TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Αμαν αυτη η καταθλιψη, η μελαγχολια και η μαυρη μαυριλα πλακωσε, μαυρη σαν καλιακουδα.
Godfath3r Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Nαί αυτό είναι...!!!Απλό δεν ήταν? ;-) Ας βάλει κάποιος ss!!
Mixalakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Θα δοκιμάσω να βάλω εγώ νονέ γιατί πριν που ήταν η σειρά μου ολίγον με 'πήδηξες'.... Edit: Επειδή δε βγάζω άκρη θα βάλω το πρωί... :razz: :razz:
Edgar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 grrrrrrrrrr... Μην χάσεις ... αυτό είναι... :roll:
Shadowthief Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Φώτη ξαναβάλε εσύ γιατί δεν βρίσκω κάτι πρόχειρο :Ppp
Cristina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Madonna μήπως?? Άμα έχει βάλει Madonna, δεν θέλω να τον ξέρω. (Λέμε τώρα... ) Τώρα γιατί εμένα μου ήρθαν οι Red Hot Chilli Peppers; Καμιά σχέση δεν θα έχουν, αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Edgar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είναι Madonna, ούτε RHCP... Είναι metal το συγκρότημα :roll: Σε λίγο αν είναι θα βάλω και άλλο ss
Cristina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είναι Madonna' date=' ούτε RHCP... Είναι metal το συγκρότημα :roll: Σε λίγο αν είναι θα βάλω και άλλο ss [/quote'] Μεταξύ μας... Αρχικά πήγε το μυαλό μου στους LC, αυτή φιγούρα μου θύμισε την Cristina... Αλλά ρε γμτ δεν θυμάμαι κανένα clip τους. Αργεί το επόμενο SS; Τί θα γίνεεεεεειιιι;;; Ακόοοοοοοοομαααα;;; Btw... Fields Of The Nephilim rulez!
Edgar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 πσσσσσ.............. αυτά είναι... πάνω που είχα ανοίξει να πάρω καινούριο ss αυτό είναι hugelacky :)
hugelacky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Φοβερό video, από τα καλύτερα που έχω δει! Επιστρέφω με ss...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.