Cristina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 warcraftakias kai si.. paizeis ? pio? i apo olla? :wink: ante kaloriziko to G .. LineAge ΙΙ... Αναμένοντας το C4. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση βοήθειά σας! Όλα λειτουργούν άψογα! Ελπίζω να συνεχίσουν να λειτουργούν για καιρό...
madsc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Χμμμ γνωστό πρόβλημα των anti-blaxx tools. Χριστίνα έκανες τπτ περίεργο με το pc σου; Swap manager είναι η λύση σε αυτό. /sc
Cristina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Γενικώς δεν κάνω περίεργα πράγματα με το PC μου... Τί υπονοείς; Πάντως τώρα είναι OK με την αλλαγή από το BIOS.
nmtray2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Χμμμ γνωστό πρόβλημα των anti-blaxx tools. /sc Tι ειναι τα anti-blaxx ρε παιδια? Ωρες-ωρες νομιζω οτι στους υπολογιστες ειμαι βρεφονηπιακος σταθμος. PS. Christina ξερω ενα καλο πλαστικο χειρουργο. Μπορει να σε κανει και zwelf αν θες.
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 [offtopic] Anti-Blaxx is a tool which can avoids blacklisting of burn/emulation software, like CloneCD, Alcohol 120%, BlindWrite & DAEMON Tools, by certain CD/DVD protections. [/offtopic] Ύποπτα πράγματα δηλαδή!
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Επαναφέρω το topic αυτό γιατί έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα πάλι... Για μια ακόμη φορά δεν εμφανίζεται στο My Computer. Εμφανίζεται στο Device Manager (δείτε την εικόνα παρακάτω), αλλά με κάποιο πρόβλημα που δεν ξέρω σε τί μπορεί να οφείλεται...
asmilon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Αν κανεις διπλο κλικ στην συσκευη πρεπει να σου δειχνει καποιο μηνυμα λαθους ή καποιο λογο που δε επιτρεπει να δουλεψει σωστα. Τι σου λεει? Δοκιμασε να σβησεις τις συσκευες με (!) και κανε επανεκκινηση μηπως στρωσουν... -οφ τοπικ- Ωραιος τιτλος για τοπικ, πολυ ευρηματικος
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Το έχω κάνει αυτό που λες, αλλά δεν έστρωσε... Σκέφτομαι να κάνω firmware update, αλλά πριν το κάνω είπα να σας ρωτήσω μήπως και υπάρχει λύση. Αυτό που γράφει το status είναι το εξής: Ένα πρόγραμμα οδήγησης (υπηρεσία) για αυτήν τη συσκευή έχει επενεργοποιηθεί. Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα οδήγησης ίσως προσφέρει αυτήν τη λειτουργία. (Κωδικός 32) Κάντε κλικ στο κουμπί "Αντιμετώπιση προβλημάτων" ώστε να ξεκινήσετε την Αντιμετώπιση προβλημάτων για αυτήν τη συσκευή. -οφ τοπικ-Ωραιος τιτλος για τοπικ' date=' πολυ ευρηματικος [/quote'] Thanx!
asmilon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 To περιμενα οτι ηταν κατι τετοιο... Λοιπον ακου τι να κανεις: Προτεινόμενη αντιμετώπιση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρά ζητήματα, τα οποία ίσως να απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα θέματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) με δική σας ευθύνη. Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1.Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) (Regedt32.exe). 2.Εντοπίστε την τιμή UpperFilters στο ακόλουθο κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} 3.Στο μενού Επεξεργασία (Edit), κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή (Delete) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. 4.Εντοπίστε την τιμή LowerFilters στο ίδιο κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} 5.Στο μενού Επεξεργασία (Edit), κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή (Delete) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. 6.Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αφού καταργήσετε τις τιμές Upperfilters και Lowerfilters, σε περίπτωση που παρατηρήσετε απώλεια λειτουργικότητας σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως ένα λογισμικό εγγραφής CD, ίσως χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό αυτό. Εάν το ζήτημα εμφανιστεί πάλι, ζητήστε βοήθεια από τον προμηθευτή του λογισμικού. 7.Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας. Το ειχα δει πιο παλια μερικες φορες, η λυση ειναι απο την βοηθεια και την υποστηριξη της Microsoft. Πιστευω θα βοηθησει και εσενα ;-)
ssof Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Nομίζω ότι βρήκα το G σου http://support.microsoft.com/kb/314060/EN-US/
sniper_206 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Εγώ πάντως προτείνω, βρεις δε βρεις το G σου να κάνεις και ένα firmware update για παν ενδεχόμενο...
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 To περιμενα οτι ηταν κατι τετοιο... Λοιπον ακου τι να κανεις: Το ειχα δει πιο παλια μερικες φορες' date=' η λυση ειναι απο την βοηθεια και την υποστηριξη της Microsoft. Πιστευω θα βοηθησει και εσενα ;-)[/quote'] Αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ssof και sniper_206, τώρα είδα τις απαντήσεις σας! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
asmilon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Xαιρομαι που σε βοηθησα Cristina, στο χρωστουσα απο το τοπικ μου με το Friday I'm In Love
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Xαιρομαι που σε βοηθησα Cristina[/url'], στο χρωστουσα απο το τοπικ μου με το Friday I'm In Love Έλα βρεεεε! Δεν υπάρχει «Σου χωστάω / Μου χρωστάς»! Σε ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.