Προς το περιεχόμενο

Laser Printer.. Ποιον από αυτούς.

babis-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρεί τους πιο κάτω printers

1. LEXMARK E232 LASER €138.76

2. HEWLETT PACKARD LASERJET 1020 € 149.00

3. HEWLETT PACKARD LASERJET 1022 € 189.00

4. OKIPAGE LASER B4100 € 152.09

θα ήθελα την γνώμη σας για την καλλίτερη αγορά.

Δημοσ.

Απο εμπειρία με τους HP 1020 που έχουμε στην δουλειά, μπορώ να σου πω οτι είναι αρκετά μικρός σε όγκο, αρκετά γρήγορος και αξιόπιστος. Προσωπικά τον συνιστώ!

Δημοσ.

οι τιμές στα toner για τους ΗΡ ειναι γύρω στα 60 €, στους ΟΚΙ ειναι αρκετά πιο φθηνά.

Ομως τα αναλώσιμα μπορώ να τα πάρω από το γραφείο, χωρίς χρέωση

Δημοσ.

Από την ως τώρα εμπειρία μου σε Laser εκτυπωτές, προτείνω ανεπιφύλακτα HP. Τουλάχιστον στους Laser είναι οι πιο αξιόπιστοι. Αν πάμε σε Inkjet τα πράγματα αλλάζουν.

Δημοσ.

Φίλε μου ξέχνα τους όλους...

Αυτοί οι εκτυπωτές έχουν χαμηλό κόστος απόκτησης και το υψηλότερο TCO (Total Cost of Ownership).

Θα τα πληρώνεις στα cartridge.

Γιατί να μπλέξεις με κόλπα με το γραφείο...

Μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης στα πέλαγα της πληροφορικής σου προτείνω KYOCERA FS-820 ή το ποιό μικρό FS-720 με πολύ καλύτερη απόδοση αλλά και πολύ μικρό κόστος αναλλωσήμων. (αγοράζεις μόνο toner όχι drum όυτε cartridge)

Σχεδιασμένος από τον F.A. Porsche

FS820.gif

Περισσότερα εδώ.

http://www.technofot.gr/contents/productShow.php?id=9&cat=1&sub=1&show=1

Δημοσ.

Bond από αξιοπιστία τί λέει αυτός;

Τον έχεις εσύ ή κάπου που ξέρεις για αρκετό καιρό κ να του δίνουν να τυπώνει μερικές εκατοντάδες σελίδες ανά ημέρα το λιγότερο; Αντέχει; Έχει βγάλει προβλήματα;

/sc

Δημοσ.

τελικά πήρα τον HEWLETT PACKARD LASERJET 1022, μια πού στο γραφείο θα πάρουν τους ίδιους και θα βολευτω από αναλώσιμα..

Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...