evansdimo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Με πηραν το απογευματακι οι φιλτατοι για να με ενημερωσουν λεει για την μεγαλη αυξηση που θα γινει στις dial up (απο 30 λεπτα την ωρα στα 60 λεπτα). Ωραια λεω και? (Διαβαστε τη συνεχεια.) Υπαλληλος: "Εχουμε καποια νεα συμφεροντα πακετα για DSL τα οποια προωθουμε και θα θελαμε να σας ενημερωσουμε. Γνωριζετε τι ειναι το DSL?" Απαντω: "Για συνεχισε." (Με ενημερωνει για το πακετο της ογκοχρεωσης του ΟΤΕ) Απαντω: "Σε ευχαριστω αλλα δεν ενδιαφερομαι" Υπαλληλος: Πιστευετε οτι η συνδεση dial up που εχετε ειναι συμφερουσα ωστε να την κρατησετε και να μην μεταβειτε σε DSL? (Οοοοοπα!)Απαντω: "Δηλαδη για να καταλαβω επειδη ο ΟΤΕ θα κανει αυξηση στις dial up εσεις προσπαθητε να πουλησετε τις DSL συνδεσεις με το σκεπτικο οτι δεν συμφερει πλεον να εχεις dial up?" Υπαλληλος "Κυριε εγω τη δουλεια μου κανω και σας ενημερωνω." Απαντω: "Σε ευχαριστω αλλα δεν θα παρω." Ρε μαγκες τι ειναι αυτα ρε σεις? Μηπως εχουνε αρχισει και ξεφευγουν απο καθε οριο? Προσπαθουν να μας δωσουν να μασησουμε κουτοχορτο η μου φαινεται? Τι να πω εχω μεινει αφωνος μετα το τηλεφωνημα. Για αυτο μας λενε Ελλαδισταν και καλα κανουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 perimene kaneis oti tha ginei kati diaforetiko??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Σε λίγο θα μας απειλήσουν να μας κόψουν και το τηλέφωνο αν δέν συμμορφωθούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverickanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Καλα είναι μεγάλοι μ.....ες τελικά οι ανθρωποι. Αφου ετσι και αλλιως δεν θα αυξηθούν τι προσπαθουν να κανουν ? Προσπαθουν να εκμεταλευτουν την αγνοια του κοσμακη πάνω στο θέμα για να τους πλασάρουν το δήθεν ''γρήγορο Ιντερνετ'' ? Τι να πω ... ΑΙΣΧΟΣ:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Αυτοί είναι ικανοί να αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα και να λένε ότι οι αναπροσαρμογές έγιναν ήδη και ότι πρέπει να βάλουμε οπωσδήποτε DSL αλλιώς... Κανένα έλεος για τους κλέφτες, τους απατεώνες, τα καθάρματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Aisxos!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 και εμενα με ειχανε παρει πιο παλια και τους ειπα οτι δεν προκειται να βαλω δσλ ακομα αλλα και να εβαζα δεν θα ηταν πΟΤΕ αλλα απο αλλη εταιρεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 ουστ απο εδω ΛΕΧΡΙΤΕΣ ....... ρομπες ξεκουμπωτες ... ΑΙΣΧΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 KARAGKIOZIDES KAI MALA.......KES.Kala re den ntreponte na to kanoun ayto?Ayto ine eksanagasmos.Sou bazoun to maxeri sto lemo kai sou lene an thes internet i bazeis dsl i tha se mamisoume me tin dialup.Ego dld pou ime fititis otan tha pao ta xristougenna spiti mou kai tha thelo net ti tha kano tha balo dsl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 emena..exoun fagothei na kopso tin TEL..SPORT ..giati etsi me eklevan aneta sta TOPIKA tilefona.. me exoun parei kamia 10aria tilefona kai mia fora de ksero pos kateferan na kopsoun to 1 tilefono ap tin idiotiki xoris na me enimerosoun! ase..ase..ase..mi vriso.. @$!$% na sympliroso...emena de maresei pou plirono tous.. (oxi lexrites) alla..kareklites tou o.T.e :-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Καλα είναι μεγάλοι μ.....ες τελικά οι ανθρωποι. Αφου ετσι και αλλιως δεν θα αυξηθούν τι προσπαθουν να κανουν ? Προσπαθουν να εκμεταλευτουν την αγνοια του κοσμακη πάνω στο θέμα για να τους πλασάρουν το δήθεν ''γρήγορο Ιντερνετ'' ? Τι να πω ... ΑΙΣΧΟΣ:( Wrong. Οι τιμές εγκρίθηκαν και η αύξηση στα 0,6euro θα γίνει. ---- Τώρα για το τηλεφώνημα...τι να πει κανείς. Αλλά σε αυτό το κράτος επιβιώνει καλύτερα ο κάθε φούστης και μεγαλο-απατεώνας. Και μάλιστα αυτούς ( τους όλους απατεώνες ) τους υποστηρίζει ( έστω σιωπηρά και στα κρυφά ) το κράτος. Ε λοιπόν, όταν κάθεσαι μέσα στην λεκάνη ( της τουαλέτας ), τι περιμένεις να σου πέσει στην μούρη ? Και όλα αυτά με την σιωπηρή και εντελώς απατεώνικη υποστήριξη από EETT, ΕΔΕΤ, Κράτος. ευχαριστούμε, τα κορόιδα [ όχι για πολύ ακόμα ] πολίτες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 billpeppas skopeueis na fygeis apo ellada??to leo giati egrapses ayto-->>ευχαριστούμε, τα κορόιδα [ όχι για πολύ ακόμα ] πολίτες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 kala den eipane pos "pareneuei kai o idios o prothypourgos"?? gia na "pagosoun" ta timologia tou πOTE?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εμένα μου την σπάνε γενικώς οι όποιες "προσφορές" γίνονται τηλεφωνικά. Όταν σου είπε ο οτε-υπάλληλος "Κυριε εγω τη δουλεια μου κανω και σας ενημερωνω" έπρεπε να του έλεγες να πάει να βρει καμιά δουλειά της προκοπής!!!! Το χουμε βρει τώρα ο κάθε αργόσχολος πιάνει ένα ακουστικό και μας πλασάρει τα χίλια μύρια. Λες και όλοι είμαστε αργόσχολοι και μπορούμε να μοιράζουμε το χρόνο μας στον κάθε καραγκιοζάκο της απέναντι γραμμής. Αι σιχτίρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 dhladh eggrithikan ta nea timologia FWTIA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.