Cristina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μμμ... Το drive G:\ εννοώ... Το οποίο αντιστοιχεί στο DVD rom. Όταν ξεκινά ο υπολογιστής, ανοιγοκλείνει το tray, το λαμπάκι του ανάβει, όλα λειτουργούν κανονικά. Αυτό, λογικά, σημαίνει πως δεν είναι πρόβλημα hardware. Όοοομως... Δεν το βλέπουν τα windows... Δεν υπάρχει στην Διαχείριση Συσκευών. Δεν εμφανίζεται στο My Computer. Δεν υπάρχει πουθενά. Και φυσικά, ούτε λαμπάκι ανάβει, ούτε το tray ανοιγοκλείνει. Απλώς δεν αντριδρά. Άνιωθο βρε παιδί μου... Εντελώς... Είχα μια αίσθηση πως εξαφανιζόταν κάθε φορά που έτρεχα το Demon Tools. Το απεγατέστησα, όμως τίποτα... Είπα μήπως φταίει το Nero. Το απεγκατέσησα κι αυτό, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μου το έκανε και πριν μερικούς μήνες, αλλά με ένα restart ή update τα Windows, εμφανιζόταν (πότε με τον έναν τρόπο, πότε με τον άλλον...). Τώρα δεν... Θέλω το G μου...
Cromb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Φαντάζομαι οτι έχεις κάνει "ανιχνευση για αλλαγές υλικού" στη διαχείριση συσκευών...
sotris99 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δες μήπως έχει βγεί το ide καλώδιο... μια φορά είχε βγεί το καλώδιο λίγο στο πλάι και δε το έβλεπα... Δες επίσης αν το βλέπεις από το bios
zaxoys Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση το IDE channel (primary ή secondary ανάλογα ) από το device manager? (και μετά restart βέβαια...)
Cristina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Φαντάζομαι οτι έχεις κάνει "ανιχνευση για αλλαγές υλικού" στη διαχείριση συσκευών... Ναι... Παράλειψή μου... Δεν βρίσκει τίποτα. Ούτε με προσθήκη υλικού. Δες μήπως έχει βγεί το ide καλώδιο... μια φορά είχε βγεί το καλώδιο λίγο στο πλάι και δε το έβλεπα... Δες επίσης αν το βλέπεις από το bios Το κοίταξα κι αυτό. Αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, νομίζω πως ούτε από DOS θα αντιδρούσε. Όμως εκεί όλα είναι ΟΚ.
xaxa1982 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Απαγορεύονται τα σεξουαλικά υπονοούμενα δια ροπάλου!!! :PPPP
freskas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Christina : Δοκιμασε να κανεις boot μ' 1 boot cd (των windows πχ) για να δεις αν πραγματικα δουλευει το drive. Αν δουλευει ετσι, καπως θα το κανεις να δουλεψει κ' μεσα στα windows (εστω κ' με format :-P ).
sotris99 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 [offtopic]δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις μόνο πονηρά μυαλά[/οfftopic] Χριστίνα δοκίμασε να το βάλεις στον άλλον controller
LL_NEO Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Κουλό μου ακούγεται οπότε θα το ρίξουμε στα γιατροσόφια. Βγάλε το IDE καλώδιο απο τον σκληρό, κάνε ένα boot, μπες win, shutdown, ξαναβάλε το καλώδιο, κάνε boot και πες μας...
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 pigene diaxirisi syskeyon kai kane apegkatastasi sto sygkekrimeno drive..pou pithanon na lei: X diladi provlima. kane restart to PC kai logika tha sto anagnorisei. dokimase na kleisis to PC .eine kalitero ap to restart. g/l
or1onas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Prwtou mpeis sta windows, kalo 8a einai na deis sto POST an emfanizetai kanonika h syskeyh. An oxi, to problhma xekinaei mallon apo to hardware. Mpes sto bios k kane ena manual scan gia ta IDE channels. Pes mas kanena neotero na doume pws na boh8hsoume.
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Απαγορεύονται τα σεξουαλικά υπονοούμενα δια ροπάλου!!! :PPPP exeis dikio file mou.. tora pou leipei..kanei restart.. sss.. (orea i CHristina alla ta aytia tis theloyn ligo psalidisma).. :grin:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Bάλε Linux!!(πάντα ήθελα να το πω αυτό)
Cristina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν... Έκανα το DVD rom, 1st boot device από το BIOS στην θέση του floppy και όλα μοιάζουν OK... Γιατί έγινε όλο αυτό όμως; Πού βρίσκεται το πρόβλημα...; exeis dikio file mou.. tora pou leipei..kanei restart.. sss..(orea i CHristina alla ta aytia tis theloyn ligo psalidisma).. :grin: Elf χωρίς μυτερά αυτάκια δεν είναι elf... :/ Bάλε Linux!!(πάντα ήθελα να το πω αυτό) hahahahahahaha
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Elf χωρίς μυτερά αυτάκια δεν είναι elf... :/ hahahahahahaha warcraftakias kai si.. paizeis ? pio? i apo olla? :wink: ante kaloriziko to G ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.