KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 H monadiki tainia pou misisa ton kalo/kali etsi pou ourliaze kai evale se kindyno eidika ekei pou ekleise fwta kai pesane i maskes allous 423 epivates.Tespa,opws diavasa kai kapou,gia misi wra Hitchkok mas dwsan 1 wra Steven Seagal(kai oute kan ton Seagal tou yperanw tou nomou) treli moufia p.s. Pera oti exei apeires trypes san Emedal kaneis den vlepei to paidi se kamia fasi,o pilotos den exei autos tin lista twn epivatwn,i Jodie mporei na emene psyxraimi,den epikoinwnise o pilotos me to aerodromio na tou pei to travel agency an exei vgalei eisitirio sto koritsi kai polla allaapla gia ton ypno tis manas,ypotithetai oti thaxan kai allous tropous,apla tous fanike voliko Erwtisi: PWS mantepse i Jodie oti o typas itan tromokratis or something?
Em_Zed Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Erwtisi: PWS mantepse i Jodie oti o typas itan tromokratis or something? Όταν της είπε ο πιλότος, εντάξει κυρία μου πήρατε τα λεφτά σας, έρχεται αεροσκάφος σε λίγο να σας πάρει δεν χρειάζεται να προσποιείστε ότι υπάρχει παιδί... μάλλον κατάλαβε -γιατί έχει σπουδάσει και ψυχολογία εγκληματιών η σούπερ μαμά- ότι ο άλλος τα έχει πει και σε πολύ γρήγορο βαθμό τα συνέδεσε όλα στο μυαλό της, αντί να πει στον πιλότο, τι λες άθρωπέ μου, πότε ζήτησα εγώ λεφτά και να τον ξεσκεπάσει. Ειδικά εκεί που του λέει εγώ θα πω πότε θα κατέβεις από το αεροπλάνο.... και τώρα αυτή είναι το θύμα;; Τελεία και παύλα, αυτή η ταινία δεν γίνεται χειρότερη!! Και όταν ακούω να μου λένε, τι λες ρε μ@λάκα, δε σου άρεσε, γαμάτη ήτανε.. Που είσαι σκύλε να τους φας όλους !
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 [...][/color'] Που είσαι σκύλε να τους φας όλους ! Εδώ είμαι. Ευτυχώς την είδα κατεβασμένη κι όχι στον Κινηματογράφο. Θεωρώ, φυσικά, ότι έχασα 1,5 ώρα από τη ζωή μου... Αν και μου αρέσει πολύ η Jodie Foster (και ως γυναίκα και ως ηθοποιός) απογοητεύτηκα οικτρά.
bchris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Den mporo ki ego para na symfoniso. Xamenos xronos, xameno bandwidth, xameno reyma.... Apogohteysh. PS: Den eixe tipota sobaro ston tomea bia/thrill/suspence. Den mporoyse toylaxiston na eixe ligo sex?
konnak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Pion,me to koritsaki??:) Την αεροσυνοδό με τις χειλάρες την είδες ή είχες αποκοιμηθεί;;-)
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 AAAAAAAAAAAA Nai re malaka,tin aerosynodo tin kali kai tin aerosynodo tin kakia,nai re lesviako!!! Pwpw swstos
mjmj Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Καμια ταινια σε αυτο το στυλ, αλλα καλυτερη, έχετε να προτεινετε?
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Aeroplano style i pou pige to paidi mou style?
mjmj Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Ταινια με αεροπλανο στον αερα(οχι πτωση-συντριβη, προσγειωσεις κλπ), επιβατικο(αν το λεω καλα)-οχι πολεμικο, νεας σχετικα παραγωγης, με σασπενς-μυστηριο. Καλο ηταν το air force one που ειχα δει παλια. Προτασεις καλυτερες απο flightplan?
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Passenger 57 me Wesley SNipes,Bruce Payne.An kai einai kapws palio(dekatia tou 90) ALWAYS BET ON BLACK!
DIMITRISG Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 το ειδα σημερα , για το εργο οπως τα λετε ειναι αλλα η jodi foster οσο παιρνανε τα χρονια ομορφαινει ρε παιδι μου τι γυναικα ειναι αυτη θα βαλω 10 λόγω jodie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.