Προς το περιεχόμενο

Νταβατζηλικι ΟΤΕ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kala den eipane pos "pareneuei kai o idios o prothypourgos"?? gia na "pagosoun" ta timologia tou πOTE??

Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου ( και όχι, δεν το κάνει μόνο ο Κωστάκης...πλέον στην εποχή μας και η κυρά Μαριώ αυτό κάνει :D ).

Απλά το μπαμ θα γίνει σε λίγο καιρό...όχι μονομιάς.

Πάντως η σφραγίδα της έγκρισης έχει μπεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

gherudos, δεν εγκρίθηκε ακόμα τίποτα. Απλώς μέσα Δεκεμβρίου ο ΟΤΕ θα ζητήσει από την ΕΕΤΤ να εγκρίνει την

σταδιακή εφαρμογή των νέων τιμών και την τιμολογιακή διαφοροποίηση των περιοχών που δεν έχουν ακόμα πρόσβαση ADSL
και φυσικά αυτή τη φορά θα πετύχει σίγουρα το σκοπό του. Πόσο θα είναι οι αρχικές αυξήσεις δεν έχει βγει ανακοίνωση ακόμα...φαντάζομαι θα το μαγειρεύουν τα κεφάλια του ΟΤΕ. thumbsup.gif

Πολύ χρήσιμο site το http://www.pote.gr για όσους θέλουν να βλέπουν τα κυριότερα, περί του θέματος, νέα συγκεντρωμένα, χωρίς να ψάχνουν από δω κι από κει.

ta paidia stis tilefonikes grames den ftene kai se tpt opos proanaferthike....simvasiouxoi einai pou tous ksezoumizei me to vasiko mistho (poles fores fitites pou psaxnoun kapio part-time gia na pigenoun kai sti sxoli tous...) kai se 1-2 mines tha tous alaksei me alous...

Μόλις μπει η VIVODI και μια, δυο ακόμα εταιρίες για τα καλά στο παιχνίδι με δικό τους δίκτυο ή όταν ο ΠΟΤΕ αποκτήσει καλή υποδομή θα δούμε άσπρη μέρα.

όταν ο ΠΟΤΕ αποκτήσει καλή υποδομή θα δούμε άσπρη μέρα.

Θα έλεγα ημερομηνία...αλλά ούτε στην υπερ-μελλοντική ημερομηνία που θα έριχνα θα είχε κάτι τέτοιο ο πΟΤΕ.

Οι λέξεις: υποδομή, δίκτυο, προσπάθεια, σωστός ανταγωνισμός, λογική, σωστή σχεδίαση & καλή οικονομική πολιτική -- δεν υπάρχουν στο λεξικό τους.

ta paidia stis tilefonikes grames den ftene kai se tpt opos proanaferthike....simvasiouxoi einai pou tous ksezoumizei me to vasiko mistho (poles fores fitites pou psaxnoun kapio part-time gia na pigenoun kai sti sxoli tous...) kai se 1-2 mines tha tous alaksei me alous...

Μας τρώνε λεπτά από τις πολύτιμο χρόνο της ζωής μας. Έχω βαρεθεί να διαολοστέλνω. Κάθε μέρα και ένα άλλο τηλεφώνημα για κάποια super duper προσφορά. Από ευγένεια και μόνο αν κάτσεις και ακούσεις το "ποιημάτακι" μέχρι να πεις σαν άλλος Μεταξάς το "Όχι" θα χάσεις ουκ ολίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σου. Και σε κάθε περίπτωση αν θέλεις ένα προιόν πας και το αγοράζεις δεν περιμένεις μια κλήση για να κάνεις κάτι τέτοιο. Και αν αρχίζει και ο οτε - που δεν πληρώνει τις κλήσεις του - τις τηλε-φονικές προσφορές του ζήτω που καήκαμε. Phones on fire!!!!!!!!!!

ego pantos to exw girisei sto "den endiaferome" prin kan mou pei gia ti einai...

oute ekeinos na xasei ton xrono tou se mena eno tha mporouse na magosei kapion alon kai na tsimpisei to bonus oste na exei alous 2 mines doulia kai oute ton diko mou xrono na faei :P

λοιπον σε περιπτωση που οντως εγκριθηκε μια αυξηση εστω σταδιακη τοτε πρεπει να σε ειδοποιησουν κ να στο πουν κ αυτο εκαναν...μακαρι να τους επαιρναν κ ολους για να ξερουν τι παιζει...(http://www.pote.gr)

αλλα απ οτι διαβαζω δεν εχει γινει ακομη αυξηση οποτε απο promo etairia htan pou lege malakes για να παιρνει μπονους.

για το promo dsl μεστο προγραμμα ειναι μιας κ γι αυτο το λογο εκαναν αυξηση.

αυτοι που παιρνουν περνουν bonus gia καθε τηλ.αιτηση που κλεινουν γι αυτο κ επιμενουν..

Φίλε μου αν μου βρείς έναν όχι παραπάνω έναν που να έχει αγοράσει κάτι μέσω τηλεφώνου δεν θα ξαναμιλήσω. Τόσα άτομα ξέρω όπου κατά καιρούς το έχουμε συζητήσει όλοι τα ίδια καντήλια κατεβάζουμε.

Εγώ εκνευρίζομαι υπερβολικά στις κλήσεις όπου μου ζητάνε συγγενικά που πρόσωπα που έχουν πεθάνει χρόνια πρίν λέγοντας μου πολλές φορές ότι είναι επείγον ή ότι "μιλήσαμε μαζί του/της το πρωί(!) και μας είπε να τον καλέσουμε στην οικία του/της. Tρώς την σύγχηση πίνεις μια γουλιά νερό να καθαρίσει η φωνή και αρχίζεις τα μπινελίκια και αν έχει κάνει το λάθος να σε πάρει από αριθμό από μη απόκρυψη ε τότε..............θα τον καλέσεις πίσω για τις δικές σου προσφορές ;) !!!!!!!!!

Το τηλέφωνημα για την dsl το γλίτωσα μιας και έχω ήδη. Αλλά μια καλή απάντηση θα ήταν " Μα έχω ήδη το υπερόπλο του ΟΤΕ, ISDN, αυτό που μας παρουσίαζατε ως αιχμή της τεχνολογίας για τόοοοοοοοσο καιρό". Να δούμε τι θα πει μετά το φιντάνι!!!!!!!!!

Πρωτα, απορώ τι καθεστε και συζητάτε με τον καημένο τον πωλητή και χαλατε το χρόνο σας.

Οι εργοδότες τους, φυσικα και το ξερουν οτι δεν θα πουλήσουν σε εσενα προσωπικά κυριε Μητσο απο την Κυψέλη. αλλα το τελεμαρκετινγκ δουλεύει με τη στατιστική:

Αν πεις αυτά, με αυτη την τιμή, αυτό το υφος, σε 1000 τηλέφωνηματα, θα βγαλεις 10 παραγγελίες, απο τις οποίες θα ειπράξουμε απο τους 5, γιατι οι αλλοι θα προλάβουν να υπαναχωρήσουν μολις καταλάβουν τι έκαναν.

Η δουλεια της εταιρείας ειναι να καθορίσει την τιμή, και να δασκαλέψει τα λεγόμενα.

Ο πωλητής πρεπει να βαλει το υφάκι, και την ταχύτητα τηλεφωνημάτων ανα ημέρα, για να φτάσει στο στόχο πριν βραδυάσει :)

και να συνεχίσει να παιρνει τα 600-1000 ευρώπουλα, για να ξοφλήσει τις δόσεις τις κάρτας, ΙΧ, διακοπών, σπιτιού που ενας άλλος τηλεμαρκετινίστας του πούλησε.

Αν σεβεσαι το χρόνο σου, και συμπάσχεις με το τον συναγωνιστή εργαζόμενο (που θελει να καταλάβει γρηγορα τον αρνητικό για να πάει αμεσως στον επόμενο), η καλύτερη γκάμα απαντήσεων, που πρέπει να δοθεί μεσα στο 1ο λεπτό της συνομιλιας ειναι:

1. κλεισιμο τηλεφωνου αμεσως (οχι δεν εχω τρόπους, οταν με ξυπνάνε. ΝΑΙ στις 9-10 η ωρα γουστάρω να κοιμάμαι! )

Αν εχεις ορεξη για κουβεντούλα διάλεξε απο εδώ:

2. συνδρομη ιντερνετ; φιλε, δεν εχω λεφτά, δεν εχω υπολογιστή, δεν εχω οικογένεια, μολις τωρα πηγε να με χωρίσει η γυναικα μου γιατι χαρτοπαίζω και μεθάω. πηγε λέω , γιατι δεν προλαβε να φτάσει στην πόρτα. Την εσφαξα στο γόνατο και περιμένω την ασφάλεια που εχω καλέσει. φερε μου τσιγάρα στο κελί.

3. τι πουλατε δάνεια? φιλε, δεν χρειάζομαι δανειο. ειμαι πάμπλουτος, και σκεφτομαι να περάσω σημερα απο τον Αλογοσκουφη να τα πουμε για την αγορά της τραπεζας που εσυ εργάζεσαι. Θα κανω περικοπές, θα διώξω, θα διαμελίσω και θα ξεπουλήσω στους ξένους. Ειμαι επενδυτής εγώ!

4. ναι, ο κυριος Μητσος. ΕΣΕΙΣ ποιος ειστε?

απο την τράπεζα Χ ? δεν μου κάνει. Ονομα έχετε?

μαλιστα. το τηλεφωνο και το ονομα μου που το βρήκατε?

εχετε αδεια μου να με "ενημερωνετε" για τα προιοντα?

λοιπόν, επειδη με τον κο Δαφέρμο δεν εχω ορεξη να ξαναβρεθώ πάλι σημερα, καντε μου μια χάρη... σημειώστε ενα σχόλιο διπλα στο ονομα μου, για να το ξερει και ο επομενος χρήστης της λιστας/database : "αρνητικός, αναρχικός, δικολάβος, δικομανής, ανισσόροπος, ειναι στη μαυρη λίστα ολων των τραπεζών, παραγγέλνει συνεχεια πράγματα και δεν τα πληρώνει, τύπος αντε γεία, χαμένος χρόνος"

ευχαριστώ!

Σκηνικό 1ο:

-Καλημέρα, μπορώ να μιλήσω στην σπιτονοικοκυρά του σπιτιού;

-ΟΧΙ!!!!

(Κλείσιμο ακουστικού)

Σκηνικό 2ο:

Τηλεφωνούν απο τράπεζα για να πασσάρουν ένα δάνειο. Ζητάνε εκκαθαριστικά, ταυτότητες κτλ. ΟΚ! Λέω, αλλά κι εγώ θέλω εκκαθαριστικό της τράπεζας(!), ενημέρωση εφορίας κτλ κτλ. -Μα τι λέτε κυριέ μου (απο την άλλη πλευρά της γραμμής) - Κοιτάχτε, θέλω να ξέρω αν είστε αξιόπιστη τράπεζα και να σας συγκρίνω με άλλες....

(Κλείσιμο ακουστικού - οχι απο εμένα ;-) )

Σκηνικό 3ο:

Ζητάω εγώ το όνομα πρώτα του υπαλλήλου. Αν κάνει το λάθος και το δώσει, τότε του λέω οτι δεν μπορώ τώρα και να μου δώσει το τηλ. του να τον πάρω εγώ αργότερα. Φυσικά δεν το δίνει. Τότε του λέω απειλητικά οτι θα βρω απο τον κατάλογο το τηλέφωνό του και θα τον παίρνω συνέχεια οτι ώρα γουστάρω.

(Πανικόβλητος ο πωλητής, κλείνει το ακουστικό.... ;-) )

ΜΟυαχαχαχααααα.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nα προσθέσω και ένα ακόμη option :

5. Έχεις νέυρα??? Σε χώρισε η κοπέλα σου, απολύθηκες απο την δουλειά σου, δεν πέρασες το τελευταίο μάθημα στο πανεπιστήμιο, μπαίνεις φαντάρος κλπ κλπ. Dont worry δεν χρειάζεσαι ούτε ουίσκι, ούτε lexotanil, ούτε ψυχανάλυση. Κάποιος σπαστ@ρχίδης θα καλέσει όπου να ναι τον αριθμό σου για να σε ενημερώσει για την ΧΥΩ υπηρεσία. Ξέσπασε πάνω του!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Στην επόμενη κλήση που θα δεχτώ θα εφαρμόσω την στρατηγική 4!!!!!! Έ ρε γλέντια........

EDIT: Sorath καραloooooool, ρε εσείς οι δύο θα με κάνετε να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για τις σπαστικές κλήσεις και να αναμένω καρτερικά να ηχήσει το τηλέφωνο για να τους τρελάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mia fora ..ap tis polles pou me piran gia pistotiki karta kai mou zitousan ta stoixeia mou..

katefera na paro ta stoixeia tou ypallilou ego!! lol kai meta tou eipa euxaristo..tha ereuniso prota ta stoixeia sou an eine alithina,kai an douleueis pragmatika ekei pou les!!

tromokratimenos masage ta logia tou.. ahaha looool

1. κλεισιμο τηλεφωνου αμεσως (οχι δεν εχω τρόπους' date=' οταν με ξυπνάνε. ΝΑΙ στις 9-10 η ωρα γουστάρω να κοιμάμαι! )

[/quote']

Πες τα ρε φίλε. Αυτή είναι η πιο καλή λύση. Την εφαρμόζω εδώ και χρόνια κι έχω βρει την υγειά μου. Καμια φορά το πρωί βγάζω και τη συσκευή από την πρίζα κι εκεί να δείτε ησυχία!

(ο άνθρωπος των σπηλαίων angry-smiley-036.gif)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...