it is set to Annex B (adsl over isdn). If the line was ISDN do not change it. If the line was PSTN select Annex A (adsl over POTS) Δηλαδη αν καταλαβα καλα αυτο το μοντεμ μπορει να χρησιμοποιηθει και σε pstn γραμμη (μιας και αργοτερα θα καταργησω το ISDN) και θα χρειαστω μονο φιλτρα? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Ναι.Εγω τουλαχιστον εχω το DSL IN A BOX εχω pstn και χρησιμοποιω το modem αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crach13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Ναι ισχυει.Και εγω εχω το crypto πανω απο PSTN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εχει κανεις προβλημα με αυτο το μοντεμ. Οι ταχυτητες ενταξει? Γιατι το κακολογουνε σε αλλα post? Αξιζει να παρω μηπως το αλλο της crypto το f320 poy ειναι LAN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Eγω ειχα προβληματα οσο ειχα τους καινουργιους drivers.Οταν εβαλα απο το cd ολα μια χαρα...Μενει για μερες στο ιντερνετ αν και καμια φορα η ταχυτητα πεφτει στο 0 και σιγα σιγα αυξανεται παλι... Παντως δεν μπορω να το συγκρινω με καποιο αλλο μοντεμ αφου δεν ειχα αλλο. Παντως με μια φραση θα λεγα την δουλεια του την κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εγώ ένα μήνα που το χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα, μέχρι στιγμή, πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 merikes fores tha xriasteis pio new drivers.ego pantos tha pigena se router giati mou tin spaei na mpeno me ikonidio kai na pernao usb drivers pou mporei na min katsoun ktl ktl.kalitera to f320 ennoite giati ine kai router kai usb kai ethernet kai genikos exei pola kala .episis einai kai annex a kai annex b.to f200 pleon pezei kai me tis 2 grammes.me tin taxitita dne tha exeis provlima giati exei ftiaxtei na pezei mexri 8 mbit download kai sxedon 1 mbit upload.apla den exei alla kala pou exoun oi routers.nai meta mono filtra tha xriasteis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anti_mojos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Εχει κανεις προβλημα με αυτο το μοντεμ. Οι ταχυτητες ενταξει? Γιατι το κακολογουνε σε αλλα post? Αξιζει να παρω μηπως το αλλο της crypto το f320 poy ειναι LAN? Me nop.Kanena edw kai 2 mines, me tous drivers tou cd.Stathera 38-42 download kai 27+ mesos oros sto e-mule.Apla einai ena modem usb me ola ta meionektimata pou exei afto gia syndeseis dsl(eleipsi firewall, oles oi portes anoixtes kai alla).H logiki leei pws afou kaneis aposvesi meta apo 4 mines perneis ena kalo router kai eisai ok.Me ena kalo firewall kai antivirus den nomizw na exeis provlima.Eksartatai kai tin xrisi tou kathenos mas.Oso gia to F320 oxi kalitera na dwseis ta lefta sou se ena Us robotics i zyxel. Filika Giannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 apla ipa to f320 giati einai doro me to one bill.kai exei kai firewall kai ta kala tou router.alla enoite oti zyxel kai usr einai kalitera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.