Προς το περιεχόμενο

SAPPHIRE Radeon X850 XT με 320 ευρω!Τρέξτε

haHa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

bravo re giganta...den para3eneuthkes pou den eides kapoion allo na prospa8ei na poulhsei kati sto forum?

profanws yparxei kai section aggeliwn alla prepei na exeis kanei kamposa posts gia na exeis prosvash...

Δημοσ.

Στο section των αγγελιων μπαινω και εχω αγορασει κιολας με αυτον τον αριθμο post που εχω...

Οποτε τσαμπα η ειρωνία σου...

Επισης δεν καταλαβα, δεν προσπαθω να πουλησω κατι δικο μου. Απλα ειδα μια προσφορα

σε ενα site για κατι καινουριο και οχι μεταχειρισμενο και ειπα να το αναφερω.

Αλλωστε το ιδιο δεν ειχε γινει με την nvidia 6800le Agp με 90 ευρώ απο το πλαισιο?

Συγγνωμη παντως αν εκανα κατι αντιθετο με τους κανονες του forum...

Δημοσ.

Kala ekanes kai to aneferes.den einai kako..

Apla to proto sou post emoiaze me aggelia-kraxti........

An kai einai kali timi gia aytin tin karta,ego pano apo 150 eyro gia karta den dino opote as treksei kanenas allos........

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για το ποστ haha. Δεν γινόταν να το κάνεις κανα τρίμηνο πριν? :P Την αγόρασα στην κανονική της τιμή(club-3d)...και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες! :P :)

Δημοσ.

Τα post λεβεντόπαιδα δεν είναι λεφτά , σε λίγο το forum θα καταντήσει για τα παιδιά του δημοτικού, δηλαδή μερικοί γράφουν πρίν διαβάσουν άλλοι διαβάζουν και δεν καταλαβαίνουν , και μερικοί γράφουν ότι τους κατέβει στό κεφάλι για να ανεβάσουν το νουμεράκι τους.

Αηδία κατάντησε μπαίνουμε να διαβάσουμε κάτι και ξεχνάμαι ποιο ήταν το θέμα με τόσα άσχετα που γράφονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...