Voorhees Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 http://img291.imageshack.us/img291/734/problem2pa.gif Παιδιά αυτές οι συσκευές είχαν πάει στο e-shop για αλαγή και ενώ πριν μου βγάζανε ένα παράθυρο για να στείλω αρχεία τώρα δέστε την παραπάω εικόνα και θα καταλάβετε. Ενώ δείχνει πως είναι εκεί κοντά το κινητό δεν βγάζει τίποτα για να στείλω στο κινητό και απο το κινητο δεν μπορεί να στείλει τίποτα. Λέτε να μου ξαναέστειλαν πάλι χαλασμένα;
vwpolo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 file exo akribos tin idia siskevi iperi8rwn kai kinito siemens! ekana egatastasi to mobile phone manager tis siemens kai mporo kai apo to kin->pc kai to anapodo. xoris programma den estelne apo kin pros pc eno apo pc -> kin itan ok. Exo win xp pro me sp2 epanw
S2Katana Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Εμενα παλι ποτε δε μου δουλεψε σωστα μια παρομοια συσκευη με το δικο της software...Μονο μεσω send file των ΧΡ!
Voorhees Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δώστε ρε παιδιά κανένα link για να κατεβάσω κανένα προγραμματάκι μπάς και δώ κι εγώ φώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.