Godfath3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Πώς χορεύει έτσι αυτός ο άνθρωπος...Θέλω και γώ να μάθω να χορεύω έτσι... (Για τον Christopher Walken λέω) To ss του vsl δεν το ξέρω!
Godfath3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Vsls...κανείς δεν βρίσκει τα videos σου!!!
vsls Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μαλλον μονος μου τα βλεπω... Τι να πω! Θα το αφησω για λιγο ακομα κ αργοτερα ριχνω κ τον καλλιτεχνη μπας κ καποιος τον αναγνωρισει! Παντως οποιος εχει δει το clip ειναι αδυνατον να μη θυμαται τη κυρια πιο πανω καθως ειναι παρουσα σε καθ΄ολη τη διαρκεια του!
vsls Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Αντε ας μπει κ ο καλλιτεχνης κ οποιος απλα τον βρει δικο του!
vsls Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Η λυση του μυστηριου ειναι: Kanye West feat. Syleena Johnson - All Falls Down απο το προηγουμενο album του The College Dropout! Οποιος θελει βαζει!
Xvipes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 run dmc vs jason nevins - it's like that ??? auto mou thimise... p.s pws trabaw screenshot apo video?apo to printscreen an to kanw kai to balw sto paint kai stamatisw to video ginete mauro to SS. :/
predator Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 οχι δεν ειναι αυτο! το βραδυ νεα ss! τραβας με το bsplayer ας πουμε με δεξι κλικ πανω στην εικονα options-capture frame-original size
Xvipes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 mias k brika pws na trabaw SS apo video(eimai noob :/)na balw mia egw na ksefigoume apo tin fasi rock/metal???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.