Προς το περιεχόμενο

pOTE + Germanos + pOTENET (E POTE KSANA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

po po ti travixes re file ..... AllA tha sou rixo kai mia euthini......Afou mpeneis edo mesa kai diavazeis ti ginetai .me germano exo diavasei polla provlimata me tetoies katastaseis ( kala me ote den to sizitao kan ) ESY TI PIGES KAI EKANES ????piges kai pires kit apo germano ????? 3 evdomades nomizo den plironoun ayta ta liga xrimata pou glytoses .....Ayta pros gnosi kai symorfosi olon mas edo mesa alla kai ayton pou erthoun meta :-)

Δημοσ.

ego se 2 meres eixa dsl grammi kai tin idia mera tha mporousa na exo kai dsl sindesi an tous eixa parei til.To paketo to agorasa apo otesho alla ekana ti blakeia kai perimena til tous gia tin sindesi.Eperna til alla den milaga me tous texnikous alla me to tmima eksipiretisis kai mou legane oti kanoume dokimes sti grammi.Ayto ginotan epi dio meres os pou pira kai milisa me to texniko tmima kai mou dosane user name kai password.Se 4 meres eixa sindesi.

Δημοσ.

ego mallon apo oti fenete eimoun arketa tixeros... kai ego ekana tin agora apo germanos to OnDsl 384K gia pstn Pempti apogeyma kai tin epomeni tetarti eixa kanonika internet ktl ktl

Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα δεν το έχει ο πΟΤΕ αλλά προτίστως οι πελάτες του, εσείς. Τόσα χρόνια εδώ στο insomnia αλλά και σε άλλα fora όλοι κράζουν τον πΟΤΕ αλλά πάλι στα προιόντα του στρέφεστε. Με τέτοιες τακτικές μην νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι. Δεν πα να μου δίνει και τσάμπα dsl o πΟΤΕς, εγώ θα πάω αλλού και ας την χρυσοπληρώσω. Είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην λαμογιά, με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία, εξού και τα χάλια στην ελληνική τηλεφωνία και το ελληνικό internet. Ήταν, είναι και θα είναι no1 όσο καιρό προτιμάμε τα προιόντα της και φυσικά οι χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται σε εξωφρενικές τιμές. Εγώ εδώ και ένα χρόνο σε κάθε μου κίνηση κινητή/σταθερή τηλεφωνία - dsl έχω delete τον πΟΤΕ. Δεν κοιτάω τίποτα που να φέρει το label του και ας χάνω. Είναι ο μοναδικός τρόπος που έχω ως καταναλωτής για να στείλω ένα ηχηρό ράπισμα στον τηλεπικοινωνιακό δυνάστη. Η δύναμη είναι στα χέρια μας, κατανοήστε το, μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το τοπίο καμία vivodi, καμία forthnet και καμία άλλη επιχείρηση ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

Δημοσ.

δηλαδη με 20+ μερες για τη συνδεση θεωρουμε απο τους τυχερους; παρομοια ιστορια με γερμανο και Ποτενετ, μπαχαλο ουτε στη οτενετ δεν ηταν σιγουροι αν ειχα 512 η 384!!!

παιδια πρεπει οταν κατι καθυστερει εστω και για 1 λεπτο να κανουμε καταγγελιες σε ΙΝΚΑ ΕΕΤΤ κλπ δεν ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, αυτη η κοροιδια!!

Στη τελικη το πληρωνουμε!!! δεν μας χαρισαν τιποτα! Ολοι αυτοι αν χρωστας και 10 λεπτα σε πριζουν για μηνες!!

Δημοσ.

distixws gia olous emas .... o Georgiou (o fafouths opws kserete) eipe mia sofh kouventa (parte to ws ataka) ...

"Palia Oi Ellhnes plhrwnan gia to m..ni ... twra plhrwnoun kai gia thn anamonh ..."

Etsi tha eimaste panta ... giati ta pathainoume (afta pou pathainoume) mas aresei kai goustaroume sto karga ... eimaste kai mazwxes .... Dystixws gia toys epomenous apo emas (mazi me emas) sto elladistan ....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάτι... Όλοι πάνω στον ΟΤΕ "κάθονται". Άρα Οτε rules θέλουμε δε θέλουμε... Και μη μου πείτε για vivodi και ιστορίες...

Κι εγώ κατηγορώ τον ΟΤΕ: δεν ενημερώνει τον κόσμο ότι ο μέσος χρόνος αναμονής είναι κάτι λιγότερο από 2 μήνες. Δεν έχουν δυνατότητα για γρηγορότερα. Αφού τις προμήθειες ports τις κάνουν με ρυθμούς δημοσίου. 44 ημέρες έκαναν σε μένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...