ANEMOS-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 peira enan RAID hd gia slave kai vlepo oti exei to visma kanonikis trofodosias..kai to plake to new gia antaptora (exo kai tetio kalodio) ti eine kalitero na valo? o primary mou eine IDE pantos.
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 loipon to plake i to kanoniko..tha to rikso sta zaria ? mipos na valo kai tis 2 trofodosies?
Sorath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Με έχεις μπερδέψει! Μήπως εννοείς οτι πήρες SATA δίσκο. Δεν υπάρχει τύπος δίσκου Raid. Raid είναι διάταξη δίσκων. Επειδή μάλλον εννοείς SATA, βάλε το μαύρο βύσμα αφού έχεις τέτοιο. Πάντως και το κλασικό να βάλεις, το ίδιο πράγμα είναι. Α! Αφού είναι SATA δεν έχει ρύθμιση για slave και master. Οπότε επειδή υποθέτω οτι στον IDE σου είναι το λειτουργικό. Μπες στο BIOS και ρύθμισέ το να bootάρει πρώτα απο τον IDE Controller.
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 oh ne..apla oi ypodoxes eine RAID .. pantos euxaristo..tha valo to klasiko..pou sfinonei kalitera.
sa1901 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Oι δίσκοι μάλλον είναι SATA. Ότι και να προτιμήσεις, βάλε μία τροφοδοσία και όχι και τις 2. Προσωπικά το πλακέ με βολεύει περισσότερο.
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 ne o diskos eine SATA kai doulepse epityxos.! i thermokrasia tou eine 5c eos 7c parano ap ton IDE pou eixa sto idio simio! why ? epidei eine pio fast?
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 ne o diskos eine SATA kai doulepse epityxos.!i thermokrasia tou eine 5c eos 7c parano ap ton IDE pou eixa sto idio simio! why ? epidei eine pio fast? Σε όσα pc έχω στησει ο δίσκος με την υψηλότερη θερμοκρασία είναι αυτός με το λειτουργικο κατά 5C περίπου Επίσης οι πιο σύγχρονοι ζεσταίνονται λιγότερο Αυτη την στιγμη έχω κατα σειρά δισκος λειτουργικού (ανεμιστηράκι)34 δισκος 2 (χωρίς ανεμιστήρακι εμπρος ) 33 δισκος 3 (ο πιο νεος,ανεμιστηρας,γραφω DVD Dual Layer με δεδομένα απο αυτον) 29
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Σε όσα pc έχω στησει ο δίσκος με την υψηλότερη θερμοκρασία είναι αυτός με το λειτουργικο κατά 5C περίπουΕπίσης οι πιο σύγχρονοι ζεσταίνονται λιγότερο lipon emena mou anevaze 7c parapano apton apopano tou IDE ..stin idia thesi itan enas allos IDE pou douleye me tin idia temp me ton apo pano. opote to epsaksa..eida oti ayto pou zestenotan ypervolika itan to chipset tou apo kato stin plaketa tou. (evaza to daktilo ..kai katevene to temp -5 kato) mias kai arketa megalo to chipaki ayto kolisa mia aytosxedia pathiiki psiktra, apo aytokolito alouminio kai tora douleyei -5 kato monima!
YiannisMn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Να στε καλα ρε παιδιά, την ίδια απορία είχα κι εγώ για την τροφοδοσία των SATA δίσκων!! και λέω ας δούμε αν το έχουν καλύψει στο insomnia... :grin: Στείνω κι εγώ ένα RAID-5 τώρα με 4 καινούριους δίσκους, 320 GB. Άρα λοιπόν, και με τους παλιούς καλούς διακλαδωτήρες θα κάνω τη δουλειά μου λέτε, κι ας μην προέβλεψα για SATA Power καλώδια! Ελπίζω να με καλύψει αυτή η ιστορία για κάμποσο καιρό (και χωρίς backup)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.