Προς το περιεχόμενο

pOTE + Germanos + pOTENET (E POTE KSANA)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ebala DSL kai egw, meta apo 20 meres anamonhs kai talaipwriwn... :grin:

Ola arxisan stis 1/11 otan phga se katasthma GERMANOS gia na parw to On DSL kit tou pOTE gia na balw kai egw thn DSL mou.

Agorazw to paketaki, ola oraia kai kala, gurnaw spiti to apogeymataki kata tis 19:00, pernw sto 134 thlefwno kai zhtaw na ginei allagh ths grammhs mou apo ISDN se PSTN (gia na mhn plhrwnw kai to pagio ths ISDN).Auta hmera Trith!

Mou leei h upallhlos se 2 meres na parw thlefwno tous texnikous tou OTE na perasoun na mou allaksoun th grammh (parto augo kai koureuto).

Telws pantwn lew, ok, pernw thl thn Pempth to prwi kai mou leei o upallhlos, to Sabbato apo tis 8-13:00 8a perasei kapoios. Ws edw... pali ola kala...pame parakatw!

Erxetai to Sabbato o texnikos, strogkuloka8etai sth karekla grafeiou xwris na rwthsei tpt (mono kafe den zhthse), pairnei kapou ena thlefwno kai leei allakse grammh kanto pstn sto noumero pou bghke) meta ta ok kai ta ti egine kai ta leme, bgazei to netmod (pali kala elega 8a to parei kai den 8a mou afhsei th patata tou kokkalh perissotero sto spiti mou), bazei to kalwdio pou eixa balei sto netmod apo pisw (apo ton toixo sto netmod) kai to bazei sto thlefwno, pali ola kala ws edw. Paei na fugei kai mou leei se 10-15 leptakia 8a er8ei kai to shma sto thlefwno.

Ante kala lew, eyxaristw kai feugei...

To palikari hr8e kata tis 9:30 kai prin tis 10 eixe fugei, perimena mexri tis 12:00 na er8ei to shma, shma pou8ena...nekra sth grammh, pw re pousth mou lew th gamhsame me tous ma....es twra.

Prospa8w na parw pali thlefwno apo to kinhto mou stous texnikous mexri tis 18:00. Den apanthse pote kanenas... Phra kai kata tis 15:30 nwritera to 134 kai tous eipa ti egine, kai mou lene 8a ginei enas psifiakos elegxos ths grammhs apo to kentro th deytera giati einai S/K kai kleisane (siga mh ka8ontousan) kai 8a sas enhmerwsoume, kala lew, to kleinw.

Opote S/K xwris thlefwno kai internet, entaksei lew antexetai.

Deytera prwi, kata tis 10:00 pernw thlefwno stous texnikous, 8a to tsekaroume mou kanei to palikari sto thlefwno kai mou to klinei, pernw kai sto 134, kai mou kanei h upallhlos, emeis apo to kentro to tsekarame kai einai entaksei h grammh, mhpws exei xalasei kapoio kalwdio? (ekei ta phra sto kranio, kai ths lew kopela mou, h grammh prin douleue pou htan ISDN, hr8e o texnikos tou POTE kai mou thn ekane skata).

2h anaggelia blabhs: zhtaw na er8ei texnikos sto spiti na dei ti sumbainei, pou einai to la8os, mou leei h kopela trith h tetarth 8a er8ei kapoios, kai ths lew trith opwdhpote, meta den 8a einai kanenas spiti. Kai mou leei entaksei, to shmeiwnw gia Trith!

Trith prwi ksupnaw apo tis 9:30, mhn er8ei o texnikos kai koimamai, gia na ton blepw ka8ara, na dw ti kanei kai na mporw na tou milhsw.Mexri tis 15:00 den hr8e kanenas, ta pernw sto kranio, pernw 134, mou bgainei ena partsaklo sto thl me thn trela xara, ths ekshgw thn katastash kai mou leei e 8a er8ei aurio o texnikos den xalase kai o kosmos, ta pernw perissotero sto kranio kai ths zhthsa na me sundesei me enan upeu8uno,kai mou leei kai o upeu8unos ta idia 8a sas pei,

-EE DWSTON MOU na bgalw akrh me kapoion na lu8ei to problhma mou arxisa egw na ourliazw giati ta exw parei sto kranio kai 8a akouseis kana mpineliki messhmeriatika, ee den antexa allo.

Mou ton dinei, perimenw kana 5lepto sto kinhto egw, kai mou leei o upeu8unos, ti na sas pw kurie mou, pleon phge 15:30 h wra, oi texnikoi sxolasane, opote apo aurio 8a er8ei kapoios...

-AM den sfaksane tou lew, TWRA AMESWS 8a er8ei kapoios kai tou zhtaw to thlefwno tou upeu8unou twn texnikwn ston peiraia. Mou to dinei kai pernw sto kapaki ekei thlefwno.

O upeu8unos re paidia eite to pisteyete eite oxi, 16:00 pou sxolage, mou zhthse to kinhto mou, me phre o idios thlefwno apo to kinhto tou gia na mhn xrewnomai opws eipe adika, me rwthse pou menw kai mou eipe oti se 10 leptakia 8a perasei enas texnikos apo to spiti mou...

Xara egw, na exw psilo hremisei apo to kranioeggefaliko kardiako epeisodio, perimenw ton texniko.

Erxetai meta apo 10 leptakia, kanei ena test kai mou leei, den einai la8os apo edw, apo to kentro, kapoio la8os 8a egine stous katanemhtes, kapoia kalwdia leei den 8a koumpwsane swsta h' den 8a mphkane swsta.Apo aurio mou leei pantws 8a exeis thlefwno, sto orkizomai mou leei egw...

Ti na pw re paidia, ton pistepsa me mia upopsia pantws na pw thn alh8eia...

Tetarth prwi 8:30 (mes sta maura mesanuxta) me pernoun thlefwno, shkwnomai koutoulwntas panw stis portes,

<< nai geia sas, apo ton OTE thlefwnw, 8elame na sas enhmerwsoume oti h blabh apokatasta8hke kai oti exete pali thlefwno>>

<<Epitelous, kairos htane>>.

H hmeromhnia exei paei 9/11...

Koitaw na dw to modem ths OTENET (apo to on dsl kit) den exei parei shma gia DSL, kai elega oti 8a exei energopoih8ei...

Pernw thlefwno sto kentro eksuphrethshs pelatwn ths OTENET, na rwthsw pote 8a energopoih8ei, kai mou lene, poio na energopoih8ei? tous lew egw, to ONDSL kit pou agorasa!Kai mou kanei h upallhlos, den blepw na exete agorasei KIT h' na exete kanei aithsh gia DSL sundromh, para mono mia PSTN sundromh agorasmenh thn 1/11 !!!!!

Pernw sto Germano thlefwno kai zhtaw upeu8uno (pleon ema8a pws me tous upallhlous den bgazeis akrh), kai tis lew oti agorasa to on DSL KIT kai mou bgalate PSTN sundromh kai oxi DSL sundromh!

- Apoklietai, ti einai auta pou lete, emeis eimaste epeixhrhsh edw pera, den kanoume la8h, kai o upallhlos pernaei ka8e mera poses aithseis, pws na ekane la8os.

- Koitaxte na deite tis lew, se miamish oritsa 8a eimai sto katasthma sas, sas dinw dioria na to tsekarete sto susthma sas oti exete kanei la8os kai na to diwr8wsete.

Paw apo to katasthma, nai exete dikio mou leei h upeu8unh, 8a diwr8w8ei, peraste thn Paraskeuh pali apo edw na parete thn kainouria aithsh...

Thn Pempth to apogeyma me pernoun thlefwno apo ton germano kai mou lene pws steilane thn nea aithsh sthn OTENET kai na perasw aurio Paraskeuh na parw thn nea aithsh.

Paw paraskeuh, pernw thn nea aithsh, koitaei sto susthma o upallhlos kai mou kanei o a8eofobos, h grammh exei energopoih8ei, einai DSL!Ksespaw se kati gelia mesa sto magazi, me koitaei h kopela mou, toso asteio htan?

Siga mhn eixe energopoih8ei ths lew mesa se mia hmera h grammh, an exei energopoih8ei 8a kopsw to faghto :-P

Paw spiti, aplh pstn h grammh kai sundromh pou8ena sthn OTENET, para mono h PSTN sundromh.

Deytera 14/11 pernw thlefwno sthn OTENET, ta idia pali, mono PSTN sundromh, pernw sto germano thlefwno, milaw me to palikari pali kai mou leei, 8a parw egw ena thlefwno sta kentrika mas kai sthn otenet kai molis ma8w kati 8a sas ksanaparw...

Trith apogeyma me pairnei thlefwno, kai mou leei, ta kentrika mas, ex8es (deytera) steilane thn aithsh sthn OTENET, logika mexri thn paraskeuh 8a exete internet!

Perimenw perimenw, tpt! Paraskeuh prwi, kata tis 10, anabei to lampaki tou DSL modem, kai h grammh ws dia mageias ginetai DSL.

Prospa8w na kanw sundesh, username kai passwd bla bla la8os..

Pernw thl sthn OTENET, den mas enhmerwse o OTE oti allakse thn grammh, isws apla kanoun dokimes sth grammh an einai kalh, mhn exete meta problhmata, mhpws kai den den mporeite na katebasete kai den einai kales oi sundeseis, ktl ktl,kai mou leei oti molis mas enhmerwsei o OTE 8a me paroun thl apo thn OTENET na mou poune oti h grammh energopoih8hke, anyway to pisteyw...

Paraskeuh mexri to bradu tipota, Sabbato pali tpt!

Deytera prwi shmera (21/11) pernw thlefwno sthn OTENET kai mou lene pali to idio paramu8i, tsakalos egw to parathrousa to lampaki tou modem olo to S/K na dw an 8a anabei h' oxi, kai tou lew tou upallhlou h grammh einai DSL einai egguhmeno.

-Perimenete ligo kairo akoma, mexri to telos ths ebdomadas 8a exete sigoura internet mou leei... (AAAAM DEEE TRELOS EISAI RE FILE?????)

Pernw to 134 thl, rwtaw na mou poune apo to susthma ti grammh exw twra kai mou leei exete DSL grammh kai exei energopoih8ei apo tis 18/11 to prwi stis 10 peripou!!!!

Ksana OTENET, mou tuxainei to idio palikari pali kai tou lew h grammh einai DSL, mou to eipane kai apo to 134, mou leei oti 8a eidopoihsei to armodio tmhma.

Paw sxolh kata tis 12:00, gurnaw kata tis 16:00, dokimazw na mpw kai mphka EPITELOUS!!!!!!!!!!!!!!

Edw teliwnei h odusseia enos akoma talaipwrhmenou sugxronou Robinswna.

Eyxomai na mporesate na diabasete ws edw na deiksete ligh sumponoia se enan akoma talaipwrhmeno sumforumith sas!

Δημοσ.

Φίλε μου περαστικά σου σου έυχομαι,αλλά αυτά παθαίνεις (όχι επειδή φταίς) όταν προσπαθείς να εξυπηρετηθείς απο ένα τσούρμο ηλιθίων και ασχέτων...γιατί αυτό είναι εκτός απο λαμόγια...ΗΛΙΘΙΟΙ!

Εγώ να φανταστείς που έχω ondsl kit (ευτυχώς ενεργοποιήθηκε χωρίς παρατράγουδα),πρίν ακόμα το αγοράσω είχα περάσει απο ένα κατάστημα Γερμάνος (που μάλλον σε Ελληναράς θα πρέπει να μετονομαστεί).Δώσε βάση διάλογος:

[εγω] Γειά σας,ενδιαφέρομαι για συνδομή ΑDSL,εχω δεί μια προσφορά που έχετε για το κιτ της Οτενετ

[πωλητης] ADSL ή DSL θέλετε;

[εγώ] {Μπαρδόν} Συγνώμη ποια η διαφορά;

[πωλητής] Οι Dsl συνδέσεις είναι μέχρι τα 256Κ, απο 384Κ+ ονομάζονται Α-Dsl

......άσχετη σκέψη της στιγμής......Ρε τόσο πίσω είμαι;Υπάρχει adsl 128αρα και δέν το έχω πάρει πρέφα;;;

-και η κορυφαία ατάκα-

[πωλητής] Ασχολούμε με υπολογιστές πολλά χρόνια και ξέρω...

Εγώ ένα έχω να πώ....Ω ΘΕΟΙ!!!ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.
Δώσε βάση διάλογος:

[εγω] Γειά σας' date='ενδιαφέρομαι για συνδομή ΑDSL,εχω δεί μια προσφορά που έχετε για το κιτ της Οτενετ

[πωλητης'] ADSL ή DSL θέλετε;

[εγώ] {Μπαρδόν} Συγνώμη ποια η διαφορά;

[πωλητής] Οι Dsl συνδέσεις είναι μέχρι τα 256Κ, απο 384Κ+ ονομάζονται Α-Dsl

......άσχετη σκέψη της στιγμής......Ρε τόσο πίσω είμαι;Υπάρχει adsl 128αρα και δέν το έχω πάρει πρέφα;;;

-και η κορυφαία ατάκα-

[πωλητής] Ασχολούμε με υπολογιστές πολλά χρόνια και ξέρω...

Εγώ ένα έχω να πώ....Ω ΘΕΟΙ!!!ΕΛΕΟΣ

Και τολμησες να αγορασεις απο εκει την A(dvanced) DSL ? Εισαι πολυ γενναιος :)

Δημοσ.

Περαστικα σου ρε N1ghtW0lf. Λυθηκα στα γελια βεβαια μου θυμισε το εργο με το Ψαλτη στο "Τρελος ειμαι και οτι θελω κανω" στη φαση με την εφορια.

Κατω στα λαμογια του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Paidia ego kourazomai na eksistoro tin odisseia mou.Me liga logia ekana 4 mines apo tote pou ekana tin aitisi mexri tin imera pou sindethika sto internet meso adsl.Auto to skiniko egine prin apo ena xrono akribos.Kai bebaia o pOTE itan autos pou to kathisterise.Epefta leei se kombo siemens.

Δημοσ.

tip gia ondsl

ayto pou sou eipan oti den mporoun na sou dosoun isxiei, i sindromi sou an tsekareis tha deis oti ksekinaei apo tin imera pou se piran tilephono kai sou eipan to ok, ontos kanoun dokimes tis proigoumenes meres kai simvainei sixna na kovetai. opoios omos thelei mporei otan dei to lampaki tou na sigxronizei na parei ena tilephono tin forthnet i tin vidodi kai na parei mia demo sindesi opote na serfarei kanonika mexri na parei to ok apo tin otenet

Δημοσ.

Α = Asymmetric ή κάπως έτσι. Λέγεται έτσι γιατί το upload δεν είναι το ίδιο με το download (πχ. 384/128). Υπάρχει και η S(ymmetric)DSL, όπου upload και download είναι το ίδιο (ή μαλλον ίδιας ταχύτητας) (πχ. 384/384). Όσο για τον φίλο που γελάει παραπάνω, έχει δίκιο εν μέρει. Φυσικά και υπάρχει DSL 128. Από ότι θυμάμαι, χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά μου ήρθε πρώτη στο μυαλό, η HOL δίνει τέτοιες.

Τέλος, όσον αφορά την ιστορία του Ροβινσώνα... εεε N1ghtW0lf ήθελα να πω... τι να σου πω... Συγχαρητήρια για την υπομονή σου! Εγώ εκνευρίστηκα μόνο που την διάβασα!

Δημοσ.

ontws adsl simainei asymmetric dld diaforetiko download apo to upload.

egw paides piga ston pOTE na rwtisw gia to dsl kit kai me parepempsan ston texniko .me to pou paw na kanw tin erwtisi xtipaei to kinito tou,sikwnetai ,me grafei sta @@ tou kanonika kai arxizei na milaei me ton filo tou sto kin.to asteio einai oti vgike apo to ktirio tou ote (gia na milisei me tin isixia tou) kai milage ston dromo enw egw ton evlepa apo ti tzamaria.aftos me koitage xwris ixnos ntropis kai sinexize na milaei me to paso tou.katalavainete oti egine xamos kai ir8e o dieu8intis na mou zitisei signwmi.

to 8ema einai oti den iparxei epaggelmatismos oute eusinidisia.kata ta alla afta ta lamogia , pou plirwnontai apo mas , vgainoun stous dromous kai diamartirontai kiolas gia tis sin8ikes ergasias tous, tous mis8ous tous,ti sintaksi tous ktl ktl

kai gia na ginw grafikos.. e re xounta pou tous xreiazetai!!!!!!!!

Δημοσ.

Na sas pw kai egw mia alli oraia istorioula me pOTE+GERMANO..

paei enas filos mou ston germano (sabbato prwi) kai agorazei to kit512..

1)stin aitisi pou simplirose gia adsl, o germanos ektos apo username, tou zitise kai kodiko..egw pou pira kit apo oteshop den eixe pouthena na zitaei kodiko..i otenet ston dinei..

2)tin paraskeui to apogevma ton pernoun tilefono oti energopoiithike i adsl..pame olo xara na baloume to modem kai mas bazei me 384..leme den einai dinaton ti simbenei edw? mpenoume sto my.otenet.gr kai eixe oti o pelatis exei agorasei kit384.. kanoume chat me enan ipallilo apo next2u, tou leme ti simbenei, tou dinoume kodiko pelati kai mas leei "na pate sto katastima tou germanou, pou kanate tin aitisi, me tin apodiksi sas oti exete agorasei 512 kai na ton rotisete giati se emas esteile aitisi 384"..

pame sabbato-prwi ston germano, bgazei o ipallilos to antigrafo tis aitisis pou esteile kai eixe simiomeno panw 512! pernei tilefono ston ote kai mas leei "apo deutera..eseis den xriazetai na ksanarthete, tha epikoinonisoume emeis mazi tous.."

erxetai i deutera (simera) kai oute foni oute akroasi..ksanakanei chat o filos mou me ipallilo apo next2u, tou leei ti egine kai tou leei o ipallilos doste mas ena tilefono epikoinonias kai tha sas epikoinonisoume mazi sas amesa..

naiii sigoura..amesa!!!!

Δημοσ.

entaksei ti na po...apistefto....mia erotisi mono:mallia stin kefali sou meinane katholou i ta exases kapou metaksi 134 kai germanou?!?!?!?ntaksei ti na po.....karaLOL....

oso gia tin istoria tou Teshi:pou na akousei o ipallilos aftos gia tis ipoloipes dsl...v-,s-,h- kai se simmazevetai...tha trelathei!!!tha tou teleiosoun ta bandwidth!!!

Δημοσ.

aste paidia, milame gia komikotragikes katastaseis.........

apo thn mia einai na gelas apo thn blakeia pou koubalane merikoi sto mualo tous kai apo thn allh einai na klais me auta pou mas kanoun...

Autous ston germano tous eixa kraksei agria, otan tous eixa parei thlefwno Deytera 14/11 kai tous rwthsa pws paei h aithsh ti egine ktl, kai mou leei mexri thn pempth 8a exete dsl.

e kai tou eipa, koita file, me exete trelanei, an mexri thn pempth pou 8a ksanaparw thlefwno otenet den exei shmio8ei proodo, thn paraskeuh to prwi 8a eimai sto magazi sas me dikigoro kai to inka gia munhseis...

Pisteyw auto 8eloune, fobera na doulepsoun, sprwksimo na kanoune mia aplh douleia,

ti na kaneis, auth einai h nootropia tou ellhna...

Kanw bouties se bo8ro me eikones, fouskwnw ta buzia mou me ormones...

NEOEELLHNES....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...