qspock Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Ξαναειδα τις προαλλες το καταπληκτικο CONTACT του Ζεμεκις και θυμηθυκα τον μακαριτη τον Καρλ Σαγκαν. Ψαχνω το φοβερο του ντοκιμαντερ "Cosmos" που προβαλλονταν καποτε στην ΕΡΤ. Απο οσο ξερω εχει κυκλοφορησει σε DVD στο εξωτερικο αλλα δεν το εχω δει πουθενα εδω. Ξερει κανεις αν εχει κυκλοφορησει Ελλαδα? Ή Καποιο βιντεο κλαμπ στην Θεσσαλονικη που μπορει να το εχει?
Boban Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Nomizo oti to dinei se dvd to periodiko discovery
coffeex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124032
qspock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Ουαου, απιστευτο timing! Ευχαριστω παιδια, μιλαμε για το Discovery Νοεμβριου ετσι? Εχει Κυκλοφορησει? Το πηρε κανεις μεχρι τωρα?
lefterhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εχει 2 επισοδια το DVD του Νοεμβριου. Πολυ καλη ποιοτητα και εχει και τα COSMOS Updates. Τα DVD θα συνεχισουν να βγαινουν με το περιοδικο μεχρι τον Μαϊο 2006.
qspock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Το πηρα κι εγω (οχι θα μου ξεφευγε) Πολυ καλο το οτι εχουν και τα συγχρονα Cosmos updates! Η θηκη πωλειται λεει ξεχωριστα στα περιπτερα με 5€. Να και η σελιδα του περιοδικου: http://www.discovery-science.gr Τα DVD εχουν τα επεισοδια στα αγγλικα, δυστυχως δεν υπαρχει ελληνικη μεταγλωττιση παρα μονο ενα stream που απλα παιζει μονο η μουσικη της ταινιας. Οχι οτι με πειραζει προσωπικα, αλλα για τους μικροτερους ισως χρειαζοταν. Κι εχουν μονο ελληνικους υποτιτλους, οχι αγγλικους. Αυτο με ψιλοπειραξε, αλλα never mind.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Η ποιότητα είναι καταπληκτική, και το όλο πακέτο θα μας κοστίσει 33? [ενώ στο Amazon κοστίζει 82?!!!]. Sweet! Material Defender 1032
qspock Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Πω πω, παιδια ειναι κορυφαιο, ειχα πολυ καιρο να το δω. Απιστευτο ντοκιμαντερ, παροτι ειναι γυρισμενο το '80, δε του φαινεται καθολου! Φοβερα εφε (ακομη και χωρις CG) και μοναδικες φωτογραφιες χωρις Hubble Space Telescope!!! Καταπληκτικες αναλυσεις, η λατρεια του Sagan για την επιστημη και τη ζωη μεταφερεται πολυ ομορφα. Και πολυ ωραια μουσικη! (Β.Παπαθανασιου). Ψαχνω να βρω τη ρημαδα την κασετινα και δε τη βρισκω πουθενα... Την πηρε κανεις?
DimAslan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Το πήρα κι εγώ, μαζί και την κασσετίνα. Μου φάνηκε πάρα πολύ καλό, αν και αρχαιότερο του Space με τον Sam Neil, όπως ειπώθηκε ήδη είναι αρκετά καλής ποιότητας και το μεγάλο σύν είναι ότι ο Sagan αναπτύσσει και εμβαθύνει αρκετά... Ελπίζω σήμερα να έρθει το επόμενο - το οποίο βέβαια έχω ενημερώσει ήδη να μου το κρατήσουν - και να είναι καλό όπως το πρώτο. Τέτοια δεν χάνονται. Πρέπει όλοι να τα έχουμε. Όχι μόνο επειδή είναι ενδιαφέρον σαν πεδίο επιστήμης, αλλά και για τον Sagan, που, από ό,τι θυμάμαι αναφέρεται σαν ο "εκλαϊκευτής" της αστρονομίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.