Προς το περιεχόμενο

Αυξηθήκαμε...

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν νομίζω,κάποιο bug θα ήτανε,όπως τότε με το "κατέβασμα".Δεν έχει φτάσει ακόμη.Άποψή μου που δεν στηρίζεται σε στατιστικές,αλλά σε προσωπική "παρακολούθηση".

Σε κανα εξάμηνο θα καβατζάρουμε τη μισή χιλιάδα,να βγούν πρώτα οι φθηνές χρεώσεις του net,να βάλουν κι άλλοι και να μοιραστεί η πίτα.

Δημοσ.
O Kwronias eisai?

Πως φαίνονται οι κατέχοντες media_ενημερότητα...

Όχι φίλτατε,δεν είμαι ο αποτέτοιος,δεν βλέπεις,ο marios1957 είμαι.:mrgreen:

Symfwna me ton hal pantws to rekor einai eggyro :)

Άστον αυτόν,δεν ξέρει τι λέει.

Υ.Γ.Επέτρεψέ μου να κρατάω την επιφυλαξή μου για το ρεκόρ,είμαστε γύρω στα νούμερα που είπα.Αν ήτανε πεντέμισυ κατοστάρικα,τώρα θα πρέπει να είναι πάνω από τετρακόσιοι.Πόσοι είναι;:confused:

Δημοσ.
mhpos den htan users oi 550 alla tpt google-bots?

Έτσι φαίνεται,η έπεσε και μετά όταν μαζευτήκαμε όλοι στην πόρτα,μπερδεύτηκε ο Άγιος_Πέτρος_counter.Συνέβη και παλιότερα αυτό.

k na fantasteis pws kapote bazame to insomnia.gr san home page se internet cafe >: D

Μετά είπαμε ότι δεν χρειάζεται,εκεί δεν είχαμε καταλήξει τότε,η δεν θυμάμαι;:mrgreen:

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει και εγώ πάντως στο offtopic ότι κάποιες στιγμές λέει 70 users online και στην πραγματικότητα οι 60 είναι guests από την ίδια ip...Οπότε δεν αποκλείεται να έχει δίκιο ο Μάριος!!

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για χρήστες, υπάρχει κάπου ένα στατιστικό για τη διαχρονική αύξηση των registered users του Insomnia από την αρχή που ξεκίνησαν οι χρήστες μέχρι τώρα?

Έτσι από περιέργεια...

Δημοσ.
Έχω παρατηρήσει και εγώ πάντως στο offtopic ότι κάποιες στιγμές λέει 70 users online και στην πραγματικότητα οι 60 είναι guests από την ίδια ip...Οπότε δεν αποκλείεται να έχει δίκιο ο Μάριος!!

Λες να συμμετέχω και εγώ σε αυτό το fake counting ;

Με το Mozilla μου, ανοίγω πάνω από 20 παραθύρια κάθε φορά στο background.

Εκτός κι αν αυτό δεν ισχύει...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μπράβο, μέσ' στο καταμεσήμερο... Άντε, και εις ανώτερα! :-D

Άραγε αν αποφασίσουν να ... μπουκάρουν ταυτόχρονα όλα τα μέλη θα αντέξει το Insomnia ή θα καταρρεύσει; :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...