foeli Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον καθοτι ερχονται τα χριστουγεννα σκεφτομαι να παρω ενα iPod μεχρι 6Gb ή καποιας αλλης εταιριας εταιριας αν ειναι πιο φθηνο!!!! Please HELP me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feanor Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Εγώ έχω το i-pod με τα 256ΜΒ. Καλή φάση. Απλό, όμορφο, λειτουργικό, μικρό, ελαφρύ. Δεν κάνει όμως για αποθηκευτικό μέσο. Τώρα αν πάρεις με 6GB θα πληρώσεις ακριβά (Apple είναι αυτή). Απλά μιλάμε για πρώτο εργαλείο. Ψάξε όμως αν κάνει για αποθήκευση δεδομένων οποιασδήποτε φύσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foeli Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μπα το σκεφτηκα και μαλλον θα παρω και εγω με μικρο απθηκευτικο χωρο γιατι και τα 4Gb πολλα ειναι!!!! Thanks παντος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugardick Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Εγώ έχω το i-pod με τα 256ΜΒ. .... υπάρχει iPod με 256ΜΒ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.